Фандъкова: Подкрепям най-твърдите мерки срещу коронавируса

Столичани, да сме отговорни в този момент, призова тя във Facebook
14 мар 2020 22:35, Анисия Иванова
98
Фандъкова: Подкрепям най-твърдите мерки срещу коронавируса
Снимка: БГНЕС

Столичният кмет Йорданка Фандъкова твърдо подкрепя по-строгите мерки срещу разпространението на коронавируса, поискани от председателя на Националния оперативен щаб генерал Венцислав Мутафчийски.

В социалната мрежа тя написа:

Още по темата

“Напълно подкрепям най-твърдите мерки за овладяване на разпространението на коронавируса, които преди минути предложи ген. Мутафчийски.

Призовавам всички столичани, да бъдем отговорни в този труден момент, в който с цената на лично ограничение можем да спасим живота си и този на нашите близки.

Сега трябва да сме единни. Нека слушаме експертите! Заедно ще се справим!”, призова тя във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
5
 
! Отговори
Край преди 4 години
До 27. Почти всеки човек накрая изключва апаратурата на свой близък. Такъв е живота - при ескимосите е по първобитно. Всеки от нас взема решение кога да спре да задържа свой близък отсам и кога да го пусне да премине оттам.
29
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фандъкова, кметът на Стара Загора отмени платената зона за паркиране за 2 седмици, за да пътуват тези, които не могат да работят от вкъщи, до работа с колите си, а не с обществения транспорт... Вие не се наядохте!! И 10 000 души в София да измрат на вас не ви пука и няма да си позволите да махнете платената зона! Също както зеления билет го пуснахте за парлама!!!
28
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Утре сутринта като станете ще има леки изненади. 100% зад Герб и нашия водач генерал Борисов, само железна ръка за тоя бг скот!!!
27
0
 
14
 
! Отговори
Всички горе ... преди 4 години
Са за карантина защото знаят че всичко в здравеопазването е капо и че разболеят ли се повече хора няма да могат да ги възстановят с модерна техника с кислород,докторите ще трябва да избират кой да да живеем кой не--тогава обаче ще се стигне до сблъсъци и край на измисления ред --е от това ги е страх и затова е важно да си вкъщи па ако ще и да си гладен и да те гони съдия изпълнител.
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До крайЕскимосите пускат старите на парче лед и да отплават в далечината. Въпрос на етика.
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рй КРАЙ-кравай!Ми ако ти си един терминален, пак ли тая песен ще пееш?Вече си откачил само при мисълта, че ще се свие джобът ти с някой и друг лев.*** се снимай, ако обичаш.
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Га ядохте кифтетата, на ривахте. Сега ще се поизпотите малко кметове, примиери...лапачи на народни пари. Ще ви избесиM по дърветата, ако вируса умори нашите близки. Да знаете, фандък!
23
0
 
16
 
! Отговори
Боииииикоооо! преди 4 години
Искаи си парите от Тръмп--- кажи му ,че после ще вземем самолетите !
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро ще обяви София за Червена зона.
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Над София стават интересни неща, но нощното осветление ги скрива от полезрението ни.А скоро цял свят ще почне да гаси нощните кампи, за да виждаме добре сцената на небето. Засега ни гледат сеира, но се надяват да "пораснем" с поне няколко века.Яко го бяхме зациклили, де. Та, който порасте, порасте. Останалите - на опреснителни курсове безсрочно.
20
1
 
21
 
! Отговори
Акъл неща преди 4 години
Да си стои у тях ,ама без пари да я видя....все богаташи дават акъл на работниците как да си седят в къщи и да мръг от глад сакън даа не заразят някои паралия ...нечух неосигурените как ще ги лекуват или ще ги държат някъде докато ритнат камбаната ?накрая нищо чудно от некомпетентност тълпата да вземе нещата в свои ръце...
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо всички тия мало умни мерки, можеше да разгърнат две военно-полеви болници на чист въздух и работата щеше да мине и да замине. И военните лекари щяха да се изтренират. А не в милионен град да се бориш за глътка кислород. Ама нали трябва да демонстрираме твърда ръка и да държим речи по талавизията, пък майната им на умрелите от глад.
18
0
 
1
 
! Отговори
Чавка ти е изпила м преди 4 години
До Анонимен 17: За да идват всякакви да носят вируса у тях? При цялото семейство?
17
6
 
2
 
! Отговори
Край преди 4 години
Ще оцелее ли едно общество - един народ ако хвърли всичките си усиля и възможности да спасява терминално болните хора. Целия бюджет да го изхарчим за здравеопазване въввсичките му форми - дали ще е много добре.Нали е най-важно да спасим хората. ДАЛИ???Да де ама света е доста по-сложен.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фризьорките могат да фризират и надомно.
15
8
 
11
 
! Отговори
Тодор Живков преди 4 години
Най-лесно да забраняваш на хората какво да правят, но така ги унищожаваш и то с хиляди. Да помислим за една фризьорка, която на практика живее ден за ден от това. Или баначарника или малък магазин за услуги. Такива са много. Те може би ще издържат 2-3 седмици. а след това? Примерно, да се помисли да бъдат освобедени фирмите с под 20 души персонал от плащане на тока, на осигуровки. Временно тези хора да се запишат като безработни, за да получават помощи и да могат да преживеят.
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една от мерките е премахане на сини и зелени зони, за да се ограничи пътуването в градския транспорт.
13
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива *** са готови да разстрелват хора, само да се покажат като борци срещу някаква въображаема болест и да си запазят властта.
12
2
 
13
 
! Отговори
Край преди 4 години
Панагия - икономиката и човешкия живот са свързани пряко. В Италия има проблем с коронавируса защото са богати и изследват масово хора. В Пакистан също си умират хора само дето никой не ги изследва ами прави нови.
11
4
 
5
 
! Отговори
Да изЧЕЗнат дано! преди 4 години
До АнонименТова от изЧЕЗващите е нарочно...Искат да се развали тоалетната хартия на презапасилите се ;)))И после пак на магазина..Пак арчене на мангизи и така докато уморят народа с Куруна и липса на лев в джоба ;))