Камери заснели инцидента с обраното момче, ще се търсят крадците

Ще се прави и проверка на поведението на ватмана
22 фев 2020 16:45,
113
Камери заснели инцидента с обраното момче, ще се търсят крадците
Снимка: Нова тв

Камери в автобус от Столичния градски транспорт са записали инцидента, при който момче беше брутално нападнато и обрано в обществения транспорт вчера.

"Записите се свалят и се проверяват от екип на Първо районно управление на МВР. Изискала съм от директора на “Столичен автотранспорт” веднага да започне и вътрешна проверка на поведението на водача на автобуса", увери столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Още по темата

Момчето днес разказа пред Нова тв, че е бил нападнат, защото е носел спортен екип на клуб ЦСКА.

"Прибирах се от залата на "Локомотив" (София), когато ме нападнаха на спирката на Подуяне. Бях с екип на ЦСКА, при което единият от нападателите ме удари, съблякоха ме и ми казаха "Махай го, идвай с нас и ще те набием". Единият ме удари, след това аз останах само по долнище. Те разбиха вратата и избягаха", посочи пострадалото момче.

"Може би са левскари, защото ме питаха дали съм от ЦСКА. Аз казах: "Да, от ЦСКА съм". Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено", каза още пострадалото дете.

Директорът на Столичния автотранспорт Слав Монов даде повече подробности за случилото се в автобуса. „Инцидентът се е случил в петък вечерта, малко след 19 часа. Нашият водач е чул, че има конфликт и според него всичко се е случило в рамките на 30 сек. Автобусът е спрял на червен светофар, като през това време вратата е насилствено отворена и въпросните лица се отправят в неизвестна посока”, каза Монов.

„Водачът е чул, че има шум и, че възниква някакъв конфликт, но не е имал време за реакция. Въпросното момче, след инцидента, е пътувало до шофьора, докато слезе на спирката си”, добавя той.

„Инцидентът се е случил в един от 400-те нови автобуса, там има камери. Днес технически лица ще свалят записите и ще ги предадат на МВР”, заключи Слав Монов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
10
 
! Отговори
Здрасти преди 4 години
Има си власти и хората нямат място да се правят на загрижени. Ако има закони и полиция то няма никой да смее да прави такива неща. То ако имаше гражданско общество щеше ли да ни управлява човек осъден от Страсбург .
80
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До Анонимен 75Как да липсват, един целия татуиран го наричат малкия Хитлер.До колкото знам е излизал с мис Силикон, такива ми ти просташки работи.
79
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Шофьора е за бойНямало е причина заради една лапешка лиготия да го прави!
78
2
 
10
 
! Отговори
Братя на оръжие преди 4 години
Лиценз за оръжие се взима много лесно в България. Купувате си втора употреба пистолет и никой няма да ви нападне. Живеем в държавата с най - голяма битова престъпност и трябва да се защитавате сами.
77
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълна простотия, която не и е мястото в новините, камо ли втори ден да ни занимават.Всичко е димна информационна завеса, целяща да скрие скандалите около золумите на Борисов и властта.Нито е бито хлапето, нито е ограбено.Мисирска работа....То затуй една шефка там падна по едни стълби...
76
1
 
11
 
! Отговори
Шофьора е за бой преди 4 години
Нали шофьора има паник бутон, защо е бездействал.
75
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момчето явно е нападнато от група пасивни хомосексуалисти /пояснение - обикновено ултрасите, скинчетата и другите подобни, изперкват, тъй като страдат от тежък латентен хомосексуализъм/. Неслучайно на снимките на подобни организацийки жени липсват.
74
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заради скандала с Борисов, родните *** се чудят с какво да ни занимават и как да ни отвличат вниманието.
73
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кокичета мои аз съм ром и имам компютър и си пишем и си четем и си пращам тока. Работим. Нищо му нема на момчето само панаири правите кога мен са ме били левскари и цесекари една статия е нямало. Всеки го бият понякога. Ади
72
1
 
0
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До Анонимен 67Кво се вързваш, не виждаш ли че са от сайта.Един ром не би написал това, което ИТ специалиста с много никове а сега анонимен е написал.
71
1
 
7
 
! Отговори
Бхуту преди 4 години
В други държави до шофьора има паник-бутон. Виждал съм как идват за секунди и закопчават едно пиянде само защото беше обезумяло и крещеше по пътниците.
70
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм ром и не съм престъпник. Работим в чистота и чистим улиците. Левскари цесекари - лоши хора
69
0
 
8
 
! Отговори
ДилмАн преди 4 години
Щели да търсят крадците. Оставаше и да не ги търсят. "Тук е България", така ли беше?
68
2
 
20
 
! Отговори
Shark преди 4 години
А хората в автобуса какво са правили. Плъхове мизерни!
67
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,до ромаКато не е дете защо когато извергите от твоя етнос убиват и изнасилват на по 17 да се водят деца
66
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм ром и на неговата възраст деца съм правил тъй че това не е дете а възрастен човек който трябва да е отговорен за последиците си. Мен също са ме били и левскари и цесекари ама не рева и никой не е издирвал извершителите. Ади
65
12
 
3
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
Интересно ми е защо не му съставят акт на тоя де се разголва по автобусите. На някой ще му е приятно ли аз да си развявам оная работа по автобусите.
64
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Не съм запалянко, но знам, че в Подуене не се ходи с червено. Както и в Борисовата не се ходи със синьо.
63
3
 
15
 
! Отговори
Славеева преди 4 години
Всички вие, които сте бли там и не сте помогнали на детето сте срам за обществото, страхливци долни безполезни
62
1
 
24
 
! Отговори
681 преди 4 години
Колко пропаднал типтрябва да си, да нападнеш дете заради футбол!?! Наистина феновете на Левски санай-пропадналите типажи в нашата страна. И медиите ни проглушиха две седмици как трябвало държавата да спасява този отбор с тия "фенове"!?! Българския футбол трябва да се закрие или поне да стане аматьорски, за да не е свърталище на такива деградирали ***!