Части от столичния "Младост" без вода в четвъртък

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата
19 фев 2020 11:16, Красимир Ангелов
0
Части от столичния "Младост" без вода в четвъртък

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

На 20 февруари 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на бул. „Александър Малинов“, жк. „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк. „Младост“2, жк. „Младост“ 3, част от жк. „Младост“ 4 в района на ул. „Самара“, бул. „Александър Малинов“ , ул. „Акад. Румен Цанев“, ул. „Филип Аврамов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. „Младост“ 2 – пред РУМ; жк. „Младост“ 3 – пред общината; жк. „Младост“ 4 на ул. „Александър Паскалев“ пред магазин „Фантастико“.

На 20 февруари 2020 г. (четвъртък), във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Пчиня“ жк. „Разсадника - Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 24, бл. 25, бл. 26, бл. 26А, бл. 87. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самодивско изворче“ до бл. 25.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още по темата: Софийска водабез вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари