Полицаи по пътя към Алеко, Златните...обикалят и по горски пътеки

Патрули са разположени по пътищата към парк Витоша
29 мар 2020 17:47, Анисия Иванова
126

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полицейски патрули са разположени по всички подстъпи към парк Витоша. Целта е да се ограничи движението в планината. По-строгите мерки бяха предприети след настояването на Оперативния щаб за пълна блокада на парка.

Няколко патрула на Общинска полиция спират всеки, който без основателна причина се разхожда из планината.

Полицаи има по пътя към Златните мостове, по пътя за Алеко и на разклона за Драгалевски манастир. Освен тях полицаи от 6-то РУП обикалят по горските пътеки.

Вчера топлото време изкара столичани навън, а много от тях поеха именно към планината. Не само в София, но и жителите на другите големи градове се възползваха от хубавото време за разходка.

Във Варна налагаха глоби от 5000 лв. за неспазване на карантината, в Бургас демонтираха пейките от парковете.

Първите ограничения в движението към Витоша са факт от 20 март със спирането на автобусите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В южния парк и в Студентски град как е?
37
0
 
38
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
Песента на витошаря - Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците и граждани.Град София (2014).
36
1
 
54
 
! Отговори
зрелища и пасти преди 4 години
абе аз ви казвах че от стадо овце еволюирахте в ято *** .
35
7
 
60
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
До АнонименЗатова предлагам "Данъчна карантина". Колкото по-бързо свършат парите, толкова по-бързо ще спре кранчето и за заптиетата. Да видим тогава какво ще правят. Никакви данъци, осигуровки и здравни да не се плащат до края на 2020!Прекалиха съвсем вече. А с тези 5000 лева могат много свещи да се купят!
34
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като почнат да се появят мухите ги пратете с тупалки да ги бият.
33
0
 
65
 
! Отговори
Вуте преди 4 години
Даа бе!!! Само четем: "Забрани, забрани, и пак забрани!!!"Осъзнайте се, другари комунисти от ГЕРБ!!!В редица държави вече обсъждат мерки за подкрепа на икономиката. А вие собствено, какви мерки предприехте?А???
32
30
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези които ходите на планина сте най-зле от всички!! Вируса тръгна от ЗИМНИ КУРОРТИ в Италия и Австрия. Затова затвориха Банско и Витоша. Не знаете ли че сухата носоглъдка помага да се заразите още по-лесно. То бива, бива безотговорност и нехайство към собствено здраве и това на близки, но това на нищо не прилича. И стига сте повтаряли лъжата, че това било просто грип. НЕ Е ГРИП, а тежък инфекциозен вирус, много устойчив, живее с дни по повърхности. Италианците си седят вкъщи значи и вие можете.
31
2
 
66
 
! Отговори
Христо преди 4 години
Защо заптиетата нямат маски в гората? Вие ни взехте за! Защо напълнихте държавата с болни хора, нас ще спирате в гората, от дърветата ли ще се заразим?
30
3
 
57
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Акцията даде резултат Заловени и глобени семейство глигани без маски.С глупавото обяснение, че с маски не можели да ровят за храна!
29
0
 
64
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
До Анонимен 11, 22, 23, 27 и останалите ***, които смятат, чев парка е по-опасно от метрото, въпреки, че си седят в къщи и не ходят в паркаСериозно ли?!? Как точно в парка е по-опасно от метрото? Нали този, същият, който смятате, че е заразен, утре сутринта ще се качи зад вас в метрото! Къде има повече хора - на Витоша или в метрото?! Опасността не е заради разходка на открито с отстояние между хората! А заради липса на изследвания и изолиране на заразените!
28
1
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То вместо да пазят завърналите се в чужбина те са тръгнали по паркове и градинки да обикалят
27
18
 
37
 
! Отговори
До 24 преди 4 години
Обществено безполезни, че и даже вредни са такива марули като теб на които никой и с нищо не може да им налее акъл. *** български едно си знае и бае и е курназ ама само когато нещо не го засяга пряко. Иначе ако го настъпят почва да вие и моли за помощ същите които обвинява в безполезност.
26
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ивчето Ивчето Ако наистина сме деградирали до такава степен, че да приемем пълна диктатура, заради вирус от който умряха тежко 8 тежко болни пенсиора с инсулт и сърдечни заболявания. ОБРЕЧЕНИ СМЕ!!
25
4
 
48
 
! Отговори
Брат Вурст преди 4 години
Целта е някой, неспазващ повелите на партията (реакционер), да не зарази случайно преминаваща катеричка. А тези наглеци и децата повели. Учените доказаха, че за развитието на децата е задължително, те да живеят в затворени помещения и да дишат обогатен от климатика въздух.
24
22
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само*** ли пишат тука бе? Ами явно много искат да стане, като в Италия по 800-900 трупа на ден и накрая няма да има къде да ги складират.... и тогава може да им уврат *** кратуни.
23
21
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добрия пастир пази стадото си. Българите са инатливци и само със забрани и сила може да спазват правилата. Хайде дано скоро да забранят със закон да се излиза навънка за да преборим вируса. Не може на пазарчето пред нас да е пълно с хора и да не се разпространи вируса. Вируса тръгна от пазар, а те там се бутат. Логика - нула. *** повлякал цялата рода на планина. Трябва като в Индия не спазваш ли правилата вадят гьостерицата. Амаха!
22
6
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Само като юмрук да сме", отнасяме ги за един ден. Хора са умирали за да бъдем свободни.На власт са нови поробители.Стани, стани юнак балканскиОт сън дълбок се събуди.
21
6
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Побъркаха народа.Отново впрягат ченгета да вършат общество безполезна дейност.
20
26
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 19Не. Когато народът е от телета, които не разбират от дума, тогава вадиш тоягата.
19
23
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мога до разбера - на тази държава пари не и ли трябват??? Ами погледнете бе, милиони направени от глоби в Кралството , във Франция, в Белгия.То докато не бръкнеш дълбоко в джоба на умника- непукист , не чакай реакция.