Полицейски ленти и патрули – нова седмица в плен на COVID-19

Пешеходци по центъра на София почти не се срещат
100

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полицейски ленти по паркове и градинки, както и постоянен контрол от органите на реда – така изглежда София в поредната седмица от строгите мерки срещу COVID-19.

Пешеходци по централната градска част почти не се срещат на фона на обичайното за понеделник сутрин. Изключението са главно столичани с кучета и бързащи за работа. На терен обаче остават отговарящите за чистотата, които се отличават на фона на празните паркове и улици.

Каква беше София в слънчевата априлска утрин вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: СофияCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кучкарите трябва да се преследват строго за не почистване на л***та от кучето и глобата да е 5000 лева! Трябва да носят отговорност щом за тях може а за деца не може!Тия кучкари лъжат че разхождат кучето и по цял ден са по градините!
57
1
 
15
 
! Отговори
Егала преди 4 години
*** упавляващи копаят собствения си гроб!Вместо да отхлабят мерките да няма недовиолство, те ги затягат.Всички така правели. Ама всички помагат финансово на целия народ. А вие карате хората да умрат от глад! Мислите ли, че хората имат безкрайно търпение?
56
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виновни са Виденов, Орешарски, Радев, Нинова ! Казах ви аз ,но не чувате ,сега ще ми трябват още 10 години да ви ОПРАВЯМ
55
2
 
21
 
! Отговори
до 58 преди 4 години
Имам деца,не куче обаче нямам думи да опиша отвращението си от такива доносници като теб!!!
54
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва за всеки с куче да има приложение и когато излиза да се черква и когато полицай го спре по тел. номер да види кога е излязъл, от къде е и колко време е в парка!
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боко скоро няма май да реже ленти, а? Метрото с глашатаи ли ще го открива? Ще минават под балконите ви и ще викат - Боко откри метрото, Боко откри метрото!
52
22
 
7
 
! Отговори
Злоупотреби преди 4 години
На всички е ясно, че кучкарите не разхождат кучетата а себе си! От нашия блок нали ги наблюдавам, излиза мъжа, връща се после жена му и после дъщеря му, подават си кучето!Аз сигнализирах на полицейски патрул, но май нищо не се получи щото пак правят този номер!
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пролетта е сезонът на промените
50
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За кучкарите и аз съм съгласен, те злоупотребяват с това, но скоро ще им отрежат квитанциите, хората се надигат и недоволстват!
49
1
 
13
 
! Отговори
до 50 преди 4 години
Деца не може,кучета може, за да се настроят хората едни срещу други и да не роптаят много срещу диктатурата и властта,а да се изпокарат,пускат си и платени калинки из форумите да насъскват хората едни срещу други,но народът за пръв път е обединен.Освен това са хитри и ако бяха забранили на кучкарите да ги извеждат те със сигурност щяха да нахлуят в НС,щаба и да ги изметат.
48
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баси, някакъв гладен китаец ял змия и сега цял свят е в криза
47
3
 
6
 
! Отговори
123 преди 4 години
Абу хора на някой друг случва ли му се като напише някой несъгласен коментар и да има проблеми с нета, на мен непрекъснато ми се случва при това при кристално време иначе ми забаква само при бури?
46
1
 
20
 
! Отговори
распект към пагона преди 4 години
Да оставим полицаите малко, тъкмо си напипаха амплоато. С дилърите и джамбазите не им се получаваше съвсем образцово, ама с майките с колички, си върнаха самочувствието.
45
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера минавам покрай парка и какво виждам вървейки покрай парка, кучкарите си разхождат кучетата, на групички и сладки приказки. И какво излиза кучетата владеят парка, вместо децата.
44
0
 
16
 
! Отговори
245 преди 4 години
В сентрълпарк НЙ хората могат да се разтъпчат на разстояние от други дори да поседнат на опр. места,пише го на офиц.сайт на парка,в Лондоново- също,семейства могат да се поразходят според правилата-справк BBC от вчера,Германия-същонеетакавамилиционерщина като тук!Никъде няма и такава глоба- Франция,Гърция-150 и тоза нарушаване на карантина.Тукзаради възрастни хора починали от хрон.забол. ни правят на маймуни.Не стига заема който ще изплащаме и си траем,но и трябва да ни ....мачкат
43
3
 
2
 
! Отговори
Мен преди 4 години
До АнонименПричината е че кучетата не могат да акат вкъщи!
42
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
каква е причината кучкарите да получат огромно предимство пред другите хора? освен че кучетата им осират всички зелени площи?
41
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цял Свят чака някакъв "пик", но такъв няма да има, този вирус не е естествен и днк-то му е като на спин-а, демек ще трябва да свикваме с него!
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А милиционерите що са без маски?Така ли ни дават пример?
39
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 40 Още по добре колко повече продължава това ,толкова повече ще се надига народния гняв и гладна и озверяла тълпа ще видим как ще я спрете гербави еврЕоатлантически плъхове .Ако това продължи още 4-5 месеца нищо няма да може да спре гладни бунтове и докато дебелия шопарин от Банкя най вероятно ще се скрие при съплеменниците си у Израел,то вие -слугинажа му ще отнесете калъчката. Това ще стане ,друг път няма .Глада е по силен от тока