Голямото завръщане: Колони от коли на входовете на София

В столицата се допускат основно тежкотоварни автомобили
Обновена: 20 апр 2020 19:31 | 20 апр 2020 19:22, Анисия Иванова
321

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

София отново се пълни след поредицата от празнични дни. Въпреки призивите на оперативния щаб, в началото на великденските празници много хора напуснаха столицата и София беше затворена.

Леките коли се отбиват отстрани, основно се допускат тежкотоварни автомобили, информира репортер на Bulgaria ON AIR.

Полицията връща много от автомобилите, опашката от коли е почти до Равно поле. Има и хора, които не са попълнили своята декларация правилно.

Всички минават през щателна проверка от органите на реда. Изисква се наличие на специална декларация, в която да бъде посочена причината за влизане. Ако е заради работа, е необходимо да бъде упоменат телефонен номер на управителя, за да може от МВР да се свържат с него и да потвърдят предоставената информация.

Според МВР всяка пета декларация при проверка се оказва, че съдържа неверни данни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айдее отваряйте дисагите че ще изпукате от глад по ливадите ,,софиянци''
198
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пандемията не се определя от това колко хора са заразени, че да е пандемия, а това колко е разпространена...в момента от 193 държави които са в света, само в 12-13 няма и то предимно островни държави. Това си е чиста пандемия, а не обикновена зараза.
197
3
 
3
 
! Отговори
. преди 4 години
Hello ghetto mans!! :)
196
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наистина 80% са много зле... Ама хич не мислите/щот няма с кво,ама се изказвате/Ама те ако искаха наистина да блокират София щяха да го направят. Според мен само ви пробваха...Айде само на един въпрос ми отговорете в Ухан с декларации ли пребориха "страшната" пандемия... Не те там просто блокираха всичко, няма уханец, няма шанхаец, няма пекинец.... А?
195
6
 
6
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
До някоя_сиколко умрели трябва да има за да е пандемия можеш ли да ми отговориш
194
2
 
17
 
! Отговори
Рм преди 4 години
*** е тази работа.Аз седя от 1 месец и повече на къщата, не мога да си отида до София, защото после няма да мога да се върна при семейството си.А изведнъж какво се оказва? - че обявеното на 21ви Март затваряне на София за влизане и излизане е някакъв тотален булшит и само който не е искал не е влязъл/излязъл по каквато си иска причина.А другите балъци като мен си седят и те по апартаментите, с деца, подивяли и не излизали от месец навън.Евала Щаба, евала Меверето.
193
5
 
11
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
Едно не мога да разбера само.Софияни като напуснаха са разнесли заразата или като се връщат донасят зараза.Ако са я разнесли като са напуснали значи 60 000 коли средно 2 души 120 000 души заразени са напуснали значи в София има заразени от тях поне 500 000Ха-ха-ха
192
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие, които сега лицемерно защитавате уж провинцията от "разнасящите вируса" софиянци.... Мисля, че ще ви е полезно да чуете мнението на местните хора за КПП-тата - уверявам ви, че хич не пеят хората химни за властта спасителка... Всъщност мнението е, че такива ограничения и при комунизма нямаше. Сори, това е истината.
191
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тези които са си вкъщи и тези които пътуваха и сега са в колите си ! - всички сме прецакани и всички сме на грешното място.
190
11
 
18
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Вчера заради тия мършоляги, които тръгнаха да празнуват Великден през уикенда и решили да се прибират снощи във Варна, почти два часа пъплих с буса връщайки се от работа- от село Приселци до началото на Аспарухов мост- разстояние от около 15 км. Ей, побеснях! Хората му казват да не пътува, ако няма наложителна причина, а то си хванало оная работа под мишница и тръгнало да празнува някъде си извън града.Много дoбитък, много нещо!
189
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е голям тарикат си,да спиш на входа на София.Евала.
188
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 195Брато, ама мен не ме мисли, аз съм си послал там където трябва.Тук съм само заради глупавото си патриотично чувство.
187
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 204 - и в моя град празнуваха така - с агнешко и кючеци. Музиката се чуваше надлъж и нашир. Ама знаеш ли кои празнуваха - онези, на които полицията не смее да каже копче. Сам/а си помисли дали тези, дето сега МВР ги проверяват пред входовете София, са от тях.
186
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много са прости. Един месец стоят вкъщи и на Великден се юрнали всички по селата.Заради такива ще стоим още един месец вкъщи и ще носим маски в голямата ЖЕГА.Браво на вас.Имам братовчедка, която замина за провинцията с малко бебе. Не вярвала била. Като не вярваш троя работа, ама стой си вкъщи . Селото няма да избяга!!!Заради такива хората си губят работата. Всеки един добавен ден с блокирана икономика остава по 3000 човека без работа.
185
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Стига уеКой петрол? Я пак провери.
184
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре е да си "тарикат" отколкото *** на мачкащата държавна машина, за която индивида няма никакво значение, личните причини са последна гллуха, но точно това е пътя който води гарантирано до социализма, а социализъм означава просто глад.
183
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям праз !!!
182
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали искахте да се затвори София,ето затвотена е.Проблем???
181
8
 
13
 
! Отговори
нощ преди 4 години
целта на занятието е овцете да блеят и страхуват още по-силно
180
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 186"Наистина ли някой си мисли, че хората, които чакат с колите на входовете на София, са тръгнали да пътуват от хубаво?"--------------------------------------------------------------Малииии, живи да ги ожалиш горките. В сряда и четвъртък пазаруваха огромни количества агнешко, луканка, шунка, филета, ракии, вина, бири, уискита и какво ли не. И после 4 дни се съдраха от ядене, пиене и кючеци. Ама не бе, това няма как да е от хубаво.