Полицейски ленти и патрули – нова седмица в плен на COVID-19

Пешеходци по центъра на София почти не се срещат
100

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полицейски ленти по паркове и градинки, както и постоянен контрол от органите на реда – така изглежда София в поредната седмица от строгите мерки срещу COVID-19.

Пешеходци по централната градска част почти не се срещат на фона на обичайното за понеделник сутрин. Изключението са главно столичани с кучета и бързащи за работа. На терен обаче остават отговарящите за чистотата, които се отличават на фона на празните паркове и улици.

Каква беше София в слънчевата априлска утрин вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: софияCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
1
 
! Отговори
Идея преди 4 години
Според мен за хората дето имат куче, трябва да си има отделни паркове, дето да го разкарват и да плащат за тая разходка. За 30 минути като е 20 лева и има полицай да го отчита времето като се спазва разстояния 2 метра,ще видите как бързо ще се прибират и няма си лафят. Също така да си носят торбичка дето да чистят след животното,иначе глоба.
77
0
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Ама тоя дето е правил снимките,не го ли е било страх,че и него ще глобят???
76
0
 
0
 
! Отговори
Сз преди 4 години
До 79Че кой те е спрял да излизаш. Не може в парка и на групички. Сам ако щеш си обикаляй улиците.
75
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
безсмъртните любители на разходките- утрешни доброволци в болницитеВ същност може и сега да се пазхождате- носете храна на бабите по домовете им
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе,вие наистина ли не излизате?Ужас!
73
4
 
11
 
! Отговори
баи преди 4 години
тия с кучетата цяла софия обикалят за тях карантина няма ли- кучкарите и депотатите може да се разхождат каде им доиде а обикновенните хора заключени да ти и дьржавата
72
1
 
5
 
! Отговори
ммм преди 4 години
Батюшка Путин е издал Указ съгласно който не може представител от едно семейство да се движи на улицата; може се разхожда домашен любимец, например, куче, пес, котка, борсук ..Като виц от руската телевизия! Дама е взела на каишка своят съпруг; спира полицията ѝ я пита защо са двама на улицата, а тя учтиво отговоря, че това е нейният верен пес.Нека да има повече хармония в този живот.
71
1
 
8
 
! Отговори
Домашен арест преди 4 години
Е сега е супер да си полицай , спокойно си се разхождаш и си стоиш на слънце , завиждам им!!
70
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Стара Загора за момента с вечерния час е много спокойно и тихо...Забравих си колата отключена и си спах, като къпан... Само котки и кучета се мотаят без притеснения.
69
0
 
14
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Гледах една снимка как в Южен парк на входа, стоят група полицаи 6-7 човека и си лафят, докато пазят да не се събират групи от хора в парка.
68
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фотографа да си счупи апарата и повече никога да не използва такова устройство!
67
1
 
18
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Простите полицаи в гетата ходят ли, за да следят за спазване на карантини и събирането на много хора на едно място :)) Не естествено, по-лесно им е да глобяват с по 5 бона майки с деца в градинките , или тийнеджърите по игрищата.
66
13
 
4
 
! Отговори
Злоупотреби преди 4 години
До 245:Всеки коментар против властта и щаба и призиви за протести ще го шотна и ще го пусна на имейла на МВР! Тогава ще видиш кой е тролла!
65
0
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 4 години
*** престани!Айде успокой се,никой не ти се поддава на провокациите.Сега ред на коментарите със звездичките ли е?
64
17
 
8
 
! Отговори
Злоупотреби преди 4 години
До 245: Каква свобода ще върнеш?? Свободията ли? Дето не спирате да щъкате по целия свят, дето сте забравили какво е доброта и човечност, дето сте се отрекли от род и родина?Само чатала за вас! Щял да върне свобода..., май скоро не си спал в районното!Ще се радвам извънредното положение да продължи и да въведат полицейски час!
63
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що се излагат така тие хора, най-голямата глу-пост която съм чувал.....не трябва да се забранява разходката в паркове и градинки, напротив....просто не трябва да се събират повече от двама човека промерно..
62
1
 
14
 
! Отговори
245 преди 4 години
След като платения *** пробва да настройва хората с кучета и без, но не успя, сега се пробва да настройва хората от различни селища, после ще пробва и с политика, не се поддавайте на провокации не сеоставяйте да ви се отвлече вниманието от милиционерския произвол,диктатурата в момента у нас- никъде цивил.свят няма подобно нещо и мислете отсега- свободата няма да ни я върнат обратно,сами ще се нложи да си я извоюваме обратно!
61
0
 
9
 
! Отговори
Бюджет на мвр преди 4 години
Да сложат лентички и на жълтите павета и който излезе - 5000лв. глоба, събрали се са там и карти играят.
60
11
 
2
 
! Отговори
Злоупотреби преди 4 години
Не съм Добринка, някой пише глупости от мое име!И да, винаги подавам сигнали в полицията, карантината е за това да се спазва!И ще подавам сигнали до като не спрат да мамят държавата! Защото заради такива кучкари като това семейство заразата е отшумява! Кого лъжат? Себе си и нас!
59
1
 
14
 
! Отговори
123 преди 4 години
Ако още някой не е разбрал "общественичката" доносничка е платен ***.Целта му е да насъсква хората едни срещу други и да отвлича вниманието от милиционерския произвол и диктатурата в България,такава, каквато никъде я няма в цивилизования свят. НЕ МУ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ МАРИОНЕТКА НА ВЛАСТТА Е!