Полицията нащрек заради "Луковмарш": Ще има само поклонение

По-рано днес пък се проведе антифашистко шествие
22 фев 2020 19:34,
278

Традиционно в края на месец февруари се проведе "Луковмарш" въпреки забраната на Столичната община.

Симпатизантите спазиха обещанието си, а именно всички да бъдат единствено на поклонение пред къщата на генерал Христо Луков. Те са категорични, че тази година шествие няма да се провежда.

През целия ден полицейското присъствие в столицата беше засилено заради "Луковмарш" и антишествието което се проведе по-рано през деня, предава Bulgaria ON AIR.

Антишествието мина през централни улици и завърши пред Столичната община.

Участниците в демонстрацията се събраха на площад "Бански". Протестът беше организиран от "Антифашистко действие - България" под наслов "Без нацисти по улиците ни!" и "Хора, бдете". Шествието е насочено срещу прояви на неонацизъм в България. В шествието се включиха и десетки младежи от различни европейски държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
23
 
! Отговори
Логика преди 4 години
Защо се допуска Антишествие, при положение, че Шествието е забранено ?
17
6
 
15
 
! Отговори
Superman преди 4 години
До man!Разбира се,че България не е София,бре!София е повече от България и всъщност си е ОТДЕЛНА ДЪРЖАВА като само формално се води столица на същата!Ще си правим къвто искаме маршове,походи и шествия,бре!Ние сме фенове на генерал Луков!
16
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Празнуват и те не знаят какво. Някой им бил казал и те хоп ше празнуват един убиец и касапин.
15
8
 
11
 
! Отговори
до до 4 преди 4 години
И в Германия мяма български храни, плодове, зеленчуци. Дори и българско вино не можеш да откриеш в големите вериги REWE, LIDL, KAUFLAND. Само стоки от Западна Европа, най-вече от Испания, Италия, Нидерландия. Нас ни считат за страна 2-ро или 3-то качество. Единствено едно българско овче сирене има в REWE, и то внесено забележете от Гръцка фирма, с изрисувани маслини на опаковката. Загубихме руският пазар, а в европейския въобще не сме и влезли. Монополите са създадени отдавна и няма място за нас
14
11
 
10
 
! Отговори
Future преди 4 години
При Новият световен ред ще дойдат други времена, когато комунизмът и фашизмът ще бъдат третирани като двете страни на една и съща монета, така че не само Луков марш ще изчезне, но и маршовете на руските ни шпиони до връх Шипка и до язовир "Копринка"ще изчезнат.
13
12
 
10
 
! Отговори
men преди 4 години
На баби ви фърчилото!България не е София, работете за Родината не правете циркаджииски тъпотии!
12
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има не малко велики генерали в чиято памет може да се организира възпоменание, като ген. Колев например. Но от всички генерали те решават всяка година да правят марш в памет на Луков. Защо? Защото са едни неонацистки извeрги които трябва да бъдат забранени със закон.
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 9 от 4В такъв случай - поздравления за истински патриотичната позиция!Дано повече млади хора мислят като Вас!
10
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
освен това:-Мернах нещо за ФАШИЗМА...Ама уважаеми,фашизъм е бил установен в Италия и Испания на Франко!Всичко друго си е било разновидности на патриотизма..В неговата изродена форма на "Нацизъм"..Та:-Докато не започнем да назоваваме нещата с ИСТИНСКИТЕ им имена,..нема как да направим и крачка напред.Да не би да сте чели "титаничния труд" на "д-р" желю желев "Фашизмът"?
9
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма спасение от комунистите напаст голяма
8
20
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ЛУКОВ МАРШ само пред дома на ЛУКОВ
7
16
 
9
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Не съм от луковмарш, но аз не биг го пуснал. Руснаците не дават да си продаваме храната на техният пазара, защото сме в нато. Щом не дават те на нас и ние на тях не трябва. Нали имат самолетоносач, да си го ползват.
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 9Аз бих попитал Путин същото. А ти?
5
18
 
12
 
! Отговори
9 преди 4 години
Хора, гледайте България след 5 години каква щв бъде, защо гледате назад?! Кой може да върви напред като гледа назад? Защо си губете времето като почитате идоли? Почитайте себе си, децата си , бъдещето си! Мислете с главите си не марширувайте с тях. Попитайте дали един политик някога е пращал детето си на война?
4
5
 
24
 
! Отговори
Спокойно ма лелче... преди 4 години
Вижте лелката на 0:20 как и трепере джуката като казва "хитлеристки знаци".Само на мен ли ми прави впечатление, че тая лелка е зазубрила някакви манифести там и даже не може да ги повтори гладко, а само ъ-ка и мъка, гледа в земята... ***
3
6
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
признавам,че не знам какво е това "Луков марш"..От писаниците тук и там оставам с впечатление,че тоя "марш" е изява на некакъв "национализъм"..Е,питам се:-Защо го забраняват?..-Национализма толкова "лошо" нещо ли е за една нация?..Или може би некои заинтересовани му пришиват КЛИШЕТО на "Национал-социализма", развил се в Хитлеристка Германия и довел до чудовищни страдания?Национализъм-патриотизъм,..Къде е разликата?..И има ли изобщо такава?
2
8
 
17
 
! Отговори
? преди 4 години
Да питам патриотите учатващи в Луковмарш - какво ви е мнението за разрешението на Иван Каракачанов днес над България да прелети съветски самолет, пренасящ системата "Панцир" за Сърбия?Чакам ви отговора...
1
5
 
38
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 4 години
Много странно! Как така се е провелло антишествие, при условие, че не е имало шествие?