Бурята отнесла дограма на 10-ия етаж на ВМА, няма пострадали

Инцидентът е станал на единствения нереновиран етаж
4
Бурята отнесла дограма на 10-ия етаж на ВМА, няма пострадали
Снимка: ВМА

Разразилата се буря в София през нощта е нанесла материални щети по централната сграда на Военномедицинска академия (ВМА).

Още по темата


Предприети бяха незабавни мерки за отстраняване на пораженията – на мястото на съборения от силния вятър прозорец, монтиран преди повече от 10 г., бе изградена временна защитна стена, докато бъде доставена новата конструкция, уточниха от пресцентъра на болницата.

Индицентът е станал във фоайето на единствения нереновиран етаж на лечебното заведение, извън клиниките и далеч от пациентите, намиращи се там.

Няма пострадали хора, а работата на клиниките не е била възпрепятствана.

Поетапното обновление на ВМА започна още през 2018 г., като амбициите на ръководството са то да продължи и по отношение на последните нереновирани звена.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: болницадограмавма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧиновникСмехурко вярно си чиновник! Работата на тези некадърни изпълнители за които пишеш при всички случаи е била приета от качествения контрол иначе няма как да им платят така, че кучето е заровено другаде.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо за ремонтираните виадукти на магистрала Тракия нЕма ли да драснете там тиквата миналата година и агнета раздава, а сега ще има ремонт на ремонта.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имало е усвояване, по герберастки тертип. Те така правят ремонти, така и градят.