Градският транспорт в София ще се движи в новогодишната нощ

Трамваи, тролейбуси, метро и автобуси с празнично разписание
Обновена: 30 дек 2019 20:04 | 30 дек 2019 19:05,
4
Градският транспорт в София ще се движи в новогодишната нощ
Снимка: Булфото архив

С цел осигуряване на транспортното обслужване на столичани и гостите на София, част от обществения транспорт ще се движи през новогодишната нощ. Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Още по темата
На 31 декември срещу 1 януари ще се движат трамваите обслужващи линии 5, 7, 8,12, 18, 20, 22, тролейбуси с номера 1, 2, 4, както и автобусите от линии 83, 102, 85, 285 и 310, 213.

Нощните автобусни линии N1, N2, N3 и N4 ще се движат по променени маршрути.

N1 (в посока ж.к. "Младост 4") ще се движи от бул. "Тодор Александров" (площад "Независимост") по бул. "Княз Александър Дондуков", надясно по бул. "Васил Левски" и по бул. "Цар Освободител" по маршрута двупосочно; За линията се закриват спирки "Площад Княз Александър I"; "Ул. Париж"; "Ул. 6-ти септември".

N2
(в посока Студентски град) ще се движи от бул. "Тодор Александров" (площад "Независимост"), по бул. "Княз Александър Дондуков", надясно по бул. "Васил Левски" и по маршрута си двупосочно. За линията се закриват спирки "Площад Княз Александър I"; "Ул. Париж"; "Ул. 6-ти септември".

N3 (в посока автостанция "Изток") ще пътува от бул. "Тодор Александров" (площад "Независимост") по бул. "Княз Александър Дондуков" и след кръстовището с бул. "Васил Левски" направо по маршрута си до автостанция "Изток" двупосочно. Закриват се спирките "Площад Княз Александър I"; "Ул. Париж"; "Ул. 6-ти септември", "Площад Св. Александър Невски"; "Площад Паметник Левски"; "Ул. Кракра".

N4 (в посока ж.к. "Дружба 2") ще се движи от бул. "Тодор Александров" (площад "Независимост") по бул. "Княз Александър Дондуков", надясно по бул. "Васил Левски" и наляво по бул. "Янко Сакъзов" по маршрута си двупосочно. За линията се закриват спирките "Площад Княз Александър I"; "Ул. Париж"; "Ул. 6-ти септември"; "Площад Св. Александър Невски".

Линиите ще спират на съществуващите трамвайни и автобусни спирки в променените участъци на маршрутите и на временна двупосочна спирка за прекачване на бул. "Княз Александър Дондуков" при ул. "Сердика".

В празничната нощ ще работи и столичното метро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
6
 
! Отговори
Люлин 1 преди 4 години
Учителката по развален Български език, обиколи света с нашите пари и нищо Не разбра.
3
2
 
5
 
! Отговори
хм преди 4 години
а безплатни билети защо не? 1 ден не можахте да отделите, а вдигнахте 1.60лв билет
2
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колега, нима не разбрахте, че неграмотността е основно изискване към списувачите в този сайт? От друга страна, никой не ни взема пари за достъпа до него, така че не можем да изискваме грамотност.
1
0
 
13
 
! Отговори
МЪКА преди 4 години
ще се движи НА новогодишната нощ???????????????????