Затварят Женския пазар, мерките там не се спазвали

Полицейското присъствие в района е засилено.
92
Затварят Женския пазар, мерките там не се спазвали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Столичната полиция затваря Женския пазар след консултация със Столичната община заради неспазване на противоепидемичните мерки там.

Още по темата

В района полицейското присъствие е засилено, предаде БНР.

Ще бъдат преустановени абсолютно всички търговски дейности в района на пазара.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
0
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Защо като пръднат в София на Женския пазар умирисват пазарите по цялата страна? Стара приказка е че като пръдне попа в черкова народното напъва до насиране. Защо обаче това напъване е на най-високо министервско ниво е това да ме осветли некой ако може.
77
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А в Кауфланд Била и Лидъл спазват ли се. Я елате в тези магазини да видите как стадото се тъпче. Но за тях може а на пазара въпреки чее открит неможе. И къде е 50 % българска стока в тези магазини а ни пробутват немско масло със сланина миришещо на умре, ли кучета. Къде са контролните органи свирят ли.. А Винкел деееее.
76
5
 
17
 
! Отговори
Хо преди 4 години
И във всеки кауфланд не се спазват, но явно някой си плаща.
75
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакай готвят ни такса електромер
74
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-добре да затворят и парламента,тока е скъп,всичко.Те от там вдигнаха цените на тока,вярно е,гледах си бележките за тока от 2 години ,тогава плащахме 60 лева за ток ,а сега сметките ни скочиха до 115 лева във Варна.Ужасно е скъп тока !
73
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Маската на ЗороДо известна степен маската пази, особено, ако се ползва от заразени. Не могат да те наплюят неволно или да наплюят нещо около тях, което в последствие да пипнеш и да се заразиш.
72
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
81, не се мазни на шефа ти. Без нашите данъци бонус няма да вземеш.Господин бил една издигнала се охрана до министър председател.
71
26
 
7
 
! Отговори
! преди 4 години
Кой поиска затварянето на пазарите преди месец не беше ли *** президентчето. Г-н Борисов се опитва да спаси България и Европа ни спомнете си кой искаше да се намалят ограниченията, ДА президентчето. Всичко това се прави от г-н Борисов за вас хора. Влизането на България в еврозоната, изграждането на 5G мрежата и приемането на бежанци от Гърция е в името на всички нас европейците. Затова следващата година на изборите всеки да кажем ДА на г-н Борисов и ГЕРБ и НЕ на комунистите и фашистите.
70
5
 
26
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Проблемът с хигиената на женския пазар да ви кажа не е от вчера...
69
12
 
11
 
! Отговори
Маската на Зоро преди 4 години
Нали вирусът живеел по 17 дни върху повърхности? Разпространявал се дори с урината и фекалиите. Носенето на маска ще ми предпази ли лигавицата на очите от проникване на вируса? Нещата намирисват на пълен абсурд.
68
1
 
10
 
! Отговори
Тим преди 4 години
Оставят защото бизнеса чака само на държавата да го оправи и стабилизира иначе казват държавата лош стопанин и да не се бърка повечето фирми не се управляват добре затова се получава така и да имат поръчки и работа бизнеса все казва няма пари и все нещо не му е наред с една дума некадърност да управляваш фирма а в бизнеса възможности много
67
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още хора, които остават без работаТакива безсрамници са от герб. Б. Б е просто безсъвестен
66
2
 
11
 
! Отговори
Тим преди 4 години
Аз не виждам българско производство на плодове и зеленчуци тук та ме по някоя оранжерия две вече сме свикнали да пием мляко което не мляко да ядем сирене и кашкавал с палмово масло не с мляко защото няма мляко салам и продукти с замразено месо защото няма животновъдство тук та ме по някоя ферма и това е за плодовете няма въобще няма да коментираме всичко внос Гърция и Турция
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека се върнем във времената преди Христа и пратим търговците в храма. Там могат развиват дейността си без да ги обезпокояват, под протекцията на БПЦ.
64
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И в Парламента не спазват Мерките.
63
2
 
6
 
! Отговори
Кво речи!? преди 4 години
Нямаше ли статия за това как пазарите са създали необходимата организация за да няма струпване , КПП-та бяха отворили и ни разправяха че и радиостанции им купили , и нощната охрана , щяла да се включва в мероприятията....
62
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затворете и парламента,те си вдигнаха заплатите.
61
5
 
18
 
! Отговори
Ханс преди 4 години
Ми то контролно пропускателния режим на пазара нали се организира от СДВР и Фандъчката, значи те не са си свършили работата на входа и изхода, а не бай М на сергията...
60
7
 
19
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Вечна Слава на Спасителя на Българския Народ- Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов- Новия Христос, Слънце на Нацията, Титан на мисълта N: 1, Футболист N: 1, Епидемиолог N: 1, Художник N: 1, Ръководител, на Когото всички световни лидери завиждат за безмерните Му постижения! От *** от партия ГЕРБ- платен ***!
59
19
 
20
 
! Отговори
Маската на Зоро преди 4 години
Изключително разочарована съм от овчедушието на българите което демонстрират в този социален експеримент, брутално разиграван пред нас. Сега ще си нахлузим безропотно масчиците, които доказано не предпазват от абсолютно нищо и разбира се никой няма да попита защо никой не затваря големите търговски вериги, където също не се спазват никакви правила! Там всеки пипа навсякъде без ръкавици! Разбира се смазването на малкия и средния бизнес е цел номер едно за това управление.