Счупиха носовете на войниците от Паметника - костница на съветската армия

Съоръжението се намира в столичния квартал "Лозенец"
13 фев 2020 13:20,
529
Счупиха носовете на войниците от Паметника - костница на съветската армия
Снимка: Сдружение на русофилите в България

Отчупиха носовете на войниците от Паметника-костница на съветската армия в столичния квартал „Лозенец“, алармираха от Сдружение на русофилите в България.

Още по темата


Кога точно се е случило поругаването на паметника не е ясно, но се вижда, че на прицел са били само носовете на двама от войниците.

Според сдружението е нужно посегателството над паметници да бъде спряно с по-сериозни присъди и ефективни действия от страна на държавата.

Паметниците на Съветската армия в България периодично биват обливани с боя или поругавани по всевъзможен друг начин. Всеки път от Русия се чуват гневни коментари по повод действията у нас, но това не води до спирането им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отношението на русофилите към Русия е както към Покойник - или само добро или нищо !
327
1
 
8
 
! Отговори
Касапин преди 4 години
Бе има и един по сериозен слъсък сражение край Пещера където прибирашти се от беломорието наши части незнаешти изцяло за политическата обстановка и заповедите на правителството (12 септември е и е голям хаус ) растрелват няколко *** безчинстващи из Града ...Те от своя страна бягат при руснаците Става престрелка включвасе и артилерия накрая загуват 9 души от смерч и 83 червеноармеци 18 шумкари и 34 от нашите войници има и по стотина ранени от двете страни ...Ама не тия лежат там. Празна е
326
7
 
2
 
! Отговори
До 345 преди 4 години
А виж първо себе си и после пиши за другите. Може и ти да си направил това вандалство тъй като си от протестерите и сега тичаш преди вятъра.
325
12
 
11
 
! Отговори
до мекоглавите преди 4 години
Руснаците се бият ЗАЕДНО с американците през Втората Световна, какъв е проблема ? Не е много ясно, нали. И ние също се бием заедно с тях ( който не знае). И има паметник. Е, и? Що да няма . На някакъв пиян *** му текнало да прави простотии, това е очевидно. Ама защо някой с всичкия си ще обяснява в коментарите че това си било ОК. Те това е пълна мистерия . (ако сте забравили за какво иде реч, върнете се на първото изречение, и после си лягайте.)
324
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е невъзможно и батакиско русофилски рубладжий да са го сторили белким изкрънкат някоя рубла от алкашистан посланик Макаров не е от най умните особено като се натряска Бая червеничка физиономия има
323
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Погребаните там и те ли са поркали нещо, което по принцип не е за пиене, щото не знам да има загинали в битка руснаци на наша територия. Тука идват на ядене пиене и окупация.
322
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилите започнаха сами да рушат позорните паметници на съветския окупатор, защото разбраха, че няма полза вече от тях, набеждавайки българите Този номер на Кремъл и Позитано няма да мине !
321
5
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Няма как да бъде сбъркана българската каска от ВСВ със съветската. Един българин никога няма да посегне на български паметник. Строшили са го руснячетата, за да раздуват пак истериите за оскверняване на руски паметници.
320
4
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Много ме кефи кака Сийка - говорителката на прокуратурата. Как ги нарежда само *** :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
319
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижда се и каскета ...ясно е че са шумкари а насреща има и няколко безноси червено армеци Що не дадете цяла снимка бе *** журналистически ?
318
12
 
5
 
! Отговори
вижте се преди 4 години
Снимката е показателна - счупили са носа на български войник . Униформата е българска, то се вижда, ама то който учи историята от Naci Geografic и е спал по История , обяснява че тука е имало "руска" окупация . Пълни неграмотници с опушени мозъци.
317
3
 
13
 
! Отговори
ЛЕНИН-СИФИЛИС преди 4 години
Тоя коптор отдавна трябваше да бъде разкаран оттам.
316
4
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До Анонимен ....Докато не измрат дъртите комунистически гoведа.....Аз до този извод съм стигнал отдавна. Единственото оръжие против руските *** се казва ЕГН. Намаляват с 50000 годишно, в скоро време няма да влезнат в парламента БСП /БКП/.
315
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фашизъм = Диктатура на пролетариата = Комунстическа диктатураСтроеж:Политбюро - 12 души начело с Диктатор (по първообраза на 12 Апостоли и Юда)Репресивен апарат:КДС /по късно само ДС/Лексика:Народен изедникВрагПредателКулакТрудов лагерНеблагонадежденНеориентиранВерен син на ПартиятаАктивен борецВраг на народаРазлагащо западно влияниеНаш човекВечна дружбаОт векове, за вековеСветло бъдещеЗападни реваншисти ЯстребиДа живее СталинКПСС БКП !Ура !
314
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Младежите вече 30 години ги препикават тия камъни. Това е оценката на времето, а това, че шепа дoбичета много си обичат окупаторите няма никакво значение-пътници са.
313
3
 
10
 
! Отговори
Касапин преди 4 години
Пристигането на Най добрата и боеспособна армия тогава ...на Невелика сила (България ) освен можеби Финланската Половин милион щика към 270 хилядите немци+80 хиляди итало ромънци на Паллус примерно към Септември 42 Напълно би решила боя при сталинград като Немска победаЛишавайки ссср от 75% от лент лиза 90 % от нефта и 65% от храните ( последните две стават и немски ) ...Повече от достатъчно на Швабите да Смажат ссср ...Пияндуристан трябва да ни е БЛАГОДАРЕН че не го сторихме
312
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато не измрат дъртите комунистически гoведа, все ще има някой да мучи за разни руски клозети, които мърсят София. А точно там, покрай тая *** в блоковете живееха много комунистически изверги. Някой от тия животни може и още да са живи.
311
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сдружение на русофилите- най-вредното НПО за България. Има ли рубли предатели антибългари?!?
310
16
 
6
 
! Отговори
ОКУПАЦИЯ - верно! преди 4 години
Как е възможно да има окупация без войници ? В БГ не имало и един руски войник . За какво ? Ни е се бием заедно с тях срещу фашистките *** през "WW II". Виж, сега обаче , въпреки че сме в НАТО , отделно си имаме американски бази, крадливото правителство да пази.
309
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ Е ВЕЛИК БЪЛГАРИН!!!