Столичният автотранспорт призовава да се спазват мерките

Върху маршрутните табели се появиха специални надписи
16 апр 2020 03:00, Ния Христова
9
Столичният автотранспорт призовава да се спазват мерките
Снимка: БГНЕС
От столичния автотранспорт също отправят призив към хората да спазват ограничителните мерки. Основната цел е да се предотврати масовото струпване около Великден. 
 
Върху маршрутната табела на превозните средства е изписан надпис "Оставаме вкъщи днес, за да се прегърнем утре".
 
Марио Евстатиев, специалист по електронни табла, е предложил кампанията. Чрез нея той иска да се обърне внимание на най-уязвимите, а именно нашите баби и дядовци. 
 
"Важно е хората да се вслушат в призивите на ген. Мутафчийски и на политиците, които се изказват всеки ден по медиите, за да можем отново да сме заедно след това и да преминем бързо през кризата с възможно най-малко щети", каза Марио Евстатиев в ефира на Нова ТВ.
 
Шофьорите от столичния автотранспорт са сред хората на първа линия. Въпреки редуцираня график, това остава основното превозно средство в столицата.
 
"Искам да използвам възможността и да благодаря на всички шофьори и на служителите, ангажирани в транспорта.Това са хора, които също рискуват здравето си в изпълнение на служебните си задължения", каза Кирил Георгиев, директор на поделение "Малашевци", Столичен автотранспорт.
 
"Призивът е и да обърнем внимание на близките си. „Всички ние разбираме, опасността която, в момента е надвиснала над България и над света. Призоваваме хората да си останат този Великден вкъщи, да празнуват със своите семейства и да се пазят", допълни Евстатиев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
мишо преди 4 години
С ТОВА ОТДЕЛЯНЕ НА ШОФЬОРИТЕ ВЕЧЕ Е РАЙ ЗА ТЯХ НЕПРЕКЪСНАТО ГОВОРЯТ ПО ТЕЛЕФОНИТЕ НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ГИ СЛУША КАКВИ СА ТЕЗИ РАЗГОВОРИ БИЗ КРАЙ ЕТО АЗ ВЕЧЕ ЗНАМ ВСИЧКО ЗА СМЕНИ ЗА ЗАПЛАТИ ЗА БОЛНИЧНИ ЗА ТРАНСПОРТА КАЧВАМ СЕ ОТ ЛЮЛИН6 В310 ВОДАЧА ГОВОРИ СЛИЗАМ НА ЛЪВОВ МОСТ ТОЙ ОЩЕ ГОВОРИ ТОВА НА КАКВО ПРИЛИЧА
6
0
 
4
 
! Отговори
65 преди 4 години
Леле Кире,колко си любезен ! А колко си гаден и смотан като шеф . Всеки ден трябва да им благодариш и до земята да им се покланяш на тия шофьори.Преди работеха с 3-4дни почивка в месеца.А как се държиш само.Сигурно не знаеш и откъде се зарежда рейса.Ама някой те държи.Айде Кире, приятен ден
5
2
 
3
 
! Отговори
Хари преди 4 години
докога в градският транспорт ще се возят хора без маски
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо във всички нормални държави рейсовете са Мерцедес и Соларис?Само в държавата Клошария са МАН?
3
0
 
1
 
! Отговори
Запетаи, запетаи преди 4 години
Всички ние разбираме, опасността която, в момента е надвиснала над България..."
2
0
 
7
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 4 години
Ако не се лъжа разредихте транспорта! Призивът на пътниците пък е да го "заредите"! Икономията е майка на мизерията,а в случая тя може да причини и смърт!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за тази цел, трябва още да разредите транспорта, или най добре да го спрете.... ддз