Бус удари трамвай на бул. Ботевградско шосе

В района има голямо задръстване
6 дек 2019 08:53, Петя Славова
5
Бус удари трамвай на бул. Ботевградско шосе
Снимка: архив, Булфото

Катастрофа тази сутрин усложни трафика на бул. Ботевградско шосе.

Пътното-транспортно произшествие е между бус и трамвай, предава Нова тв.

В момента в в района има голямо задръстване.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Камери навсякъде! Но работещи и не като сега да се трият записите като си платиш! На Ботевградско, на Цариградско, България. Имам чуството, че ограниченията на скоростта, светофарите и маркировката важат за мен и още неколцина. Другите са по други правила.
3
2
 
4
 
! Отговори
Силвия Коцева преди 4 години
Дано държавата да вземе мерки, подобна ситуация е на кръстовището на Подуене. *** шофьори идвайки от Редута се врат пред колите които са за направо, за да отидат в най-лявата лента мислейки че са тарикати. Но като сме с видеорегистратори всичко се записва и аз лично пращам в полицията. Скоро ще има глобени имам познати в РПУ та да не се чудят защо ще ги спират за проверка. И става мазало. А шофьора на буса е откаран в Пирогов, може там да проверите , но не знам дали е в интензивно или не.
2
3
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Прав си! На кръстовището е, не знамзнам как е станало обаче. Аз и още много хора сме потърпевши, чакахме на следващата спирка, виждаме трамвая, но той не идваше. Шофера на бъса, ако е добре я дайте координатите да му пратя лични поздрави
1
1
 
10
 
! Отговори
.. преди 4 години
Как точно на Ботевградско? Та там трамвая се движи в негова си "килийка".Или е станало на кръстовище (буса е минал на червено) или някой е "прелетял" до трамвая (и такива сме ги виждали).