Фандъкова: Подкрепям най-твърдите мерки срещу коронавируса

Столичани, да сме отговорни в този момент, призова тя във Facebook
14 мар 2020 22:35, Анисия Иванова
98
Фандъкова: Подкрепям най-твърдите мерки срещу коронавируса
Снимка: БГНЕС

Столичният кмет Йорданка Фандъкова твърдо подкрепя по-строгите мерки срещу разпространението на коронавируса, поискани от председателя на Националния оперативен щаб генерал Венцислав Мутафчийски.

В социалната мрежа тя написа:

Още по темата

“Напълно подкрепям най-твърдите мерки за овладяване на разпространението на коронавируса, които преди минути предложи ген. Мутафчийски.

Призовавам всички столичани, да бъдем отговорни в този труден момент, в който с цената на лично ограничение можем да спасим живота си и този на нашите близки.

Сега трябва да сме единни. Нека слушаме експертите! Заедно ще се справим!”, призова тя във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ ЗА ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ. ПАК ЩЕ ЗАКЪСНЕЕТЕ МНОГО И ФАТАЛНО.
69
2
 
7
 
! Отговори
до твърди мерки преди 4 години
Европейските либерани медии съ късъха да критикуват мерките които предприе Китай, включително и закриването ня хранителните магазини за покупатели.Там например един човек правеше списък и ходеше до магазина да закупи продукти за останалите.Днес същия метод го прилагат и в Италия.
68
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направи синята зона безплатна да не се трупат хората в масовия транспорт,ама не ти стиска ,нали Парички трябва да се трупат
67
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мухузол Бг - най дуброто средсво срещу вируса!-)))))Мъ внимавайте с "дозата"!!!ПССя, без майтап!Навремето Бг проивеждаше Аналгин-Хинин срещу малария, младите може и да не го понят, та виетнамците като съ прибираха у Виетнам го изкупуваха с кашони!Но дойде "демокрацията" ние и го спряхме, заедно с Амидофена.Русия "закупи" патента от нас и започна производството му под друго име!Та, китайците останали много доволни от него при борбата с вируса, а руснаците спраха да го изнасят.
66
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тая гербава марионетка се прави на загрижена вместо да си гледа вмирисаните избиратели от маАлите които не само се возят гратис и замърсяват въздуха, но са и основен развъдник на всякакви зарази.
65
3
 
14
 
! Отговори
Дърт комунист преди 4 години
Измий улиците како.Стига си се натягала пред бащицата.Мий кварталите водоноска не сме виждали от Бай Тошово време.
64
2
 
8
 
! Отговори
Бръчков преди 4 години
Данче , права си ама сме калпав народ и то много *** ! В Кауфланд се извиват 50-60 метрови опашки и там стотици са един до друг , така е и в аптеките и други магазини ! Е как да оцелеем , като непрекъснато правим това , което не трябва ! Въпреки , че се публикува безмисленото запасяване с каквото и да е ....
63
4
 
11
 
! Отговори
Мммм, преди 4 години
Защо си без маска, Данче? Каквито и глупост да говориш, никой не ти вярва, авторитетът ти е нула, скрий се или ходи при твоите избиратели да ги обучиш)
62
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като дойдат страшните ни изтребители за над 3 милиарда и корабите втора употреба , за нула време ще изтребят всички вируси и микроби ,а до тогава - кой оцелее !
61
2
 
19
 
! Отговори
Ало, Ваняя преди 4 години
Юеданке, твърди мерки трябват срщу твоите избиратели, които се возят без билет в градския транспорт и са истинските вирусоносители, а не данъкоплатците. Иначе финансовата ти адекватност намалява и ставаш Нервна.
60
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фандъкова: Подкрепям най-твърдите мерки срещу коронавируса-----------Късну е вече, кметицеее..., късно е!Не, че обвинявам някого, но вече наистина е късно!Главното е да останем хора и да не се превърнем в зверове!
59
1
 
8
 
! Отговори
комунистически рай преди 4 години
До ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !беден, гладен и болен за капак на всичко - дело на БКП и селяни с партиен билет!
58
2
 
9
 
! Отговори
Слуга на народа преди 4 години
Подкрепям и аз! Рапорт даден. Рапорт приет. А конкректни действия? ...
57
6
 
20
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 4 години
Фандъкова, подай оставка и си върви на село !Дай възможност на по-кадърни хора от теб да спасят София, а с това и България !
56
2
 
21
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 4 години
Че тази "столичанка" ли се пише?Не е лесно да си даскалка, психоложка и журналистка. Все недоразбрала, тамън нещо тръгне да "разбира", изцепи някоя глупост, скарат и се и тя обратно в черупката.
55
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАбе ти къде я видя тази БГ "армия"?Аре нема нужда от хора които са всичко друго но не и войници.Лапачи на заплати и играчи на белот!!!Не ме разсмивай!!!
54
5
 
22
 
! Отговори
komitataда преди 4 години
ами що работи метрото ами не го спреш най-голямата опасност ама спираш малките магазинчета
53
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата трябва да осигури гарантирани дажби храна за всеки гражданин докато трае кризата. За да са спокойни хората и да слушат правителството.Половината хора останаха без работа, парите им бързо ще свършат. Осигурена храна, освобождаване от битови сметки, замразяване на плащанията по кредитите. Докато мине кризата. Така е във всички държави.Точно това е функцията на държавата Иначе може да се стигне до разпад и анархия
52
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бехме и на купони, спираха ни тока, и това ще го преживеем, сега демокрацията ни храни
51
4
 
24
 
! Отговори
селянка преди 4 години
ей лицемерке,а синя и зелена зона кога?*** хората без доходи а вие продължавате да крадете.