София не била само "Витошка" и "Графа", кой лъже, кой е популист?

Съперниците на Борис Бонев от "Спаси София" грабели идеи
25

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За цялостното развитие на столицата ще се бори Борис Бонев, който е независимият кандидат за кмет на гражданската организация "Спаси София".

Програмата му за развитие на града е представена на 300 страници и е наречена "План за София".

Още по темата

Зад кандидатурата са застанали над 7000 столичани, а инициативеният комитет днес внесе документите за регистрацията му.

"Спаси София" издигна и независим общински съветник - Гергин Борисов.

Бонев коментира, че е важно софиянци да се запознаят с идеите му и приоритетите доста преди вота на 27 октомври.

"София не е само бул. "Витоша", защото много голяма част от хората живеят по кварталите. Докато ние се занимаваме с 2-3 улици, като "Витоша" и "Граф Игнатиев", ремонтираме по 100 пъти, ремонт на ремонта, контрол на контрола, има квартали, които от 30-40 години не са виждали инвестиция", каза той.

Така че според активистите от "Спаси София" е крайно време е да се премести фокусът на строителството от крайните южни квартали на София в посока север.

"Тук идва нашата идея за нов квартал на София, наречен "Нова София". Той ще е разположен над квартал "Враждебна" на общински терен. Общината ще изгради цялата инфраструктура", обясни той.

Според него много от кандидатите за кмет от ляво и дясно са прочели техният план за София и "грабят с пълни шепи идеи и концепции".

Бонев обаче смята, че по-важният въпрос от този кой ще спечели изборите за кмет е каква ще е конфигурацията в Общинския съвет.

"Щом всички кандидати застават зад едни и същи приоритети, то тогава нямам никакво търпение как след началото на новия Общински съвет тези същите хора, за които това бяха приоритети, няма да ги гласуват, когато ние ги предлагаме и се борим за тях. Тук ще си проличи кой е популист, кой лъжец и кой от години мисли за София", заяви Бонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
Излъгани и подведени преди 4 години
След като повечето подкрепят Фандъкова и подобни, значи им харесва как се развива София, уви все хора, които си мислят, че е добре и ще става добре. А дано, ама на дали.
19
7
 
1
 
! Отговори
дам преди 4 години
ако беше мацка , тоя нямаше да ти обърне внимание, защото е гей.От Спаси София всичките са над 30 но нямат деца, защото не си падат по жени, а се забавляват взаимно
18
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако бях мацка, щях да гласувам за него, защото е секси, симпатичен и енергичен. Но не съм, така че ще го избера, само защото СТАВА ЗА КМЕТ, за разлика от основните претенденти.
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми то дори Витошка и Графа ги ремонтираха 3-то качество...какво остава за кварталите
16
5
 
3
 
! Отговори
Стамат преди 4 години
До всички платени драскачи! Искам и аз да пиша за пари, към кого да се обърна?Добре ли плащат? Опорните точки са, че кандидатът на Спаси София е гей, а на другия кандидат гаджето му не е стерилна леличка, нали? Вижте, подготвен съм! Само ми дайте пара и почвам :)
15
1
 
2
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
Коментарите те издават...че си някой стероиден...или кофражист...който иска здрава ръка...мъжкар...който да те краде яко...и да е страшен пич...ама за себе си. Отвреме навреме да ти подхвърли по нещо...а ти да си му верен...като на бос.Да му имаш страха..ама не чрез закона..а защоъо е мутра и ще ти прати момчета да те пребият...това е да си мъжкар..за такива като теб.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кде а тфа фитушка у а?
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези симпатяги са толкова убедени в победата си, че издигат 1 кандидат за над 60 местния общински съвет.
12
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой си ти дa ни спaсявaш с кaкви пaри ще ни спaсявaш дa не сме ти експериментелни мишки кaто не ти хaресвa София светът е голям отивaй в Мексикo. Aдиос Мучaчoс !
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този се радва на голям медиен комфорт, понеже има шанс да вземе десни гласове, а най-големият ужас на задкулисието е Демократична България. Неслучайно всички кафяви медии пишат против кандидата на Демократична България Борислав Игнатов, а не закачат Спаси София, нито другите кандидати.
10
9
 
6
 
! Отговори
Спaси БГ преди 4 години
Подпaли София.
9
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хехе тоя сладур от БСП го бутат белким вземе някой глас от Фандъкова. Скрий се бе, ходи в гей бара
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Gerberkata milionerka jordanka Da hodi da prdava ruski sofia mrasna prosazi kloschari po vtoscha koleleta ronetki sladoledi ujResr rafi dr dani silna musika ujas ziganska stoliza rabit trotar zizata shadarvan
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сф трябвa дa се зaкрие дoрдe я спaсим и Про-вaнсa ще умре трябвa дa спaсим Про-вaнсa първо. Софиянците си избрaхa кмет дa си сърбaт кaквoтo сa си нaдрoбили, дa им е честит Фaндъкa ще си я нoсят дo ГРoБ.
6
6
 
31
 
! Отговори
Живял-видял преди 4 години
Никога в 140 г. история на София като столица на България в благоустрояването на града на са хвърляни толкова много пари. Резултатите обаче са потресаващо мизерни и доказателство са това са непрекъснатите ремонти на ремонтите. Така върви едно безкрайно ограбване на града от шайката заграбила управлението му с популистка демагогия и злоупотребяваща с мантрата "да спрем на комунистите".
5
12
 
10
 
! Отговори
до до 1 и 2 преди 4 години
Че да не би да ти мязат на хетеросексуални тея с медените гласчета бе, льольо?
4
5
 
27
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Хайде сега..да ни кажеш..какво точно построиха даскалицата и бойко в София?Като не включваш новите бизнес сгради...с частни инвестиции.
3
7
 
24
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 4 години
Герберските ***...да мълчите.Като не можете да измислите нещо против някой и веднага го изкарвате гей.
2
40
 
12
 
! Отговори
Срамота преди 4 години
Борка, вземи се скрий някъде. Когато построиш и частица от това което Бойко и Фандъкова са направили тогава се пъчи по избори. Ти едно влакче от лего не си построил кмет на София ще ми ставаш.
1
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борко буслентаджията с претърканата шайба да си вее знамето на дъгата и да не се бърка в сериозно неща като градоуправление.Това не е като онея другите неща, присъщи за меки китки.Грантаджиите от смучи / спаси София са създадени, за да отклоняват гласове!Закривай!Откъде тея хмнета имат средства за агитационна дейност и материали?Прокопиев ли им бута грантове?