Тежка катастрофа на Околовръстния път на София

Инцидентът е станал рано тази сутрин
17 дек 2019 07:38, Александър Попов
21
Тежка катастрофа на Околовръстния път на София
Снимка: Фацебоок/I see you КАТ

Тежка катастрофа е станала тази сутрин около 5:30 часа на Околовръстен път при Казичене посока Ботевградско шосе.

Ударили са се два камиона, а по първоначални данни няма сериозно пострадали. Движението се пренасочва през Казичене - Кривина, съобщават от АПИ.

Както Dnes.bg съобщи, друга катастрофа между ТИР-ове пък затруди движението на автомагистрала Тракия. Инцидентът е станал на километър 19 посока Бургас, а движението се отклонява през Равно поле.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
8
 
! Отговори
К преди 4 години
Първо настилката е ужасна второ това са машини над 20 тона които в ситуация неспират като колело и вместо *** безпочвени подмятания от неможачи можем като колеги да сачустваме малко на участниците за преживяния шок и да покажем подкрепа.Ако утре вие сте на пътя в тази ситуация няма ли да е по добре да получите помощ и разбиране от останалите не безпочвен хейт в медийте.Не казвам че няма виновен но се замислете не бъдете мъже само зад твлефоните на първо време бъдете хора за мъже е трудно.
15
0
 
4
 
! Отговори
К преди 4 години
Всички разбирачи и експерти ако обичат да се образоват малко и тогава да се излагат в пространството.Има закон и ECU ограничител на всяка товарна машина която не и позволява да развива голвми скорости.Следващ момент е за категоризацията на птп-то и тоя дето ги смята на тонаж и това че няма ранени не я прави тежка да слезе от коолелото да опита да покара нещо по голямо от него и да каже мнение отново.Кабината се е откъснала от шасито това приятелю е тежка катастрофа не е до тонажа.
14
4
 
8
 
! Отговори
м преди 4 години
Не е важно кой отговаря и в такива моменти няма нужда от сочене с пръст....Истината е, че камионите бичат с превишена скорост по всички пътища. Не е нормално 40-тонен (или колкото са там тежат тия камиони) да ми седи на задната броня при 110км/ч и да нервничи, че го бавя....просто МАНТАЛИТЕТ !Винаги когато съм слушал камионджии да си разправят истории само за ДАЙ си говорят....никога не съм ги чул да говорят, че ги спират за превишена скорост.....като че ли за тях това е нещо непознато.
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не ме лъже паметта в тази си част отговорността за пътя е на Столична община, не на АПИ. АПИ отговаря за северната тангента и не случайно за движение по нея си трябва в(м)инетка.
12
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво и е тежкото на катастрофа без пострадали? По общ тонаж ли ги класифицирате на тежки и леки?
11
1
 
2
 
! Отговори
did u see преди 4 години
Сника:Фацебук.. Въхх :))
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9С какви гуми си? Нито дъжд валя, нито сняг. Температури над 10градуса колко дни вече! Да не говорим, че това са камиони! На другите: "около Вакарел имало нещо гнило"! И по-миналата година. Всички вървяхме нормално за зимни условия. Само някакъв ТИР се обърнал в канавката преди тунела Траянови врата в посока София. Трябва да се промени закона. Аварираш. Идва влекача и искаш, не искаш те маха от пътя и си плащаш за това. А сега се пазарят и стотици стоят в колите и ги чакат.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези от АПИ-го опесачавали ли са нощеска щото още снощи към десет часа се изпързалях на околовръстното. Щях да смачкам ламарините в мантинелата. Добре че карах с 40 км. Когато слязох и стъпих на платното се подхлъзнах и щях да се потроша такъв лед имаше на платното. Ало АПИ-го ше го ла, пате ли или ше го смучи, те. Тол такса искате ли а вминетки електронии. Нито вминетки нито тол такси ше ви платя.
8
1
 
8
 
! Отговори
Шофьор преди 4 години
Е може ли 3 часа никой да не направи нищо??? В 8:30 ч. в час пик беше ненормална ситуация, 3 часа след катастрофата!!! Полицаите спали ли са през това време?!?!
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пътували цяла нощ и заспали на волана.
6
1
 
17
 
! Отговори
Фен преди 4 години
Тази част на околовръстното се избягва от служители на КАТ , защото е място за надбягване на товарни автомобили, т.е. много работа за малсо пари. Има една камера, но преди и след нея може да се види колко вдига ТИР-а. Катаджиите дремят в бензиностанцията на ШЕЛ ,а като огладнеят ходят за кеш при изхода за Ботевградско шосе където "бързащите" правят забранен обратен завой.
5
1
 
4
 
! Отговори
Off преди 4 години
Катастрофите са две. Това е за едната, само дето ако няма пострадали, не е тежка.
4
3
 
7
 
! Отговори
да ама не преди 4 години
"Инцидентът е станал на километър 19 посока Бургас, а движението се отклонява през Равно поле."Моля не пишете като не поглеждали карта на района.През Нови хан се отклонява!
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То камионите там карат по бързо от леките коли
2
0
 
16
 
! Отговори
Валентин Йорданов преди 4 години
Не лъжете, че движението се отклонява през Казичене и Кривина.Въобще не се отклонява.Виси се там по 1 час, незнайно защо???АПИ????
1
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак е имало обработка срещу заледяване по герберастки тертип.