Бдение в памет на загиналите с мотор родители на три деца

Близки на жертвите - със свещи на мястото на трагедията
3 сеп 2019 22:37, Петя Славова
70

Двама души загинаха при тежка катастрофа с мотор рано тази сутрин в София. Георги Тепавичаров и съпругата му Мария са родители на 3 деца, най-малкото от които е бебе на 6 месеца, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата


Приятелите на семейството организираха събиране на пари и бдение със свещи на мястото на инцидента.

Малко след 03:00 часа през нощта Георги бил с мотора си и возил съпругата си в София. На кръстовището на бул."Цар Борис III" и ул. "Академик Иван Гешов" се блъснал в бордюр, после в отводнителната канавка, а накрая и в парапета.

Мария е загинала на място, а Георги малко по-късно в болницата. Инцидентът се разследва. Според първоначалните данни причината за трагедията е несъобразена скорост.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Alexander преди 4 години
До АнонименСтрах ме е да карам по пътищата на БГ заради такива "родители" , "шофиори" или каквото са. ПО снимките им личи какви са....нямали книжка за мотор...излгеждат като наркомани.....УЖАС...не е трагедия, а облекчение че не са заплаха вече. Само техните животи си отнеха.
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно така, за органи след като нямат възпитание, а до колкото се разбра и документ за управление на това моторно превозно средств....
50
4
 
4
 
! Отговори
Др. Кръстев преди 4 години
От Пирогов,Давайте ги насам за трансплантациите, докато не са се вкиснали!!!
49
5
 
3
 
! Отговори
Да ама... преди 4 години
Повече мотористи - Повече донори! Децата им и те след време - донори!
48
4
 
3
 
! Отговори
Да ама... преди 4 години
Повече мотористи - Повече донори!
47
5
 
0
 
! Отговори
КАМИКАДЗЕТА преди 4 години
МОТОРИСТ КАМИКАДЗЕ Е МОТОРИСТ В БЪЛГАРИЯ ПОРАДИ ДУПКИТЕ
46
0
 
10
 
! Отговори
спийчлесс преди 4 години
Т'ва са прости хора, които са си го търсили... Много жалко за дечицата, които ще ги гледат баби и роднини занапред. Дано имат шанса да попаднат на по-коректно възпитание, отколкото щяха да им предложат родителите им. Хората дават мило и драго да заченат - с инвитрота и болести не могат по 20 години, поболяват се от хормонални терапии и глупости, а тези направили три отма и зорлян ги оставят сирачета. Болно ми става от човешката неадекватност...
45
0
 
1
 
! Отговори
Антон преди 4 години
До АнонименСъгласен! Никой не си избира родителите!
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много тъжно! За децата, искам да кажа.
43
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека близките открият сметка за децата, за да се съберат някакво пари за тях! Поредните 3 българчета, които ще израстнат без родители и семейство, без постоянен родителски контрол и семейно възпитание на ценностната система! Много жалко и тъжно! Много..
42
0
 
4
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Хора, бдете !!! Бдете преди да се е случили непоправимото !!!
41
1
 
22
 
! Отговори
ми, преди 4 години
Приятелите на самоубийците с мотора няма какво да правят бдение ....след дъжд качулка...а да се стягат да отгледат децата на тези двама безотговорни люде,защото Георги Тепавичаров и съпругата му Мария са жертва единствено на своето безрасъдство.Прочетох постовете на бармана-моторист с обръщение към майка му/в сайта Блиц/и ясно се вижда,че рано или късно е щял да свърши така.Жалко за децата.
40
0
 
28
 
! Отговори
Родител преди 4 години
Станахме родители с жена ми на прекрасно детенце. Тревогите ни бяха, а и още СА как ще го отгледаме, дали ще можем да оцелеем физически. И двамата сме с много тежки хронични болести (преди забременяването), които могат да се отключат всеки момент. Всеки ден се чувствам виновен за детето (въпреки че не са наследствени болести) защо сме го създали, ако нещо стане с нас. Но винаги съм бил отговорен за такива безумни неща. А тези - здрави прави, но без глави... По - малко виновен се чувствам сега.
39
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този ли беше дето обикновено шофираше с 280 км/час по думите на жена му написани като коментар към негови думи?
38
0
 
31
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
такава безотговорност не съм виждала с 3 деца посред нощ да се блъскаш в мантинелата и то без книжка какво ли бъдеще ще имат децата
37
0
 
39
 
! Отговори
Трън преди 4 години
Не го рязбирам това. Имаш три деца, качваш се на мотор и с пърна газ се размазваш. Безотговорност!!! Жалко за хората, но за пореден път се доказва максимата, че каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи.
36
2
 
19
 
! Отговори
65 преди 4 години
Трагедията е голяма за всички близки.Но тя тепърва започва за децата.Язък за тях ,дано има кой да ги гледа добре.Но кой е виновен? Може би пак Борисов или друг политик е виновен?На кривата ракета и космосът и е крив.
35
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази, с тази покрусена физиономия да арестуват за съучастие. Не е знаела, че героя е неправоспособен. Не е видяла постовете и не са коментирали, че при огранчение 50, 70 или 80 са карали с 200-280! Сигурно ги е и поощрявала! Сега много покрусена! Ще бди! Тази има ли съвест? И я дават по телевизията като мъченица! Гнус! После се обиждаме, че ни определят какви сме"80%" или "матреал". Ако това са ни ценностите....да изчезваме като племе.
34
0
 
43
 
! Отговори
АК-47 преди 4 години
Жалко за децата. А тези чий го търсят в 03.00 ч. през нощта. Къде са децата? От такива, като тях, гледам как жени и деца се чудят къде да отстъпят, за да минат моторите им, надули ги като за състезание. Май отдавна са си го търсили.
33
2
 
11
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Анонимен 28 И катаджиите са хора и спят през нощта.