Полицията откри мъртъв сина на пловдивска адвокатка

15-годишният е избягал от дома си
Обновена: 18 дек 2019 11:30 | 18 дек 2019 11:30,
22
Полицията откри мъртъв сина на пловдивска адвокатка
Снимка: Булфото архив

Полицията откри тялото на сина на адвокат Весела Дешева. Петнайсетгодишното момче беше в неизвестност.

От МВР съобщават, че вчера около 13 часа в близост до ТЕЦ София е намерено тялото на тинейджъра. По тялото не са открити следи от насилие.

Момчето е избягало от дома си вчера сутринта. За това се разбира от призив на майка му в  социалните мрежи.

„Изчезнало момче на 15 години от гр.София. Избягало е от вкъщи. Казва се Иван. Моля, ако го видите, да ми пишете на лични. Облечено е с черно късо кожено яке, тъмни дънки и черни зимни обувки. Моля, ако го видите или знаете къде е, да ми пишете на лични. Благодаря!“, това е написала Весела Дешева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В трудности се развива и калява дете,а не в клезотии
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Липсата на възпитание по метода на Даскал Макаренко,до какво води,понякога шамарите помагат
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕдинЕдин нормален коментар. :)
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук всички коментиращи са явно семейни и с дългогодишен опит във възпитаването на деца в пубертет. Никъде в статията не се споменава за наркотици, за трева, за какво ли не, дори и приятелите му да са били такива. Невъзпитано е да спекулирате и да осъждате, след като не сте наблюдавали пряко (аз също не съм). Самоубийството е табу и не се приема сериозно, а трябва. Никой родител не заслужава детето му да загине по нелеп начин, независимо от причината. Дръжте и политиката настрана.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 17 съболезнования и от мен, но си защитавайте по-добре децата като сте влезли в тая игра на живот и смърт наречена политика.Вие може да сте си сложили за пари и власт главата в торбата може и с друга цел да е и да сте подготвени и да сте готови дори и да умрете но не ви ли мина през ума че когато враговете ви нападат ще се целят в тези който обичате, ако не могат да нападнат вас?Изобщо не е трудно да се досетиш.
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както всеки път когато наближат избори броя на труповете расте дали е случайно че детето дето умря изведнъж без симптоми и това дето една вечер го нямаше и и то мистериозно умря без причина са все деца на заможни родители и адвокати мирише на наказателна акция.А помнете ли синовете на Плевнелиев и сина на министъра от предното правителство на Бойко.Тия нещастни случаи все с деца на ВИП родители много зачестиха в последните 7 години.
14
0
 
25
 
! Отговори
Един преди 4 години
Бог да го прости детето!Въздържам се от какъвто и да е коментар, имам деца на тази възраст и е страшно да чуя такова нещо.Дано Бог даде утеха на родителите му.
13
16
 
2
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
И аз кво???
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде спрете с глупавите коментари.Тука политика няма.Глупаво е да се търси ,,правова държава " или ,,кривова държава" Нито е първият ,нито последният тинейджър- самоубиец.Примери бол!!!
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази възраст е много трудна и много от родителите не знаят как да постъпят, ако имат пари за прищявките на детето , смятат че всичкопе ОК, а не винаги е така
10
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
жалко за младия живот!......и дано не се окаже криминален случай и да се наложи майката да съди убиец по " съкратена процедура поради самопризнание".
9
10
 
22
 
! Отговори
MAFIA преди 4 години
ГЕРБ МАФИЯ!
8
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрогата не прощава.
7
6
 
20
 
! Отговори
Кукуригу преди 4 години
Няма никакво значение дали семейството е разделено, но не - не става дума за разделено семейство. Преместиха се в София преди няколко години. Дъщеря им учи там и родителите започнаха работа също там.
6
4
 
27
 
! Отговори
Жалко за хлапето преди 4 години
Бог да го прости.Но много неща в съобщението са неясни. Адвокатката била пловдивска, но синът й е от София. За разделено семейство ли става въпрос? Има ли това връзка с поведението на детето?
5
6
 
62
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
ългария не е правова държава ,не е била и няма и да бъде !Не политизирайте трагедията! Момчето е ИЗБЯГАЛО от дома си!! - каква правова държава ви гони? Проблема най - вероятно е на семейна основа.Бог да прости детето!
4
11
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ДОРИ ДА Е СВИЛО МАЛКО ПАРИ ИЛИ ЗЛАТО ПРОЯВЕТЕ МИЛОСТ КЪМ ДЕТЕТО СЕГА ТАКОВА ВИ СЕ Е ПАДНАЛО БЪДЕТЕ СЕМЕЙСТВО ДОРИ ДА ГИ Е ПОХАРЧИЛО ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ СЕМЕЙСТВОТО Е НАД ВСИЧКО А НЕ МАЛКО ПАРИ!ОСВЕН ТОВА КАЖЕТЕ НА ДЕТЕТО , ЧЕ ВСЕКИ СИ ЗНАЕ ПАРИТЕ И, ЧЕ АКО ВЗЕМЕ НЕЩО ЩЕ РАЗБЕРАТ , ЧЕ Е ТО! С БОЙ НЕ СТАВА !
3
8
 
44
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Не, ще бъде. Но когато народа се събуди и се задейства. Мафията трябва да се премахне, а тя няма да слезе от власт доброволно. Само ние можем, но трябва да се обединим.
2
1
 
62
 
! Отговори
1 преди 4 години
Жалко за детето!!
1
23
 
57
 
! Отговори
Да бъда откровен преди 4 години
Бог да прости момчето ! България не е правова държава ,не е била и няма и да бъде !