Крави, коне... Не в детските книжки и на село, а по улиците на София

На необичайните участници в движението се натъкнал столичанин
Обновена: 20 авг 2019 17:19 | 20 авг 2019 17:00,
51
Крави, коне... Не в детските книжки и на село, а по улиците на София

Свободно разхождащи се крави и коне по улиците в столицата възмутиха граждани на София.

Гледката е в европейска столица, а не в малко село, където селскостопанските животни със сигурност биха били на мястото си.

"Първият път бяха крави в зелените площи в района на кръстовището на бул. "Брюксел" и ул. "Продан Таракчиев" и на самото кръстовище, които се движеха в посока към ромската махала, като едната беше без ушни марки (кафявата крава на снимките и видеото)", пише в сигнал, изпратен към HelpBook.info.


С това обаче сблъсъкът с животните от селото в София не се изчерпва.


"Вторият път бяха коне в локалното на околовръстното, от страната на кв. Филиповци, преди отбивката за този квартал", пише още в сигнала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
22
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Е време беше София да си свали маската и да заживее нормален живот. Крави коне roвна таралежи мутри *** мародери и нагли държавни служители. Абреее юбреее юруш диййй муууу
18
7
 
5
 
! Отговори
BG преди 4 години
При вида на кравите и кончетата, софиянците се .... от страх :)))
17
1
 
19
 
! Отговори
Не така с лошо преди 4 години
Този *** е от електората на Бойче, за това няма мотивация със справянето на проблема.
16
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
българите винаги са били против правилата и законите, мразят образованите, завиждат на всичко по-добро.ако не е наричат българи, може да ги помислиш за роми.
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкот пъти съм минавал по околовръстното до Филиповци толкова пъти съм виждал коне по асвалта. Тези които са с властта не им пука и не им се занимава. Не са виновни собствениците (те са ясни на всички какво представляват), но ако го праснеш един път през пъстите да го заболи, повече кон няма да стъпи там. Закона е саааамо на хартиика написан.Номера е да се въртят парите останалото е второстепенен въпрос
14
1
 
27
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Идат избори, не дразнете основния електорат на Баце, не му закачайте стоката! А едно време, когато фермерите с камиони бяха покарали стоката към София, жандармерията ги спря още на Петрохан, и бая бой ядоха, докато осъзнаят, че трябва да се върнат. Тези крави са на Основния Електорат, и няма да се учудя, ако се нареди отгоре, до всяка крава-двама жандармериста, и да я пасят ...
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като може кучета и котки ,защо да не може крави и коне?!
12
2
 
13
 
! Отговори
K6 преди 4 години
На Филиповци не им дреме, правят каквото си искат. Още имам стрес когато един Филиповско- ромейски кон се изкака миналата година пред колата ми ))
11
4
 
14
 
! Отговори
Qwerty преди 4 години
Тези хора, които се възмущават нямат реална представа София що за град е. В цялостната обстановка няма нищо необичайно, че *** и коне се мотаят по улиците.
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Крави, коне... Не в детските книжки и на село, а по улиците на София"Когато на една държава структурите и съответните органи не са на мястото си е напълно нормално това да се случва,но има светлина в тунела,ще става още по-лошо.Това в огромна степен се дължи на управляващата върхушка,неолиберализма,криворазбраната демокрация,БХК,"Америка ЗАД България и не без участието на едно посолство разположено на ул.Козяк.Сиво-*** всичко това разбират като слабост.ПРДЪЛЖЕНИЕ
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, квартал Филиповци, това обяснява ВСИЧКО! Те тия там си живеят още като в Индия от преди 600-700 години когато са ги изгонили заради многото им кражби и други безобразия. Та смятайте щом в индия не са могли да ги изтърпят...
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На "Суходолска", в частта, която разделя Западния парк от Факултета, миналата година ни изскочи бивол пред колата. Откъм ромските съборетини дойде, /те започват направо от улицата, защото и тротоарите са застроени с бараки/, пресече улицата и влезе в парка. А в парка между изсечените дървета си пасат свободно коне.
7
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хамериканджин по околвръстното, с все същия *** поглед.
6
5
 
31
 
! Отговори
Мен преди 4 години
София винаги си е било село. Още когато става столица това място е било едно кално село. После ударно започват да се строят дворци и представителни сгради. Ама интелигенцията е в търново и пловдив, а в софия само шопски ***. Слатина, лозенец и останалите квартали всъщност са били села извън софия. Лека полека и тамошния *** е станал столичанин, обаче навика трупан стотици години не се изкоренява със 100 години град. Ще трябва още доста време да мине та да се превъзпита кофтия шоп
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ромейте си гледат стока ,ко ся1
4
1
 
25
 
! Отговори
ФАКТИ преди 4 години
В София има най много ромеи!
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен кравата ми харесва за кметица - много целеустремена ми изглежда, а и със сигурност е наясно с проблемите на населението.
2
1
 
24
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Много е важно да не им свириш с клаксона, понеже се плашат и тогава става страшно. По принцип ако не кара човек с голяма скорост може спокойно да ги заобиколи, но мястото им определено не е на платното. Трябва някой да си понесе отговорността. Но както знаем "държавата" ни толерира *** римляни.
1
1
 
12
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
И В КОЗЛОДУЙ ИМА КРАВИ КОНЕ ПРАСЕТА НА СИРАКОВ И НА МОЧИ СА ДВИЖАТ СЕ СВОБОДНО ПО ШОСЕТО В ЦЕНТЬРА ПО УЛИЦИТЕ НА ГРАДА