Арестуваха две девойки, рисували по паметника на Съветската армия

Полицията е отвела малолетните в Първо Районно управление
13 яну 2020 15:00,
141

Снимка: Булфото

Две момичета са били отведени в столичното Първо Районно управление, след като рисували по паметника на Съветската армия в София, съобщава Булфото.
Още по темата


Ученичките са на 12 и на 13 години. Те са били предадени на семействата им. Няма повече информация какви са били мотивите за постъпката им.

От снимките на агенцията ясно се вижда, че за паметника не се полагат много грижи, а от облицовката му продължават да падат каменни плочи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
30
 
! Отговори
Ценности преди 4 години
Понеделник - рисуване по паметници.Вторник - скубане и ритане на съученички.Сряда - по две бири с батковците от горния клас.Четвъртък - голо селфи в инстаграм.Петък - по три дръпвания на треваСъбота и неделя - мрънкане за новият "Айфон".Понеделник ...
9
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Име един етнос на тия години деца правят
8
26
 
19
 
! Отговори
Hahhaha, преди 4 години
Фрашкано е с дърти *** в тоя сайт, абе другаре , системата пропадна бе котенца, източния фашизъм се провали и обрече на глад и мизерия половин континент, събудете се бе лунатици , вижте как се живее в капиталистическия запад, стандарт на живот, образование, здравеопазване, технологии, философия, политика, всичко и след това се огледайте и вижте докъде докараха вашите другари България !
7
5
 
18
 
! Отговори
Смех... преди 4 години
Отново голямо "геройство" на полицията... Хванали две пи,кли... А ония дето рисуват фашистки знаци и цапат паметника им дишат прахта от десетелетия...
6
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Деца..?!Затова - никакви деца.За да не чупи никой нищо.
5
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глобени ли са родителите? В Европа родителите плащат за децата си ако не са ги възпитали? Дали е руски или американски паметник това е Вандализъм следва глоба и почистване платено от семейството на двете п.иклиСлед като на 12-13години са стигнали до тук какво ще правят на 18-20?
4
7
 
37
 
! Отговори
Деца..?! преди 4 години
Цялата работа на децата е такава, да разрушат нещо или да чупят нещо. Днес паметника, утре може да чупят прозореца на колата Ви... на спирката и т.н.т.
3
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човещинка.Припикало им се на децата.и си порисували.
2
32
 
18
 
! Отговори
: преди 4 години
Първо, не прилича на нищо, второ това е окупаторска армия, която ни е заробила за 40 + 30 години и все още и сърбаме попарата, вандалщината си е вандалщина, тя не е защото това е паметник на съветската армия, а защото там няма охрана и се разчита общо взето на добронамереността на гражданите. Най-добре да се събори и вместо този паметник да се направи паметник на освободителната руска армия. И да, паметниците имат нужда от охрана.
1
11
 
13
 
! Отговори
Комуняга преди 4 години
Моляяяяяяяяяя ........... Да рисуват?????????? ............ Там????????????? ........... ВЕДНАГА В СИБИР ТЕЗИ МОМИЧЕТА !!! .... Без право на помилване !!!!!!!!!!!!! ............