Фандъкова: За поредна година забранявам Луковмарш

МВР да осигури обществения ред, поиска тя
20 фев 2020 14:00,
113
Фандъкова: За поредна година забранявам Луковмарш
Снимка: БГНЕС

За поредна година забранявам със заповед провеждането на Луковмарш и шествието. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова в началото на редовното заседание на Столичния общински съвет, предаде Агенция "Фокус".

Още по темата
"Тази година провеждането на марша е забранено с моя заповед и за това са уведомени всички служби. Очаквам МВР да осигури обществения ред. Не мисля, че е нужно да продължаваме тази тема, която се повдига всяка година по един и същи начин. Има съгласуване само за поднасянето на цветя на паметника", отбеляза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
6
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ИМА НУЖДА ОТ НАС!---Бе ти имаш нужда от нова клавиатура. Капслока ти е запецнал.
73
11
 
6
 
! Отговори
НАПРЕД БЪЛГАРИ! преди 4 години
ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТКРИТО И ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРСКАТА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО , ПОТЪПКАНИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** НА МОСКВА!ДА ИЗЛЕЗЕМ --ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЕВРОПА ОТ КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ!ДА ИЗЛЕЗЕМ---ПЪК ДА ВИДИМ ....КОЙ -КОГО...!!!БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ИМА НУЖДА ОТ НАС!
72
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България над всичко
71
4
 
12
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Долнопробна лъжа! Шествията са на уведомителен, а не на разрешителен режим.
70
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болшевиките така преди 75 години събраха патриотите и ги избиха, резултата е виден и до днес
69
3
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
До Митко 19смПовтарям -- бих разрешил въпросния марш---аре стига си мазал.... Фащай си 19-сантиметровия под мишница и се напрай че някой те вика, видяхме те колко струваш
68
11
 
10
 
! Отговори
Глупости преди 4 години
А , ЗАЩО НА КОМУНИСТИТЕ ИЗБИЛИ ЦВЕТА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ , ИМ СЕ РАЗРЕШАВА ДА ПРАЗНУВАТ 9.09. 44г. , ДОКАТО НА УБИТИЯ ОТ ТЯХ ген.ЛУКОВ , ДА НЕ МОЖЕМ ДА ПОЧЕТЕ ПАМЕТТА МУ..??!!КАКВО Е ТОВА ???!!!!ПРИЗНАНИЕ ЗА КЪРВАВИТЕ ВАРВАРСТВА НА КОМУНИСТИТЕ , ЛИ ...??!!!ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ , ПРО--РУСКИТЕ ИБРИЦИ ДА СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ??!!!АЗ ЩЕ ИЗЛЯЗА , ЗА ДА РАЗВЕЯ ЗНАМЕТО НА ПОТЪПКАНАТА ОТ КОМУНИСТИТЕ БЪЛГАРСКА СВОБОДА И ЧЕСТ!!!КОЙТО Е БЪЛГАРИН---ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕ И ПОДКРЕПИ!!!НАПРЕД НАРОДЕ!
67
4
 
14
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Ген. Луков има достойни ученици и последователи в управлението - закупува се морално остаряло въоръжение на завишени цени и се усвояват пари.
66
3
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Важно е да не ни спират пpaйда
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама той мина . Кво забранява тая ?
64
4
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
До Митко 19смНе съм патриот, не съм травмиран като теб.-----Бе не си травмиран, ама не си и такова 19-санта-юначе и веднага смени плочата със заканите как ще "ги събереш на едно място всичките да се приключило" , като ти казах като юрист че поне по 5 члена могат ти всигнат обвинение за глупостите, които ми пишеш. Което е съвсем вярно между другото... Нали знаеш, че и с прокси пак могат да открият, ако пожелаят... Аре чезни см*шник, не си интересен.
63
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека да забранят на мъжлето на деса да ходи в москва да гледа как маршируват рашистите. В деня на Европа вместо да си тананика Одата на радостта, ходи да друнка оръжие с и да лъска обувките на господарите си
62
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Вечна дружбаПрав си и Македония трябваше да окрадем и сдадем за скраб. Пък има място и за европейския ***
61
0
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
До Митко 19смНай-вероятно е неуспешният аборт, с който майките им са искали да ги хвърлят на ***, където им е мястото.----така е Митьо. Твоята просто се изходи.
60
8
 
8
 
! Отговори
Вечна дружба преди 4 години
Благодарение на вечната ни дружба с Русия, загубихме Македония и ни докараха в най-тежката демографска криза дето сме били. Благодарение на влашкият ром Живков.Евала русофили!Как ви харесва развитият социалисъм? Научихте ли се на правите гуми като хората? А другарите от ромски прозиход, как ви допадат? Как е интернационализмът? Диктатурата на пролетариата харесва ли ви? Хубави ли бяха машините дето купихте от СССР, дет ви ги взе, па после ви ги продаде?
59
4
 
8
 
! Отговори
ANTI-HERO преди 4 години
А на червените *** как им позволяват да си правят парадите... И
58
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За сведение на джорданка в цивилизованите държави си има неонацисти и никой не им забранява маршовете. За сведение - English Defence League (EDL) която ежегодно си прави маршове по улиците на Бирмингам и Манчестър.
57
5
 
11
 
! Отговори
БГ преди 4 години
Пуснете статия ,КОЙ е ген Луков.И за защитата на Кюстендил.Пълно с московски *** навсякъде.
56
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех, тези рубладжии така и не разбраха, че у нас не е имало фашизъм. Все още повтарят опорните точки спуснати от кремъл. Мечатаят отново за болшевишка окупация на България и да избиват по-умните от тях надявайки се че така ще поумнеят
55
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Луков марш е глупост.