Кои зодии са вечно недоволни от себе си?

Раците се страхуват да не ги отхвърлят
28 мар 2020 17:10, Дарена Найденова
9
Кои зодии са вечно недоволни от себе си?
Pixabay

Съмнение в себе си. То е в основата на толкова много грешни решения, които взимаме. Всеки го изпитва и това чувство трудно се преодолява. Някои от нас носят самосъмнението навсякъде и през целия си живот. Те не могат да изхвърлят тази тежест, която винаги им се явява като пречка за щастие.

 
Недостатъчно добри за любов, за покриване на обществените стандарти или пък недостатъчно добри за дадена позиция. Това мислене превзема живота на някои хора и той започва да се върти само и единствено около съмнението в себе си.
 
Чувството, че нищо никога не е достатъчно добро, е пряко отражение на вътршеното ни състояние и трябва да бъде променено, когато животът ни даде възможност. Това обаче е трудно за някои хора, а причината се крие в зодиакалния знак. 
 
Вижте кои зодии винаги са недоволни от себе си:
 
Близнаци
 
Поради дуалистичната природа на Близнаци, те се стремят към най-високатаа цел, но често се провалят заради съмнението в себе си. Представителите на този знак са уверени в избора си, но едновременно с това са изпълнени със съжаление и страх от това, което правят.
 
Под тяхната положителна натура винаги се крие нещо, от което се срамуват и, от което изпитват комплекс. Дали ще бъде свързано с тялото, с работата или със социалния им статус, Близнаците винаги ще чувстват неудовлетвореност и това ги потиска през целия им живот.
 
Рак
 
Зад нуждата на Рака да държи приятелите и семейството си щастливи, се крие дълбок страх от отхвърляне. Представителите на тази зодия може да са обичани и възхвалявани от много хора, но все още ще се чудят дали са достатъчно добри за всичко това. Те се съмняват в намеренията на другите и винаги чакат момента, когато някой ще се откаже от тях.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със зодия близнаци да си нямаш работа.
2
1
 
11
 
! Отговори
Докато възпитаваш преди 4 години
детето си, трябва да го научиш да преценява своите предимства, да залага на тях, когато трябва да се конкурира в каквато и да е ситуация, но същевременно да отчитаи слабите си страни.Така ще го научиш хем да има самочувствие, хем да проявява критичност. С две думи, да бъде реалист. Това е много важен аспект на възпитанието и няма общо със зодиите. Възможно е у всеки човек да има някаква предразположеност в характера така, както се описва в статията. Но възпитанието е решаващо.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не сме зодии