Обстановката в столичния кв. "Факултета" е спокойна

Струпавнето вчера било организирано, издирват се виновниците
18 апр 2020 11:55, Ния Христова
24
Обстановката в столичния кв. "Факултета" е спокойна
Снимка: БГНЕС
Вчера за кратко избухна напрежение в столичния квартал "Факултета", който беше ограден с КПП-та, след като беше обявен за огнище на COVID-19. 
 
Обстановката тази сутрин там е спокойна, пишат от bTV. На място има полиция, а днес липсва струпване на хора и коли.
Още по темата
 
Зам.-кмет на район "Красна поляна" каза, че нощта е преминала спокойно. 
 
"Проблемът не беше от вчера, а от онази вечер, след като имаше напрежение и призив на няколко души във "Фейсбук" за събиране и протест. Струпването беше организирано", заяви зам.-кметът. 
 
В момента се води разследване по случая и се издирват лицата, виновни за това.  
 
Столичният кмет Йорданка Фандъкова е разполедила да се раздаде безплатна храна, но все още не е ясно каква ще е организацията. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Протестираха, защото не могат да излязат, за да крадат!
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да продължавам ли за екокатастрофата,на която сме свидетели с река искър(основен водоизточник) на софия.в долната част на самоков сме свидетели на нещо невиждано и в африканска държава-купища смрад от всичко,което можете да си представите...умрели животни-кучета,котки,битови отпадъци,воня,токсични и опасни боклyци и то директно изхвърляни в реката (не до реката,а директно там)
13
0
 
7
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 4 години
Плащаме си за педофилия, която е тяхна традиция, като Гласоподатели за герб.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
полицаите обикновено се намесват в махалите,за да разтърват враждуващи кланове и за да спасят човешки животи...в момента,в който полицаите пристигат двата вражуващи ромски клана се съюзяват срещу полицаите и започват да ръсят обиди и да хвърлят камъни срещу органите на реда.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Не съм -фил или -фобв самоков сме ставали свидетели и на други гаври на ромите срещу местната полиция,които остават ненаказани...държавата отдавна я няма в самоков.преди две-три години самоковските роми окупираха общината с искане за още пари.тълпата крещеше обидни думи срещу кмета на самоков влади георгиев,а той прати едно полицайче на 20 години новобранче и пиарката си да ги укротят...и забележете той самият се изнесе от сградата на общината през задния вход през подземията.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мерките трябва да водят до изолация между хората и прекъсване възможността за заразяване. Вчера обаче в резултат от мерките имаше масови протести и голямо събиране на хора. Нещо не е премислено щом се стигна до това. Такава реакция можеше да се предвиди и да се вземат мерки да не се случи.
9
0
 
2
 
! Отговори
Не съм -фил или -фоб преди 4 години
До Анонимен 4Потърси в мрежата материали за Гиви - това е прякорът на легендарен руски командир, проявил се в боевете за Донбас и загинал преди да навърши 40 г.Въпреки огромната му популярност той е имал неприятности и е бил наказван заради това, че скъсал нашивките на пленен украински военнослужещ и се опитал да ги набута в устата му.Свидетелите описват това по-скоро като момчешка кавга.Това,което описваш ти, е посегателство и гавра с държавата от страна на тези, които тя хрантути и търпи
8
0
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Нали Тиквата купи от арапите един самолет пълен със фурми!Сигурно ги е раздал на ромите и те сега клечат на припек край дуварите и спокойно тупат фурми и плюят надалеч костилките!За това ще да е!Ама като ги изядат Ко пак ще прайм?
7
0
 
18
 
! Отговори
да питам преди 4 години
Защо изтрихте информацията, че на пропусквателните постове в махалите, правят безплатни прегледи за корона вирус на индийците?Казаха го по телевизията. вие сте долни цензори! Страхливи манипуланти!Ако ви стиска изтрийте и това, но истината няма как да прикриете.Властта заряза българите, които работят, плащат данъци, здравин осигуровки и вноски към НОИ, а толерира безработни, крадливи неработещи, ниско културни, невнасящи данъци / което е престъпление/ без осигуровки, изхранващи се от помощи.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обстановката ще е спокойна когато всичко се изравни със земята.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рома от Банкя и оня Цайса -министера на милицията само долкоз ли могат...да се молят и кланят на ромовите?
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
полицай към протестиращ ром:моля ви да се успокоите,не се притеснявайте всичко ще бъде на ред,приберете се по домовете си...ром към полицай:я ми се разкарай бе ***,ненормалник,ние сме дискриминирани,псувни,обиди и средни пръсти...ние в самоков сме били свидетели на още по фрапиращи случаи,когато тълпа роми едва не съблече голи двама полицаи,скъсаха им нашивките и се опитаха да им ги набутат в устата.от тогава полицаите не смеят да минат покрай ромската махака в самоков.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо е спокойна обстановката?Ако имаше държава и власт до тая сутрин от там трябваше да се вие сам дим към небето!
2
1
 
16
 
! Отговори
Да, бе! преди 4 години
На сърбите им беше наредено от 17.00 ч. на Разпети петък до 5.00 ч. във вторник след Великден. И те спазват забраната, без да искат някакви бонуси.А тук ще се раздава безплатна храна точно на тези, които нито данъци плащат, нито са здравно осигурени, нито се съобразяват с карантина! Подаряват им храна само за да БЛАГОВОЛЯТ да спазват едно-единствено от нарежданията,свързани с извънредното положение!В други сайтове пише, че ги в момента там специални екипи ги МОЛЯТ на Великден да не се събират!
1
1
 
13
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Браво, обстановката в Младост също е спокойна, не си правете труда да пишете статии за всеки квартал по отделно, макар че вероятно за Великден получавате двойни ставки за драскане на лаптоп. :}