12-годишно дете пострада при ПТП на Околовръстното

Още двама са ранени при катастрофата
14 сеп 2019 16:56, Петя Славова
4
12-годишно дете пострада при ПТП на Околовръстното
Снимка: Булфото

При тежка катастрофа пострада 12-годишно дете. Пътният инцидент е станал на "Околовръстно шосе" посока "Кремиковци", съобщава Булфото.

При сблъсък между два автомобила са пострадали общо трима души, сред които и детето. То е откарано със спешна помощ. Не е ясно какво е състоянието на ранените.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Поредния анонимен преди 4 години
Приятельо анонимен, незнам как всички с повече гънки и кореняци от някъв град винаги имат какво да кажат без да знаят каквото и да е случката. Манталитет няма географска принадлежност. Примери хиляди. Мисля че това е ясно. Поредният бездарен и борещ се хлебче журналист изсмукал новина от някъде си. Детото е живо и здраво, както и всички други в това ГРАНДИОЗНО птп. Спете спокойно.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко пъти да им казвам на сеянчетата да не карат като че ли са на село мегдано бе. Това нее мегдан бе сеянчета това са пътища по които се движат хора с повече от две гънки. Автомобил се кара с Главата не с краката бе сеянчета. За къде бързата Сеяндурските комплекси ли си избивате. Карам мерцедес с 500 коня и аз ли да се правя на състезател. Не, карам така както съм карал Москвича в София по бай Тошово време. 500-те коня ги използвам само когато катеря байри и за изпреварване където е разрешено.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слагайте колани на децата, а не ги возете като чанта на седалката.