Колчета по "Графа" след "перките". По-добре ли е?

Подменянето на ограничителите тече с пълна сила
Обновена: 24 авг 2019 22:33 | 24 авг 2019 22:26, Веселина Йорданова
128

Снимка: БТА

Демонтажът и подменянето на ограничителите на трамвайната линия по улица "Граф Игнатиев" в столицата тече с пълна сила.
Още по темата

Прочутите "перки" се заменят с колчета след поредния случай на спънал се и пострадал човек.

По-добри ли са новите ограничители - преценете сами!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма трамвай, няма проблем. Ако бяха махнали трамвая от Граф Игнатиев и го бяха направили пешеходна зона, нямаше да се берат сегашните ядове. Бездруго ползата от трамвая по тая тясна улица е никаква. Наоколо има колкото щеш друг транспорт.
112
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самоковската неокастрена кьостерица да си обира миризливите круши и да не замърсява повече въздуха на София със зловонното си присъствие. То не бяха златни павета по Дондуков, безумни вело-алеи по най-тесните участъци на Раковска (от които вече има тук-там ограничители), дебилни "перки на акули" по Граф Игнатиев и какво ли не още. Кой ще й плаща масрафите на тая куха лейка?
111
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То затова придвидливо сложиха надгробна плоча на пл. Славейков - за да се отбележат жертвите на Графа.
110
1
 
5
 
! Отговори
Дельо Хайдутин преди 4 години
.../// За толкова мат'реал, и това стига!....Наесен гледайте пак да я изберете, за да доразсипе Софияяя...
109
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези колчета пак ще са с нашите пари: платени като златни !!!! ИСКАМЕ ФЪНДЪКОВА В ЗАТВОРА ЗА ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА СОФИЯ !!!!! Нито улиците са улици, нито тротоари има, шахтите са запушени, детските площадки са опасни, мръсни и почупени, сградите-грозно надраскани, иизоставят се ПРЕСТЪПНО архитектурно ценни сгради да пропадат, пл. Славейков беше унищожен, сега е без душа, уют или нятаква идея в него, скъпите надгробни плочи- пейки на неудобно сложени - не може компания 5-6 човека да седне заед
108
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нужда да се правят на умни, каквито НЕ СА....!!!!! Да не измислят с празни глави глупости !!!!! Да почерпят опит от Европа, топлата вода е открита !!!!! НЯМА КОЛЦИ, ИМА МАРКИРОВКА НА ЗЕМЯТА И.... ПРЕЗ ЗИМАТА ОЛЩИНАТА ЧИСТИ СНЕГА = ТАЗИ МАРКИРОВКА ВИНАГИ СЕ ВИЖДА !!!!!!..... Но тук общината не мие улиците С ГОДИНИ, смърди навсякъде ужасно, и... явно не резчитат на себе си, че ЩЕ ЧИСТЯТ СНЕГА!!!!! НО, СЪС СИГУРНОСТ СЛЕДВАЩИЯ КМЕТ-СОФИЯНЕЦ БЕЗПАРТИЕН ЩЕ ЧИСТИ СОФИЯ !!!!!
107
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трамваи върви от 1901 год и... винаги с 10 до 15 км/ч - и сега е такава скороста. Инциденти не е имало... Софиянци по умни ли са били преди???? Или шефа на КАТ /момче от село, надали видял Амстердам, Берн..., че няма колци/ностояващ за тях е ПО СИЛЕН ОТ ОБЩИНАТА И ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ?????? ПЪЛЕН АБСУРД !!!!
106
0
 
9
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Няма нищо по добро от тротоарите. Поне да бяха опънали една бяла линия , и готово.
105
1
 
7
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Не , не е много по-добре... Човек и да се старае, трудно ще измисли по-грозни предпазни колове.
104
0
 
2
 
! Отговори
Допитване преди 4 години
Да направят някакво обществено допитване и да го подложат на телевизионен дебат.Все още има кадърни архитекти в БГ
103
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срещу Фандъкова трябва да бъдат повдигнати обвинения за грубо разхищаване на държавни средства и злоупотреби.Те знаят,обаче,че когато селянинът от Волуяк стане главен прокурор поне 7 г ще им пази гърбовете.
102
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво е, но не е готово. Тече ремонт на ремонта.
101
13
 
8
 
! Отговори
До 102 преди 4 години
Напротив, навсякъде по света си гледат в краката, само тук си мислим, че пешеходците задължения нямат. Като ходите на екскурзия извън БГ 100% не блеете така, както тук.
100
3
 
6
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Ако това се нарича "колчета" е много лоша работата, особено, ако е наречено така от общината. Прилича на нещо, което се слага, за да се ограничи движението при ремонт?! А можеше да се сложат железни колчета, във форма, която да имитира поне стила на колчетата, да речем, пред някои лъвове в столицата, за да се върже с техния стил /на лъвовете, уж е лъвска столица///Де, ама като няма кой да плаши с кражби, и като няма общинска полиция, да ги охранява тия колчета, по-художествените////
99
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е за вярване колко *** хора има без вкус за красота и ред. И пари да валят над тази държава освен грозни и безполезни неща се правят.
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ремонт ли ще правят,има стил
97
7
 
6
 
! Отговори
Ели До 70 преди 4 години
Идеята "жив плет не е лоша", от друга страна ако е чемшир (как се пише думата?), ще отнеме още около минимум едно 20-40 см. от тротоара.Дали действително не беше по-добре ниското тротоарче и това.Знам, това си е "казус бели" за пешеходците.Пък пишещият, че сме блеели да сме си гледали краката.Някой хора обичат небето, птиците зведите?Още малко ще ни кажете и какво да ядем - що за наглост?Само в БГ трябва да си гледаш в краката - идиотокрация!
96
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ФАНДЪКОВА-УСМИХНАТОТО ЛИЦЕ НА БЪЛГАРСКАТА КОРУПЦИЯ!!!
95
9
 
14
 
! Отговори
Това не са колчетата преди 4 години
До Оставете перкитеТова са временни сигнализиращи табели, които обозначават откъде минава трамвая, та да не прегази някой заплес. На третата снимка има едно колче от новите. Който не си гледа в краката пак ще си троши кокалите и в тях.
94
17
 
9
 
! Отговори
Оставете перките преди 4 години
С перките е по добре, тези колчета изглеждат абсурдно и загрозяват улицата, все едно постоянно е в ремонт.