Катастрофа на "Малинов", тапа на "Орлов мост". Сутрешен ад в София

Трафикът е интензивен, настилките са мокри
Обновена: 16 яну 2020 09:15 | 16 яну 2020 08:57,
44
Катастрофа на "Малинов", тапа на "Орлов мост". Сутрешен ад в София
Снимка: Facebook, Пътна обстановка и трафик информация - София

Катастрофа на столичния булевард "Александър Малинов" затруднява сериозно движението тази сутрин в столицата.

Пътната настилка е мокра и от АПИ призовават шофьорите да се движат с повишено внимание.

Инцидентът е станал на бул. "Ал. Малинов" в посока "Младост". На този етап няма информация за пострадали.

Изключително затруднен е и трафикът по "Цариградско шосе" и в района на "Орлов мост". Движението там става изключително бавно в сутрешния час пик.

По възможност е добре шофьорите да избягват участъка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бул. Малинов е отврат - може би най-лошо регулирания булевард в София, България, а може и в целия свят. Това започна със светофара при Била преди години.
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГостБул. "Малинов" си е много добре. Задкормилните устройства са зле. Ако не са тарикатите всичко си е наред. Нали преди 2години, една сутрин наслагаха катаджии по трасето. Хората бяха много учудени за колко малко време можеш да стигнеш от Младост 4 до Орлов мост. Та се оказа, че булеварда си е добре, а матреала е причината.
33
1
 
5
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Този бул.Ал.Малинов го направиха на нищо,неможе да се кара по него и това благодарение на неграмотниците в Столична Община! Те винаги така регулират,че след това задръствания да искаш.
32
2
 
1
 
! Отговори
ceko преди 4 години
Тъ*ака беше размазал "бърка масло и вода" доста качествено
31
1
 
9
 
! Отговори
Страшен БУЛЕВАРД преди 4 години
От ТРИ лентов, бул.А.Малинов отдавна се превърна в ЕДНОлентов.Там шофирането е на оверлог.
30
2
 
15
 
! Отговори
@33 преди 4 години
Да не говорим за липсващото отопление по метростанциите и в автобусите. Да не говорим за разпраделението на линиите от късния соц. Да не говорим за липсата на паркинги, за липсата на контрол за каране в бус-лентата, за лошо направените бус-ленти (примерно на Малинов ту я има, ту я няма), за липсата на управление на движението сутрин и вечер, за безкрайно безмислените бутони за пешеходците, които не правят нищо освен да не можеш да пресечеш ако го забравиш. Кошмар някакъв е да се движиш в София.
29
3
 
10
 
! Отговори
@33 преди 4 години
Вземи се прегледай. Градският транспорт е ужасен. В някои други европ. столици, метрото е на по 3 минути в пикови часове и има свързващи автобуси до всякъде. Ама не да те закара на 2км от дестинацията, кара те на 200м от нея. В София, само за да смениш 2те линии на метрото ти трябват 10 минути, плюс чакане на втората още 10 минути (защото тя е на 10 минути винаги), плюс 10 минути ходене и ето ти 30 минути без самото пътуване. Това не е добра организация! Добра е другаде по света.
28
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
София е град с изключително лоша организация на движението и паркирането, която продължава да се влошава. --------Глупости. Всъщност е точно обратното - градският транспорт е почти перфектен, а движението постоянно се подобрява. Единствената просто тия са лежащите полицаи, но хората си ги харесват.
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яяяя, сняг. Ей значи толкова го чаках тоя сняг и като мръднах за малко то Софето и заваляло. Пффф. А иначе Малинов изглежда впечатляващо. Като гледам снимката, тая катастрофа май е станала от пълна глупост. Тази част винаги е пълна с тарикати дето бичат в средна и лява лента до последно, не пускат хората влизащи от дясно и в последния момент, когато някак си влязал в средната лента ти се мушкат отпред, за да завият надясно и да излязат на Цариградско. Много е яко.
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-обичам да ми дават акъл са пътувам с градски транспорт хора, които като излязат от блока си, след няколко метра влизат в метрото, а после като излязат от метрото, до офиса им също е метри разстояние. Живял съм в Младост много години и ми са пределно ясни проблемите с транспорта там, създадени най/вече от Фандъкова.
25
1
 
9
 
! Отговори
До 29 ахахах преди 4 години
Какво се силиш? В София автомобилите са относително нови - средна възраст от 11 години. Моята последна кола е на 12 хиляди километра купена нова от дилъра. На работа ходя пеша, преди това ходех от Младост с градски транспорт за 1,5-2 часа, а още по-преди това пак от Младост с кола за 15 минути или с градски транспорт за 40-45 минути. Според теб не слизам от не знам каква кола без катализатор. Отношението ти към хората е отвратително, а това се проектира и върху начина на шофиране. Просто е.
24
10
 
15
 
! Отговори
хахаха преди 4 години
Да проблема идва от такива като мен, аз си плащам данъци и осигуровки в максимален размер. Отклоних поне 5 оферти от чужбина, исках да си остана в родината като имах надежда за промяна. Твърдите, че в ГТ били само ***, а пък аз се возя там обаче в същото време съм със самочувствие. По добре отидете на лекар, защото е точно обратното. Аз имам възможност и с Форд Ф150 да се движа по улиците, но си ходя с ГТ, а вие нямате за цигари, но ходите с Е46-ца без катализатор за да сте над тия с ГТ
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки пътува с това, което трябва. Според статистиката в София 80% отиват на работа с градски транспорт, което поставя София на второ място сред столиците в ЕС, след Букурещ с 80,6%. В столиците на Западна Европа с градски транспорт на работа отиват 30-40%.
22
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
София е град с изключително лоша организация на движението и паркирането, която продължава да се влошава. Вината да това е най-голяма на последните кметове и най-вече на Фандъкова и бандата й, но и на предишните - Бойко Борисов и Мафиянски. В градовете по света с гъстота на населението подобна на София, няма задръствания, а често имат повече автомобили и ги използват повече. Нямат задръствания заради нормалната организация на движението и паркирането.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемът идва от такива като номер 14, напомпани със неоправдано високо самочувствие и изпълнени с презрение към останалите, които според тях са комплексари, селяни, прости и т.н. А то се вижда кой какъв е.
20
1
 
9
 
! Отговори
Чичо Пенчо преди 4 години
Надали ще си с градския ако ти отнема час от точка до точка, а с колата само 30 минути.
19
0
 
6
 
! Отговори
Орлова тапа преди 4 години
Като има задръстване, изтребителите да излитат.
18
6
 
25
 
! Отговори
14-ти преди 4 години
Да потвърждавате фактите. Веднага скачате да обясните колко е лошо с градския и как аз съм смотан. Само да вметна, че заплатата ми е доста сериозна и имам Лексус последен модел който обаче седи в гараж-а и използвам като ходя почивка. Имам годишна карта за ГТ и да возя се всеки ден в метрото, а един път в седмицата в автобус и е много по удобно от това да вися по задръствания и да се изнервям. А вие продължавайте да показвате кво можете на 2-ра с 15г щайги, и да псувате трафика, щом е удобно....
17
7
 
15
 
! Отговори
ббб преди 4 години
До ааа ти в градския транспорт возил ли си се. Пълно е с *** и роми които никой не проверява.Кажи ми как да се кача в автобуса и да се отъркам в тях, а и защо да го ползвам и да плащам и за ромите? Карам си колата, плащам си каквото ми струва и си ходя чист на работа ;)
16
0
 
25
 
! Отговори
. преди 4 години
Как да пазиш дистанция, като веднага пред теб се намъкват двама трима селски тарикати...