"Софийска вода" призовава за ползване на електронни фактури

Дружеството ще информира чрез имейл за всяка нова фактура
Обновена: 23 мар 2020 12:17 | 23 мар 2020 12:10, Анисия Иванова
6
"Софийска вода" призовава за ползване на електронни фактури
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода", част от Веолия, иска да напомни на своите клиенти, че разполага с възможността за издаване на електронни фактури, съобщиха от дружеството.

Електронната фактура е безплатна услуга, която предлага виртуален вариант на оригиналната печатна месечна фактура. Документът съдържа електронен подпис и е напълно легитимен пред държавните финансови институции.
Услугата е достъпна чрез личния профил на клиента след регистрация в сайта на „Софийска вода”.

"Софийска вода” ще информира клиентите си чрез имейл за  всяка нова фактура в срок до един работен ден след издаването на документа.

Електронната фактура е  част от комплексната дейност на компанията за развиването на „зелена” икономика. С един „клик” нашите клиенти не само пестят време и хартия, но и стават наши партньори в каузата ни за една по-чиста и по-зелена околна среда.

Електронната фактура е по-сигурният, по-бързият и по-екологичният начин за плащане на сметки.

Във връзка с усложнената грипна обстановка в страната и въведеното извънредно положение, „Софийска вода“, част от Веолия, иска да призове клиентите си да се възползват максимално от всички дистанционни и онлайн услуги, които дружеството предлага.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Ама да плащаме нали.. докато ние губим пари, те да ни дерат! Бойко идва Видовден и ти си първият, който ще бъде държан под отговорност за престъпленията през последните над 10 години и най-вече в последно време!
4
1
 
1
 
! Отговори
ДДТ преди 4 години
Това което пишат от Софийска вода е ясно и без дълги обяснения. Два пъти съм подавал в техния сайт заявка за преминаване към електронна фактура.Никаква реакция,продължават да си пращат хартиите.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Veolia да си ходи.Кубик българска вода,струва 5 ст, максимум.Другото е изтезание на народа.
2
0
 
3
 
! Отговори
Софиянка преди 4 години
Я първо оправете качеството на водата дето тече в София. В момента имам кал, вместо вода. Но като минава през водомера тая кал ми я отчитате като бистра водица, нали? Не ви е срам! По време на карантина, не можем да измием нито ръцете си, нито съдовете си. За да пием вода и да готвим трябва да кипуваме големи количества вода, т.е. да се редим на опашки! Вие ни принуждавате да излизаме от домовете си!
1
0
 
6
 
! Отговори
Зов за справедливост преди 4 години
Народът призовава държавата да ни отърве от Софийска вода, ЧЕЗ и т н. концесионери. #Национализация!