Крави, коне... Не в детските книжки и на село, а по улиците на София

На необичайните участници в движението се натъкнал столичанин
Обновена: 20 авг 2019 17:19 | 20 авг 2019 17:00, Боряна Павлова
51
Крави, коне... Не в детските книжки и на село, а по улиците на София

Свободно разхождащи се крави и коне по улиците в столицата възмутиха граждани на София.

Гледката е в европейска столица, а не в малко село, където селскостопанските животни със сигурност биха били на мястото си.

"Първият път бяха крави в зелените площи в района на кръстовището на бул. "Брюксел" и ул. "Продан Таракчиев" и на самото кръстовище, които се движеха в посока към ромската махала, като едната беше без ушни марки (кафявата крава на снимките и видеото)", пише в сигнал, изпратен към HelpBook.info.


С това обаче сблъсъкът с животните от селото в София не се изчерпва.


"Вторият път бяха коне в локалното на околовръстното, от страната на кв. Филиповци, преди отбивката за този квартал", пише още в сигнала.


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
ТОШО преди 2 години
Дий воле,рий воле ...вода пий,ако я има-но АКО смрадливо по подметките на всички има !Хигиената на столицата и градския транспорт е поверена за изпълнение от столична община на ромите !!!! Превозвайте си братя и сестри РОМИ кравите,конете безплатно в грАДСКИЯ транспорт-ВИЕ СТЕ НА ДЪРЖАВНА ДОТАЦИЯ и сте ни особено СКЪПИ . Всичко е за ВАШЕ удобство и напълно безплатно
41
0
 
4
 
! Отговори
ПЕРО преди 2 години
Вмириса града на ФЕКАЛИИ , ФАНДЪКОВА-смрад не се изтрива,а се измива !
40
0
 
2
 
! Отговори
селски преди 2 години
кравите и конете са еволюционно по-напред и нещо по-естествено в сравнение с автомобила.Сега пречат.
39
0
 
3
 
! Отговори
ПЕРО преди 2 години
ФАНДЪКОВА,пускай водата на чешмите в градинките на СОФИЯ, та покрай кравите и конете и ние да пием вода ! Вмириса града на *** **** метилява ! БОКО,ти какво ще кажеш...ти свикна ли с "миризмата" ....внуците ти ще поразходиш ли в тази КЛОАКА
38
0
 
4
 
! Отговори
Н.ВАСИЛЕВА преди 2 години
Фъшкията е визитната картичка на ФАНДЪКОВА, перките по ГРАФА са й автограф.
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както шофьорите ОТГОВАРЯТ за случки на пътя.... = КОГА ФЪНДЪКОВА ЩЕ ОТГОВАРЯ, ЗА ТОВА ЧЕ ДОПУСНА СОФИЯ ДА СЕ НАПЪЛНИ С КАРУЦИ, КРАВИ, КУЧЕТА, КОКОШКИ НА РОМИТЕ, КОИТО ПРЕЧАТ НА ГРАЖДАНИТЕ И ОБЪРКВАТ ДВИЖЕНИЕТО !!!!!! Всички сте пътували - видяли ли сте каруци в Прага, Варшава, Будапеща /бивши соц. столици/ или в Париж, Барцелона, Кьолн ??????..... ФЪНДЪКОВА Е ЗА ЗАТВОРА, ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА СОФИЯ НА ВСИЧКИ НИВА: няма улици, тротоари, паркинги, чистота, изсича здрави 100годишни дървета......!!!!!!
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Многократно пращах снимки с каруци на кръстовища между тролеи, мерцедеси и джипове с регистрации, платени данъци, застраховки, гражданска отговорност, шофьорски книжки.... А каруците ги карат пияни неграмотни *** или деца, и не им е мястото в столицата = ОБЩИНАРИТЕ НАЧЕЛО СЪС СЕЛЯНКА ФЪНДЪКОВА СЕ ПРАВЯТ НА СЛЕПИ И ГЛУХИ !!!!????? ДОКОГА ТАЗИ ПРОСТА ЖЕНА ЩЕ ИНИЩОЖАВА СОФИЯ ???????
35
0
 
3
 
! Отговори
от Сейшелите преди 2 години
Добре де, софиянците да не сте настъпани ? Организирайте се и който не спазва правилата - аут към германия да *** камъни. Явно нямате закони и кой да ги прилага.
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-смешното е че масиво големите фирми за да пестят от наем правят офиси на края на града край гетата...често няма къде да ядеш и да вървиш защото няма тротоари.
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това като градското дете, дето за първи път видяло крава и питало Мамо, какъв вид е тоя динозавър?
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ем децата не са виждали ,а така ромейте ги образоват.
31
1
 
11
 
! Отговори
БПФ преди 2 години
Никакъв шанс тоя и много други проблеми да се решат, докато кpaставата сeлянка фъндъкова е кмет !!! За паланката от която тя е изпълзяла това може да е нормално, но това е СТОЛИЦА !!! Под управлениетои на тая ***, незаконните хъхpeшки гета набъбнаха като гъби - смpaдливите талиги плъпнаха навсякъде !!! Лесно може да вземат адекватни мерки, но пaчaврата никога няма да тръгне срещи миpизливия си хелекторат. Въпросът е защо има толкова много български глyпаци, които още гласуват за тая.
30
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В покрайнините на София си се разхождат спокойно. На кой му пречат да си оди на село.
29
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сичко да се бута там в София, за някоѝ лев. Не сте добре хора!
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 19Това че ти и тия от махалата ти сте такива, не значи, че всички останали сме. Айде да си мериш приказките преди да правиш *** и расистки генерализации, *** просто.
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
София се напълни с ***!
26
0
 
14
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Вчера в 17.00 ч. кравите лежаха пред бизнес сграда на кръстовището на бул."Христофор Колумб" и ул."Продан Таракчиев", на мястото имаше и полиция. Днес на тротоара където лежаха кравите е осеяно с техни ***.
25
1
 
14
 
! Отговори
Боковист преди 2 години
Споко, догодина ще изчезнат! Ама всичките, навсякъде по Територията. Луда крава, това-онова..., знаете че работим здраво
24
0
 
10
 
! Отговори
Правило наЕлекторатО преди 2 години
Имаш крава - пиеш млЕко.Но защо не ги заселят по селата, там да отглеждат *** колкото искат, включително и за продажба на мляко и месо.
23
0
 
14
 
! Отговори
Лесно и ефикасно преди 2 години
Проблемът трябва да се решава на момента:1. Издирват се собствениците на тези животни.2. Още на следващия ден цялото семейство на тези собственици заминава с еднопосочен билет за Дуисбург, там умеят да ги интегрират. Струва си да им платим билетите.