Жена е ранена при дерайлирането на трамвай в София

Причините за инцидента за момента не са ясни
Обновена: 12 ное 2019 13:13 | 12 ное 2019 13:11, Елка Василева
20

Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Жена е пострадала при инцидента, при който трамвай излезе от релсите в центъра на София.

Трамваят е пътувал по линия №10.

Още по темата

По информация на очевидци пешеходката е била ударена от задната част на трамвая.

Жената е откарана в болница, към момента не е ясно състоянието ѝ.

Причините за инцидента за момента не са ясни.

На място има полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
2
 
! Отговори
СПОРЕД МЕН, преди 4 години
дерайлиране НЯМА.Корпусът на трамвая е положен върху две талижки.В случая, след като ватманката РЪЧНО е превключила стрелката, първата талижка е преминала в правилната посока напред, а втората е поела по завиващите релси.Това означава, че автоматичнана стрелка се е задействала и се е превключила за завой точно след като е преминала първата талежка.Това може да стане САМО, ако стрелката получи електрически импулс от КОНТАКТНАТА мрежа.Ватманката на преминаващ трамвай няма как да подаде импулс
18
2
 
6
 
! Отговори
до 12... преди 4 години
Асансьорите в старите сгради на София са Шиндлер от 1906-1912г. "Возят" меко, тихо и плавно и могат да изкарат още 100 години. Дори комунистите са влагали стари асансьорни кабини на Шиндлер в някои ЕПК блокове, строени през 70-те. Работят до ден днешен, въпреки плачевната поддръжка от страна на етажната собственост.
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дерайлирал трамвай в дерайлиралата държава на дерайлирал Боко....ХО-ХО-ХО.А народонаселението съставено основно от *** телета с речник от няколкостотин думи мучи денонощно....Прекрасна картинка.
16
2
 
8
 
! Отговори
работа за без пари преди 4 години
До Анонимен 15Гепене, гепене, гепене...
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При ФанДУПКОва и Боко-тиквата на трамваите релси им не требат......
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работа, работа, работа...
13
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На това място преди месец направиха рвмонт за 20 милиона! Бях там и видях ужаса! Трябва Фъндъчката да носи персонална отговорност! И да мре
12
1
 
10
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Стрелките в София са занемарени и трябва да се вземат мерки.
11
3
 
10
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 5Сега се сетих, че преди няколко години ми се наложи да използвам асансьор в една сграда в центъра на София, точно срещу Руската църква.Оказа се, че асансьорът беше "фашистки", тоест доста ретро, отпреди 1944 г. и май беше на Сименс или не помня може би друга германска компания.С декоратвини решетки и прочие декорации. Еми, работеше да му се не види и "фашисткия" асансьор, докато нашите уж по-нови, хора падат в шахтите и се пребиват масово!
10
3
 
5
 
! Отговори
vlady преди 4 години
До АнонименT6A2 са доставени 1990г. малко след свалянето на Бай Тошо. Като цяло са едни от най-добрите трамваи в София с повече от 15 години безаварийна работа по най-тежките участъци като Черни Връх между Хемус и Баучер, гората между Журналист и Семинарията и т.н. където с БГ дараци са ставали тежки катастрофи.
9
4
 
17
 
! Отговори
РОМСКАТА КРАЛИЦА преди 4 години
другарката ФАНДЪКОВА е обещала на Ц. безплатен танспорт следващите 4г . Много детски и други помощи... за "социално слаби". И никой да не им проверява фалшивите ТЕЛКове.. В резултат Ц.то вземат повече от пенсионеите, дето цял живот са работили
8
7
 
11
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 5Ехей, те ако трамваите бяха от времето на Хитлер, държа да те уверя че още щяха да работят като нови бе!И сега има части от аутобаните на Третия Райх, които са в перфектно състояние!В Германия са излезли от употреба принципно, защото са просто "морално остарели", както се казва, новите немски магистрали са с повече ленти за движение, мантинели, комуникации и прочие. Но качеството на старите не е мръднало, за разлика от Бойковите "магистрали" и тези на бай Тодор Живков.
7
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е че избрахте Наглярката-Некадърница отново да краде и да съсипва София.Сега гледам е почнала вече и да избива директно Софиянци.
6
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано жената не е пострадала тежко. Иначе забелязвам,че трамваи на по 40 години ни се представят като ретро атракция пътища ,линий и т.н уж са нови но също май са не ретро ами антични. Разбира се едни пари потъват и така всичко е точно
5
8
 
7
 
! Отговори
А? преди 4 години
*** са здраво изтрещели! Тези трамваи ги доставяха през 90-те чисто нови от Татра, Чехия. Какви ремонти бълнувате, какви покупки?
4
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай Тошо е виновен!Тия трамваи са купувани по негово време!
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КРАДЕНЕТО НА ПАРИ ОТ РЕМОНТИТЕ НА СОФИЯ И СОФИЯНЦИ ВОДИ ДО РАНЕНИ.
2
1
 
25
 
! Отговори
А? преди 4 години
Как не ви е ясна причината? Предната талига е на релсите посока Алабин, задната е на релсите посока Св. Неделя. Ясно е, че стрелката е изпуснала, най-вероятно поради механичен дефект/счупване на заключването.
1
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясни са причините - дори се виждат на снимката ! началника напълни София с трамваи от 18 век , че и милиони източиха за ремонта им .фънда е жалка межетурка на конци ,като всички други-леляна,цецка,менда,деса, оня правосъдния и тн мажоретки