Камери заснели инцидента с обраното момче, ще се търсят крадците

Ще се прави и проверка на поведението на ватмана
22 фев 2020 16:45,
113
Камери заснели инцидента с обраното момче, ще се търсят крадците
Снимка: Нова тв

Камери в автобус от Столичния градски транспорт са записали инцидента, при който момче беше брутално нападнато и обрано в обществения транспорт вчера.

"Записите се свалят и се проверяват от екип на Първо районно управление на МВР. Изискала съм от директора на “Столичен автотранспорт” веднага да започне и вътрешна проверка на поведението на водача на автобуса", увери столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Още по темата

Момчето днес разказа пред Нова тв, че е бил нападнат, защото е носел спортен екип на клуб ЦСКА.

"Прибирах се от залата на "Локомотив" (София), когато ме нападнаха на спирката на Подуяне. Бях с екип на ЦСКА, при което единият от нападателите ме удари, съблякоха ме и ми казаха "Махай го, идвай с нас и ще те набием". Единият ме удари, след това аз останах само по долнище. Те разбиха вратата и избягаха", посочи пострадалото момче.

"Може би са левскари, защото ме питаха дали съм от ЦСКА. Аз казах: "Да, от ЦСКА съм". Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено", каза още пострадалото дете.

Директорът на Столичния автотранспорт Слав Монов даде повече подробности за случилото се в автобуса. „Инцидентът се е случил в петък вечерта, малко след 19 часа. Нашият водач е чул, че има конфликт и според него всичко се е случило в рамките на 30 сек. Автобусът е спрял на червен светофар, като през това време вратата е насилствено отворена и въпросните лица се отправят в неизвестна посока”, каза Монов.

„Водачът е чул, че има шум и, че възниква някакъв конфликт, но не е имал време за реакция. Въпросното момче, след инцидента, е пътувало до шофьора, докато слезе на спирката си”, добавя той.

„Инцидентът се е случил в един от 400-те нови автобуса, там има камери. Днес технически лица ще свалят записите и ще ги предадат на МВР”, заключи Слав Монов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мога да разбера защо се занимават с БГ футбол. Че вече и се кичат с техните носии. Какъвто футбола - такива и феновете..
100
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Избирате Бойковото правителство - избирате ЕвропаИзбирате свалянето на правителството - избирате втора УкрайнаПравителството НЕ ТРЯБВА ДА ПАДА,не разбрахте ли?!Това ще бъде ад за България,АД в истинския смисъл на думата!
99
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ако беше станало в САЩ,гамените извършили това никага не биха напуснали автобуса по тяхно желание.Всички щяха да си платят ,веднага и на момента.Законите не са за всяка държава,те са само за държавите които народът си е извоювал свободата си.
98
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля ви хора,ако падне правителството на ГЕРБ и дойдат Coросоидните англо-американци да ни управляват, ще ни откъснат от ЕС и край с България, видях,когато го писаха и коментираха,че искат да ни откъснат от ЕС.Не допускайте правителството на ГЕРБ да падне от власт,защото то е европейско правителство!
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е от къде тези камери,нали камерите не работеха? И само си помислете,една камера за да не работи в в днешните дни,то трябва умишлено да е изключена!!!!!!
96
0
 
1
 
! Отговори
Пострадал преди 4 години
общо 8 (осем) откраднати колелета в София. Имаше го във всички новинарски издания. Само в нашия блок толкова се крадат за 1 година. В другите не знам колко са. Ама пак 8 от нищо си е 800 процента ръст :)
95
0
 
1
 
! Отговори
Пострадал преди 4 години
дадох им цветни снимки и в електронен и на хартиен формат, на които се виждат лицето на крадеца. След няколко месеца получих постановление от прокуратурата, че производството се спира, защото извършителя е неизвестен. После преписките отиват на архив. Там архиварите ги мачкат крадците. В такива случаи е най-добре пострадалите да дават номерата на личните карти на крадците и грабителите. Хора молете ги да Ви показват лични карти преди обира. Но съм отпимист :) Преди година полицията намериха
94
1
 
3
 
! Отговори
Пострадал преди 4 години
Няма да бъдат търсени крадците и обирджийте. На мен ми откраднаха колелото, гоних крадеца. Обадих се на 112 да кажа накъде отива и ако може да го спре някой, а оттам ми казаха да подам жалба в полицията. Казвам това го знам, а защо е спешен телефон тогава. По пътя откъдето мина крадеца имаше камери. Едната на клуб на БСП и го снимаше в цял ръст в лице. От клуба на БСП ми казаха, че няма да дадат камери. Те борели само курупцията с камери :). От едно заведение взех записи и ги дадох в полицията.
93
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко, Цецо и Гешев са били, те са откраднали на момчето якето!
92
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левскар е синоним на селянин.ФАКТ !!поснавам много Уескари сУфиянци и във всички тях селското вирее независомо че са 3-4то поколение в този град.Жалка картинка.П.П. А за "успелия" Перукан няма какво да говоримСелянин та дрънка.
91
0
 
3
 
! Отговори
браво преди 4 години
куеажлиите следващия път да нападнат бибитко и министъра на мвр може и шкембе войводата
90
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България няма гражданско общество.Българите са сkoтове и това е констатирано от много историци през различни исторически епохи както и съвременници интелектруалци.Мишки балкански.Селяни гнусни.
89
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
затова си носете новите пистолети, защото никой не знае утре какво може да му се случи.
88
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Водачът е чул, че има шум и, че възниква някакъв конфликт, но не е имал време за реакция."К'во време за реакция е нямал, бе тъъъпанари? Самият шофьор е видял какво става и е казал само: " Това е България" и си е кротувал за да не го отнесе и той. Какво да нааправи човека срещу наркомани в които може да има и ножове? Да не е Рамбо?Зад клавиатурата всички сте велики биячи, смешници такива!
87
0
 
2
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До Братя на оръжие Лиценз за оръжие се взима лесно??? Стига бе, не знаех! Или говориш за газово оръжие, но то е на регистрационен режим и не трябва лиценз? Защото хора отвъте ми подсказаха, че е по-лесно да станеш ловджия, отколкото обикновен гражданнин да получи разрешително за оръжие. Оръжеи дават на бизнесмени, само ако докажат оборот над 50 000 лева и нужда да се самоохраняват, защото превозват пари или ценности, но и тогава не е сигурно, ако е имал някакво , макар и минимално прегрешение
86
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И мен са ме били уефскари и съм ЗА да фалират и да се спре с гаврата с името на Апостола. Да не говорим , че все бягат ,като се сблъскат с нас "прасетата" . Само 12 годишни могат да събличат
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
търсят крадцитеВ кой етаж от власта.
84
22
 
2
 
! Отговори
Желяско преди 4 години
Аааааа,значи когато припоци нападат деца от Левски София може,няма проблем а?А когато гърбят някой припс,не може!?Когато в Пловдив двама стюарди на Ботев откраднаха знаме на Левски София с любезното съдействие на полицията,може,а когато левскари гърбиха знаме на тия,не!?
83
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в чалга републиката е така там живеят най- великите хора на планетата и могат да правят каквото си поискат даже са безсмъртни, най великите хора от най- великата република на света
82
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знаех, че автобусите се управляват от ватмани.