Масово проверяват за карантина в София, 91 не са били на адрес

През последното денонощие са проверени 390 души
1 апр 2020 13:55, Ния Христова
57
Масово проверяват за карантина в София, 91 не са били на адрес
Снимка: БГНЕС
Екипи на МВР в София-област за последното денонощие са проверили 390 души, поставени под карантина, съобщи БНР. 
 
91 от тях не са били на адресите си. Поради тази причина съответните прокуратури са уведомени.  
Още по темата
 
В Костенец е образувано досъдебно производство срещу 19-годишен мъж, който е нарушил карантината. Момчето е напуснал самоволно адреса, на който е трябвало да пребивава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 10 дена съм "под карантина" - 1 път никой не ме е проверил...
54
1
 
3
 
! Отговори
адмирал преди 4 години
Едно време при карантина се залепваше уведомление на вратата. И това, за сведение на ген. Мутафчийсйи, не беше преди 50 години, защото аз съм на доста по-малко от 50 и го помня. Тази мярка е единственият начин поне най-близките съседи да бъдат предпазени. Да, тя нарушава правото на болния да остане анонимен. Но сама по себе си карантината е ограничаване на права. Аман от криворазбрана цивилизация.
53
2
 
5
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
До анонименНякой да те задържа .Пали мотора и отивай в Швеция .
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да проверят офисите на големите фирми! Все още работим от офиса в моя кол център!
51
3
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
в държава пълна с тарикати, нямаме капацитет за строги мерки, оставете всичко на съвестта на гражданите да видим какво ще стане и приема в болница да стане забранен, всеки да се лекува сам. Не плащали здравни осигуровки , а заемат легла. Български данъкоплатци, събудете се. Колкото сме заедно в това, толкова и всеки сам носи отговорност само за себе си. светът няма да е същия. Не искаме повече китайска стока и китайски вируси.
50
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже следят дали спазваш карантината и чрез мобилния телефон, милиционерите се лекуват по следния начин. Пускаш си телефона, включен, по куриер, до поискване на някъде и те хукват след него и реално гонят михаля. Ти си щъкаш насам натам, а на въпроса защо не си се показал на вратата, винаги може да се каже че си с тежко чревно разтройство,а после уморен от дифекация си заспал непробудно.
49
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
правете им специална жигосана татуировка и ги пускайте свободно. кажете каква е маркировката и няма да бъдат пускани никъде и всеки знаейки за маркировката ще страни от тях
48
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
от 14ти март целокупното и послушното население е под карантина. Нямаме мотивация при положение че потенциално болни и доказано болни се разхождат, а ние здравите стоим затворени и страдаме психически и емоционално . В Швеция хората спокойно си пият кафето. Никога *** никога тази държава няма да се оправи, защото хората са ко фти матриял
47
3
 
20
 
! Отговори
а преди 4 години
предложение за всички, които не спазват карантина - да подписват документ за отказ от болнична помощ на себе си и своите близки;- да бъдат маркирани по някакъв начин, за да знае обществото ,че са потенциално носещи заразата;- да нямат право на достъп нито до аптеки, нито до хранителни магазини, нито до банки- да нямат право при излизане от България, да се връщат някога отново
46
1
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
И не забравяйте че след месец българите от България като тръгнат по гадния запад - да няма за тях карантина.Защото хората не забравят.
45
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българина му дай да плюе и съди. Това са 99 % от коментарите по всички новини тук.
44
8
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Я кажете кво е това карантина и как е описано в закона.
43
4
 
18
 
! Отговори
Браво! преди 4 години
Страхотна новина!Интересно какви ще бъдат мерките ...А тези които влизат от чужбина, било от гурбет, обучение, екскурзия ..., всички те да бъдат под карантина, ама не 14 дни, а 40 (четиридесет) дни.Ако не искат да бъдат под карантина, нека да остават там къде са били до сега. Един ден като отмине всичко това по Света, то тогава отново (!..) ще влязат в България под карантина, но при по-либерален режим.И без мрънкане, моля ...!Аз имам доброто намерение дълго да живея.
42
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 42мислех и аз дали да не освободят един голям хотел и всички за карантина да са там с охрана, да, държавата ще плати ама какво са тези пари на фона на другите които ще трябва да се дадат ако масово не се спазва..
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези 91 не спазили карантината да ги съберат заедно на едно място в някой празен мутрохотел на хляб и вода и полицейска блокада.
40
3
 
15
 
! Отговори
СГС преди 4 години
Ако са шведи и съответно избиратели на ГЕРБ няма да ги барнат.
39
1
 
18
 
! Отговори
Дърт комунист преди 4 години
91 предатели и българоубийци.Съд и да им вземат всичко.Белене и Скравена чакат.
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами както виждаш може да разиграваш държавата.Никакъв проблем не е.Ще ги осъдят,ама друг път.Както винаги.Не вярвам изобщо да стане различно
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами някой си мислят, че може да разиграват държавата. И да четат и разбират не могат. Няма да се размина само с глоба. А в извънредно положение, ще ги ушляпат и за назидание по сериозно, от обикновено.
36
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В държавата на анархията всичко може.Некакви гласували закони.За отчитане на дейност.Да гласуваш закон е нищо.И те го знаят.Лъжат народа че правят нещо.Да контролираш изпълняването на закона е същината.И тежки присъди за неизпълнение.Па дайте и 20% от глобата на органите които ги заловят.Защо не.После държавата и ЕС реват защо все повече хора ставали феове на Китай и Русия.Ами щото там има закони и държавата с тежка ръка ги прилага.Е затова.И гражданите знаят че държавата се грижи за тях и са сп