Фандъкова: За поредна година забранявам Луковмарш

МВР да осигури обществения ред, поиска тя
20 фев 2020 14:00,
113
Фандъкова: За поредна година забранявам Луковмарш
Снимка: БГНЕС

За поредна година забранявам със заповед провеждането на Луковмарш и шествието. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова в началото на редовното заседание на Столичния общински съвет, предаде Агенция "Фокус".

Още по темата
"Тази година провеждането на марша е забранено с моя заповед и за това са уведомени всички служби. Очаквам МВР да осигури обществения ред. Не мисля, че е нужно да продължаваме тази тема, която се повдига всяка година по един и същи начин. Има съгласуване само за поднасянето на цветя на паметника", отбеляза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да се чества армията окупатор на 23 февруари, преврата от 9 септември, но не може да се почете един български генерал
93
3
 
17
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 4 години
Генерал Луков е Българин!!! Който е против него,той е и против БГ....И кои убиха ген.Луков?
92
9
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Като ще забраняваме чествания на престъпни идеологии да попитам кога ще се забрани честванията на 9 септември-деня на които всякакви псевдобългари честват съветската окупация на родината си.
91
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само болни мозъци подкрепят такива прояви. Жалко е, че и българският народ го позволява, затова хората бягат от родината масово. Мълчанието не е решение.
90
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво. Този марш е като магнит за душевно болни нацистчета, които са прекалили с филмите. Жалко за паметта на Луков се превърна в марш на ***.
89
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а разпраните *** защо могат да обикалят София
88
7
 
23
 
! Отговори
ЛУКОВ МАРШ ЩЕ ИМА! преди 4 години
ЩЕ ПОКАЖЕМ НА ЕВРОПА И СВЕТА КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯ МАЛЪК И ИЗСТРАДАЛ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ГНЕТ НАРОД!БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ Е СЪЗДАТЕЛЯ НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ И КУЛТУРА И НАСЕЛЯВАМЕ ТАЗИ ЗЕМЯ ОТ 1300-ГОДИНИ !НИЕ ЩЕ СМЕ ВИНАГИ ТУК!НИЕ --СМЕ СТОМАНЕНА НАЦИЯ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕМ!ЕЛАТЕ С НАС!ВРЕМЕ Е !!!!!
87
5
 
26
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
ЦИОНИСТИТЕ "натискат" своите марионетки -наречени Българско Правителство - Но марионетките се страхуват - 20 000 армия марширува в центъра- нещата могат много бързо да излязат извън контрол -и на другият ден ще има масови оставки -защото Мутрагенов Борисов иска да е на власт какво ще да става !! единтсвеният който се "ГУБИ" в обстановката е Волен Сидеров- Той е пример за човек който след бързо забогатяване -вече нищо не го интересува освен-- СЕБЕ СИ!
86
5
 
26
 
! Отговори
Защо, ма?! преди 4 години
Защо го забраняваш?Ти ли ще ни кажеш да не почитаме паметта на генерал патриот, създател на патриотична младежка организация?На какво основание забраняваш да почетем герой от войните?!Защо не забраниш телевизионните изцепки на онзи, който стана академик, защото се ожени за племенницата на убийцата на генерал Луков? Този същият историк, който нагло си позволява да говори с насмешка и пренебрежение за присъединяването на всички наши етнически територии към държавата ни през 1941 г.!
85
15
 
16
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 4 години
ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТА-ПАРЯСНИК И ПРЕДАТЕЛ НА НАЦИЯТА , МОЖЕ ДА ПОВЕДЕ ШАЙКА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ МАРГИНАЛИ , ДА ОСВИРКВАТ ПАМЕТНИКА НА ЛЕВСКИ, А НИЕ БЪЛГАРИТЕ---ДА НЕ МОЖЕМ ДА ПОЧЕТЕМ С ЛУКОВ МАРШ , ЖЕРТВИТЕ НА КЪРВАВИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ!!???КОЙ ЩЕ НИ ЗАБРАНИ??!!!КОЙ ЩЕ НИ ПОПРЕЧИ??!!НИЕ СМЕ СИЛАТА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!НИЕ --СМЕ БЪЛГАРИЯ!
84
4
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
До ГлупостиХубаво де, но все пак живеем под геноцида на ГРОБ.
83
1
 
2
 
! Отговори
Генчо Лорда преди 4 години
До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИЕееее, не може без такива като нас!
82
4
 
30
 
! Отговори
Глупости преди 4 години
НЯМА ЗАБРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ ЗА ЛУКОВ МАРШ!НЕОБХОДИМО Е САМО УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА МЕРОПРИЯТИЕТО!НИКОЙ --НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАНЯВА МИРНИТЕ ПОХОДИ, ПРОТЕСТИ И МАНИФЕСТАЦИИ !НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!!!!/...ЛЪЖАТ ВИ .../
81
7
 
27
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 4 години
Защо парадът на левите резби е разрешен?!
80
15
 
17
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ--НАД ВСИЧКО преди 4 години
ДОЛУ КОМУНИСТИЧЕСКАТА И.З.МЕТ!НАЦИЯТА ИМА НУЖДА ОТ НАС!НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ!
79
17
 
19
 
! Отговори
ДА ПОЧЕТЕМ ген.ЛУКОВ преди 4 години
ДА ПОЧЕТЕМ , НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ НА РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДИКТАТУРА !ДА ПОЧЕТЕМ ИЗСТРАДАЛАТА МАЙКА-БЪЛГАРИЯ!ДА ПОЧЕТЕМ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!
78
5
 
17
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Братя и сестри, да направим най-мощният пpaйд в света!
77
15
 
18
 
! Отговори
НЕ СЪМ ПАТРИОТ!! преди 4 години
АЗ СЪМ ЧИСТ БЪЛГАРИН И МИЛЕЯ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!ИЗЛИЗАМ--ЗА ДА ПОКАЖА --ЧЕ НАЦИЯТА Е ЖИВА И ЩЕ Я БЪДЕ ОЩЕ ПОНЕ 1200-ГОДИНИ!КОЙТО Е БЪЛГАРИН ---ДА ИДВА С МЕН!МАЙКА БЪЛГАРИЯ НИ ЗОВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
76
5
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Редом със снимките на Луков да сложат и по едно знаме на дъгата и никой няма да ги закача.
75
3
 
23
 
! Отговори
Щерев преди 4 години
Защо не забраниш гей парада *** самоковско ***