Топлофикация София има готовност да пуснат парното

Всички клиенти, които искат това да се случи по-рано, трябва да подадат заявление
29 окт 2019 21:40, Нели Христова
55

Рязка промяна на времето. Още тази нощ на места температурите ще се понижат чувствително и ще започнат превалявания. В сряда и четвъртък градусите ще паднат с около 10 градуса и ще завали дъжд в Северна България. За уикенда обаче времето отново ще се стабилизира. В Западна България се очаква да бъде по-хладно.
 
С идващото застудяване хората започват да се питат кога ще бъде пуснато парното в столицата. От Топлофикация София потвърдиха, че имат пълна готовност за новия отоплителен сезон, съобщиха от Bulgaria ON AIR.
 
Всички клиенти, които желаят да бъдат включени преди общото пускане на отоплението, трябва да подадат заявление, като то да бъде прикрепено с разрешение на етажната собственост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
5
 
! Отговори
Христова преди 4 години
Моля Ви най-учтиво да пускате вече парното! Те минаха тези 3 дни с ниски температури. А това "затопляне" е само по обяд, ние навън ли да седим, що ли? Бебе има, да го разболеем ли? За какво сме изрядни платци, да седим на студено?
49
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плащат парно и не искат да им го пуснат, а си пускат климатици. Думи нямам, какво веселие е тая нация безмерно проста , а *** избиратели ще ползват всичко безплатно. Всяко улично куче има по-висок интелект от българин
48
1
 
12
 
! Отговори
paren vlak преди 4 години
Нали абонатните станции имат термостати, вънка като е 20 градуса, няма да има топлоподаване към радиаторите и готово!Който не иска топло, да си спира кранчето и готово.Трябват твърди дати за пускане и спиране, а не по 3 дни да чакаме.Както зимни гуми от 1 Ноември, така и парно задължително от 1 Ноември.
47
3
 
9
 
! Отговори
paren vlak преди 4 години
Коментатори били ли сте някога абонато на парното?Дали ще го пуснат на 1 ноември или 25 ноември, фактурата все ще е 100лв - прогнозната.Така, че по-добре да го пускат и да е топло, пак ще се скубят същите пари!!!Да не говорим, че сега ще се пускат и ел. печки и накрая хем 100лв парно хем 100лв ток - мерси !!!!
46
2
 
1
 
! Отговори
ТЕЦа Перник преди 4 години
Хайде софиянци, каним ви на ски в Перник. Вчера пуснахме парното и търсим хора със ски за алиби.
45
3
 
6
 
! Отговори
Добре стоплен преди 4 години
В блока ни парното беше пуснато преди 20-тина дни. Топлофикация е упълномощила съсед и той се разпорежда безконтролно, защото му било студено. Много удобно за Топлофикация, защото техен служител не идва до блока за пускане и спиране, а парите, които получават от нас доста се увеличават. Тук никакви закони не важат за някакви си градуси. Наглостта им е безкрайна.
44
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е да пуснат парното. Ноември е! До кога да чакаме?! Който не иска, да си се връща на село. Там си палиш печката, когато искаш и другите не студуват заради теб. В София от 100 год. сме топлофицирани и като искаш в София, ще се съобразяваш. Иначе Фандъкова чака да минат изборите, че иначе може да изгуби избиратели, защото с пуснала парното на "топлото" време.
43
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея дето коментират са баси профаните... имам бебе, не мога да чакам повече за парното, защото щяло да има един топъл ден следващата седмица. Да ходя да си купя отоплителни уреди сега ли, какво?
42
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Утре е 1 ноември, вие чак декември ли искате да го пуснат. В цял свят го пуснаха още от 1 октомври. Дори в Москва.
41
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неделя до края на другата седмица го дават в София 18 -20 градуса. Пуснете парното, бе ...няма проблем! Мафиоти.
40
11
 
19
 
! Отговори
65 преди 4 години
Защо ще го пускат за три дни студ.От петък пак ще има 20-22 гр. дневни.Или им е малко да скубят
39
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно пък щото има ясни "правила" за пускане на парното, затова е супер нелепа тая статия, която звучи като все едно реклама на Топлофикация, които все са гладни, въпреки факта, че винаги взимат повече отколкото трябва. И все едно Топлофикация са си платили за статия в която уж небрежно да се спомене, че ако се разберете от "етажната собственост" и ако се подпишете, може и да ви пуснат парното по-рано.
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свободата да избираш кога, колко и т.н. да си пускаш парното изисква допълнително плащане, а малко хора могат да си го позволят.
37
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има си известни на всички правила кога се пуска парното, но някои все не са разбрали, а други винаги са недоволни. Това съобщение е за тези, които искат да си пуснат по-рано парното и за напомняне, че предстои пускане на парното, за да няма изненадани.
36
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама това с пускането ми прилича на времената от соца- тогава ни пускаха я банани за нова година, я луканка за 8 ми март! Сега пък щели да ни пускат топлото, като на безмозъчни маймуни, които не могат да решат дали им е топло или студено и чакат някой диктатор да благоволи! Жалка работа!,Когато си цивилизован потребител, от чийто пари се издържа и печели търговско предприятие, трябва да имаш свободата да избираш и решаваш кога, колко, как и пр.
35
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами защо сме проспали това увеличение, защото е било през юли, когато никой не му мисли или защото сме си овце, които не протестират, колкото и да ги стрижат!
34
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямам парно и не ме брига.Да му мислят баровците.
33
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз миналата година за тристаен плащах по 120 лв на месец, включително и с топлата вода.
32
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Молете се да не го пуснат, защото през юли увеличиха цената с 40%, което означава че ако досега сте плащали по 400 лв на месец, вече ще плащате по 560 лв
31
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на мен не ми пука дали на софиянци щели да им пускат парното.