Фалшиви глоби за неправилно паркиране в София

Йорданка Фандъкова сигнализира СДВР за проблема
30 мар 2020 11:46, Александър Попов
28
Фалшиви глоби за неправилно паркиране в София
Столичани, които живеят в квартал "Люлин", сигнализираха за фалшиви бележки за глоби за неправилно паркиране. Те са издадени от Столична община, а в конкретния пример посочената глоба е в размер на 150 лева.
 
"Тези бележки за фалшиви и опит за измама! Тази сутрин получих сигнали от граждани, които живеят в „Люлин“, за такива бележки, поставени върху автомобилите им. Столична община НЕ съставя фишове за неправилно паркиране по Закона за движение по пътищата. Правомощия да го правят имат само служителите на КАТ, Общинска полиция и Център за градска мобилност, като уведомленията, които се оставят на автомобила са по образец, утвърден със заповед, а не този. Ако получите такава бележка, НЕ плащайте пари по посочената банкова сметка, а подайте сигнал до полицията. За сигналите, които получихме, вече сме сигнализирали СДВР", съобщи Фандъкова в профила си във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
До бгДа речем, че сметката е на името на Гошо. И? Гошо може и да не знае за тази измама.
21
0
 
9
 
! Отговори
бг преди 4 години
Сметката на кое име е бе?
20
0
 
9
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Да проверят сметката,видео камери и каквото може да се направи.Хванат ли го яко глоба и поне един месец обществено полезен труд в морга.
19
0
 
2
 
! Отговори
Lilith преди 4 години
До Джедай МастърАко платите в банка.Ако платите онлайн? Можете ли да познаете дали сметката е на разпоредитл на бюджетни средства?
18
10
 
2
 
! Отговори
гост преди 4 години
И какво като му видят сметката?Насила никого не е накарал да му превежда пари.Може да сте му привели пари от благотворителност
17
4
 
6
 
! Отговори
гост преди 4 години
ХАхаха.Ами който не познава правилника,нека да плаща!Простите хора плащат,хвърлят пари през прозореца...За това нямат пари.,,Неправилно паркиране до завой"Личи си,че някой неграмотен *** го е писал.На завой,на еди колко си метра....
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами хванете бандита де- има банкова сметка и още не са го хванали... каква още информация чакат
15
0
 
15
 
! Отговори
Уведомлението е със преди 4 години
син печат(оригинален)на общината.Кои хора са имали достъп до такъвпечат?Банковата сметка е открита и се води ня някого.При добро желаниеот следствените служби бързо ще се стигне до физическо(и) лице(а).Отделен въпрос е,като бъде открито това лице,как ще бъде съдено,покакви закони,съобразено ли ще е съдопроизводството с извънреднотоположение?
14
0
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
И като платя по сметка, която се води на Айше, а напиша платете на Софийска община, банката няма ли да върне парите?
13
1
 
24
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Ама как 150 лв . Тоя освен ,че е неграмотен е и много алчен. АКо беше написал 20 до 50 лв щеше тихомълком , без да се разчува да събере доста повече пари. Но и доста повече хора ще трябва да "глоби" .Явно е и мързелив.Не му се обикаля ! Много отрицателни качества му се насъбраха . Пари в тоя живот няма да направи. Винаги ще е беден защото е про.ст!!
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами вижте на кого е сметката бе мушмороциВ ДСК еНе е на бахамите
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък в Англия са плъзнали мошеници - фалшиви полицаи правят блокади с фалшиви КПП-та и глобяват шофьорите за неоснователно пътуване.Глобата там обаче е 60 лири, а не като тук 5000 лева.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е вие пък искате направо сам да си сложи белезници. Нали не си мислите че сметката е на кметицата. Много ясно че ще е на някои,който и хабер си няма за тази банкова. В противен случаи се обезсмисля измамата.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уведомявам или уведомлявам?
8
5
 
3
 
! Отговори
Край преди 4 години
Няма да глобявате бе - хората са си свикнали да си паркират както си искат. Кво им деме за пенсии, инвалиди, майки с колички и пр. излишници - човека си е купил кола иска да си тури на тротоара/в градинката/ или на площадката.
7
0
 
22
 
! Отговори
Граматиков преди 4 години
Като прочета "...е направено снимков материал..." и ми иде да повърна. Тая банкова сметка е на някой - мисля, че е редно да бъде намерен и наказан.
6
16
 
4
 
! Отговори
Пелтека преди 4 години
Жена ми си паркира бмвето на изхода от гаражите и никой не смее да каже гък.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подставено лице открива сметка в ДСК. Сметките на общинските предприятия са в Общинска банка.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СМЕТКАТА СИГУРНО Е НА НЯКОИ КЛОШАРТо пък Люлянчани като тръгнат да превеждат пари
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Депутатите не са на работа и търсят начин за прехрана,зер една заплата не им стига а рушветите спряха. Е тоя вирус ако не убие корупцията,не е никакъв вирус.