За първи път Женският пазар с намаление от 10% за 8 март

Плодовете и зеленчуците на близо 200 сергии ще са по-евтини само в неделя
5 мар 2020 14:56,
4
За първи път Женският пазар с намаление от 10% за 8 март
Снимка: „Пазари Възраждане“ ЕАД

За първи път Женският пазар ще подари на столичанки и гости на столицата 10% намаление на плодовете и зеленчуците по повод Международния ден на жената - 8 март.  Близо 200 търговци ще направят реверанс на дамите и ще предлагат продуктите на своите сергии, в т.нар. зеленчуков сектор на пазара между ул. Кирил и Методий и бул. Сливница, с по-ниска цена през целия пазарен ден от 9:00 до 20:00 часа, съобщават от „Пазари Възраждане“ ЕАД.

Още по темата

„Решихме да направим този подарък на дамите, защото Женски пазар вече 140 години е пазител на историята и традицията на нашия град, когато тук са идвали да пазаруват само жени. От там и името – Женски пазар. Благодарим на търговците, които се съгласиха да ни подкрепят в тази идея и да направим заедно толеранс към дамите. Надявам се, че тази инициатива по повод 8 март, ще стане традиционна“, уточни Драгомир Димитров, изпълнителен директор на Пазар Възраждане.

Припомняме, че всяка събота от 10 до 16 часа Женски пазар е и домакин на Фермерски пазар „Пендара“, в който български търговци и занаятчии излагат своята продукция в пространството между улиците „Симеон“ и „Кирил и Методий”.

Тази събота, на 7 март, организаторите са подготвили и Конкурс за най-вкусни традиционни домашни сърми. В 12:00 часа на кулинарната сцена на пазара претендентите за титлата „Майстор на сърмите“ ще демонстрират как се приготвят традиционната българска вкусотия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКолега, една жена казА, че и удрянето в кантара щяло да има отстъпка - само 20%.;)Там от години не стъпвам. Да си ги ядат ***! Ако не успеят - да варят ракия от тях после.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо не ме вълнуват малцинствените красавци и дребни тарикати на женския пазар. Отдавна купувам фермерски продукти онлайн. Разбира се, от нормални ферми, а не някой новоизлюпен тарикат, който да продава 1кг картофи за 10лв.. А да не говорим, че време за пазари нямам- купувам онлайн. Последния път бях на пазара в Борово- трагедия. Да не говорим какви мошеници на дребно са всичките, после ревнали как в парламента крадяли, а той краде по цял ден от хората.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като те чукнат в кантара с 30%, няма да го усетиш това намаление с 10%.