Нападението в 404: Две жени се отзовали на помощ на момчето

Треньорът на детето е категоричен: Нещата се решават на терена!
22 фев 2020 21:17,
180

Малко след 19:00 часа в петък 14-годишното момче тръгва от стадион "Локомотив", където тренира и се качва в автобус 404. След спирката на "Подуяне" неочаквано го нападат трима мъже на около 20 години.

"Момчетата са били едри, с бръснати глави. На анцуга си пише джудо и самбо ЦСКА, нито футбол, нито нещо. На терена се решават нещата, на тепиха при нас. Не виждам защо трябва да унижаваш по този начин, и то малко дете", категоричен е треньорът на момчето пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По време на нападението момчето вика за помощ. Едва две жени от автобуса обаче се отзовават.

Шофьорът спира на червен светофар и макар да не отваря вратите, нападалите успяват да ги отворят и да избягат.

Записите от камерите са предадени на МВР, които започнаха разследване по случая. От столичния автотранспорт са категорични, че няма причина водачът да бъде санкциониран.

Въпреки това кметът на София Йорданка Фандъкова обяви, че е разпоредена вътрешна проверка, която да установи дали действията на шофьора са били адекватни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
22
 
! Отговори
точно и вярно нали.. преди 4 години
Точния цитат на великия Славейков е-Не сме народ,не сме народ а ***,пак ще кажа и с това ще свърша, 1875г.
87
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затова отдавна не ходя на мачове. Отборите слаби, а публиката - като тия тримата от автобуса. Това не е спорт, а жалка работа.
86
1
 
22
 
! Отговори
Не нали преди 4 години
Някой се сърдят като им цитирам,Не народ а ***,още ли се сърдите?!
85
1
 
28
 
! Отговори
Защо преди 4 години
Едната от жените е звъняла на 112 защо не е дошла полиция,това е въпроса,за пореден път полицията не е работила....
84
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ШибиРибиНе ти е виновен водача. Виновни са простите ви гейчета. Като им е слаб отбора, какво са им виновни пътниците. И точно пък тия ли *** ще се опитват да се правят на нещо си?! Направили са се на ***.
83
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Синята Лавина = тупата помия, която се перчи на осмокласници
82
2
 
28
 
! Отговори
Вал преди 4 години
Мъжете в България...
81
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аууу Не думайте...Батко още е в затвора, защото го хванаха, но чистеше от такива като теб! Аз съм горд с батко! Хванаха го за един, но за останалите не знаят!
80
0
 
5
 
! Отговори
стратег преди 4 години
До Анонимен Какво общо има стратегията за детето със случая?
79
19
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Брей, за тази безобидна, хлапашка история пуснахте 5 пъти повече теми, отколкото за грандиозния скандал с международен отзвук за прането на пари и къщата за милиони евро на Бойковата любовница в Барселона.Е, на това му се вика платена журналистика !Е, на това му се вика отклоняване на вниманието на хората !Браво ! Дерзайте !Заставайте като истински Матросовци с голи гърди пред амбразурата да браните Сатрапа, а после не се чудете защо сме на дъното !Вие от медиите сте съучастници на властта
78
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората си дадоха живота,за да запазят това правителство и да запазят България в ЕС заедно с Германия и Франция,не допускайте това правителство да падне и да попаднем под английско-американска власт на Copoсоидите,след което ще се опитат да ни изкарат от ЕС и ще бъдем беззащитни! Моля ви,запазете това правителство,не го сваляйте от власт!
77
10
 
7
 
! Отговори
3000 лева преди 4 години
до 118 Ти и сега имаш 30 лева в портмоненцето, щом омаловажаваш случая и пак за Бойко говориш. Ако имаше 3000 нямаше да си толкова злобен, щеше да съчустваш на момчето и нямаше да се сетиш за Барселона. Как точно ти протече мисълта се чудя, че от 404 до Барселона стигна?? Айде събирай стотинки е касичката с Бойко на уста и някой ден може да отидеш до Барселона.... с автобус
76
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме да сме с ЕС,не искаме да сваляте това правителство,моля ви!Ако правителството падне и дойдат Сорoсoидите на власт, ще ни откъснат от ЕС и ще ни управляват американо-английски сили.Има опасност да стане и конфликт,не допускайте да падне правителството!Искаме да сме с ЕС,не допускайте падането на това правителство в никаккъв случай!
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тоя Светльо бая народ му се точи,ама е хитър и избягва да остава сам.Но рано или късни ще имигрира в чужбина,няма начин.
74
1
 
14
 
! Отговори
Разумен преди 4 години
Някой няма ли да каже нещо и по темата как един УЛТРАС на Бистришки Тигри преджоби и свали кожите от гърба на целия български народ? Говоря естествено за футболиста Светльо Петров от Бистришки Тигри, не за някой друг. Нали
73
13
 
1
 
! Отговори
муспи преди 4 години
муспи - Щом е от ЦСКА, - малко му е!
72
12
 
8
 
! Отговори
Аууу Не думайте... преди 4 години
На времето ни събличаха и джобеха под път и над път батковците и никой нищо не е казвал. Мен редовно ме спираха да ми "видят телефончето и портмоненцето", ама като видеха че струват няма и 30 лева общо и ме оставяха да си ходя.Умирах от страх като се прибирам от даскало и избягвах уличките, щото знаех че джобещите са там. И сега голямата работа, че някакво момче го съблякли - трябва всички да се занимаваме с тая тема, която е за полицията и до там.Но за Бойко и Барселона гък да няма.. ..
71
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Две жени...... това обяснява всичко.Всред останалите мъже две жени проявили мъжество.Егати пуси народа.
70
3
 
5
 
! Отговори
Не се возя на ГРАЦКИ преди 4 години
... но ако се возех на граДСкия ... щях да заобиколя гамените, да стисна единия за врата в здрав захват, че да му посинее кухата тиква, през това време се оттеглям и следващия ми ход ще е да помоля остатъчната част от групата "големи мъже", да напуснат ПЪТНОТО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО, най-учтиво - с извадена ножка.
69
1
 
24
 
! Отговори
Дърти Мадуpи преди 4 години
Браво на жената, дето му е дала яке. И браво на момиченцето от чиито гръб е смъкнато това яке. Явно в целия автобус, най-големия мъж е излязло това момиче и жертвата на престъплението.Жалко за децата. Позор. Цял автобус с ***, мишоци, дето ги е хванал страх да кажат гък. Това ясно показва как няма гражданско общество. Така се гаврят с нас и на избори. Идва някой си там барбалея, казва ви кво да правите (в случая за кой да гласувате) и вие клюмате с глава, покорно и отивате да "гласувате"