Таксито или линейката: Кой е виновен за катастрофата с Арабаджиеви?

Ветко и Маринела са откарани в Правителствена болница
19 фев 2020 08:53, Петя Славова
36
Таксито или линейката: Кой е виновен за катастрофата с Арабаджиеви?
Снимка: БГНЕС

Кой точно е виновен за катастрофата с линейката, в която бяха Ветко и Маринела Арабаджиеви ще стане ясно от експертизата. Инцидентът стана снощи на кръстовището на булевардите "Дондуков" и "Раковски" в София. Другият участник в катастрофата е такси, припомня Bulgaria ON AIR.

Още по темата


Арабаджиеви са откарани в Правителствена болница. Ветко Арабаджиев е с контузия на ръката, а Маринела - с хипертонична криза. Тестовете на шофьорите сочат, че нито един от тях не е бил пиян или дрогиран, нито пък с неизрядни документи.

Уточнява се дали таксито е засякло конвоиращия автомобил или обратно. Ударът е станал след прибирането на Арабаджиеви от първото съдебно заседание срещу тях. Делото е за данъчни измами и пране на пари.

При ПТП-то Ветко Арабаджиев се е разминал с леки наранявания на ръката, а съпругата му Маринела е вдигнала кръвно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВСИЧКО Е БИЛО ПОСТАНОВКА - НЕ ЕЛИ ЯСНО ?
7
6
 
4
 
! Отговори
Кога линейките са преди 4 години
виновни? Бакшишите карат като ненормални, не вижда чи, че пред него има линейка. Даже и да е празна, трябва да се съобразяват с нея! А тази е била със светлини!
6
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо питате нещо за което очевидец каза - линейката мина на червено.Всичко приключи.Както 1 каза, защо се транспортират в линейка? Това трябва да питате драскачи, а не да дъвчите едни и същи кой е виновен. Погледнете под повърхноста малко
5
1
 
20
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 4 години
Какво значение има ,кой крив и кой прав.Има си органи за тая работа.Та чак , такова медийно внимание.Радостно е ,че в линейката са били пладнешките обирджии, а не някоя майка с малко детенце.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям цирк са тези двамата. То фъстъци ли не трябваше да ядат, какво ли не беше. Трябва да ги пратят в някоя ромска махала, ще се върнат от там като нови.
3
3
 
8
 
! Отговори
?! преди 4 години
Нищо не разбрах - линейка, конвоиращ автомобил, такси...кой в крайна сметка се е блъснал ?
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Агент вълчо е невинен.
1
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо линейка ги е превозвало от съда до затвора? Не са болни, нищо им няма ... защо като не са болни линейката е с включени светлини? защо са закарани в болница Лозенец? Всичко е супер нагласено...