Голямото завръщане: Колони от коли на входовете на София

В столицата се допускат основно тежкотоварни автомобили
Обновена: 20 апр 2020 19:31 | 20 апр 2020 19:22, Анисия Иванова
321

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

София отново се пълни след поредицата от празнични дни. Въпреки призивите на оперативния щаб, в началото на великденските празници много хора напуснаха столицата и София беше затворена.

Леките коли се отбиват отстрани, основно се допускат тежкотоварни автомобили, информира репортер на Bulgaria ON AIR.

Полицията връща много от автомобилите, опашката от коли е почти до Равно поле. Има и хора, които не са попълнили своята декларация правилно.

Всички минават през щателна проверка от органите на реда. Изисква се наличие на специална декларация, в която да бъде посочена причината за влизане. Ако е заради работа, е необходимо да бъде упоменат телефонен номер на управителя, за да може от МВР да се свържат с него и да потвърдят предоставената информация.

Според МВР всяка пета декларация при проверка се оказва, че съдържа неверни данни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
7
 
11
 
! Отговори
Хамстер преди 3 години
Само вижте как много "фино" го направиха, да се делиме на какво ли не.. /щото преди това бяхме много задружни/А,?Добре го измислиха "световните господари" А на бас, че на зима най-малкия проблем ще ни бъде "страшната" пандемия. А? Хамстери в колело.....
178
6
 
8
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
До МитевАко са заразени тези дето напуснаха София то досега в София трябва да има 100 000 заразени, помисли малко
177
7
 
13
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
няма смисъл да чета коментарите, няма с какво да ме изненадате...обаче каква точно е целта на това упражнение с КПП-тата...сега хиляди хора да спят в колите си, така ли...тц,тц,тц...жалка история
176
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хаха човекът ви го написа"До Анонимен Ами като не могат да ловят престъпниците гражданите са най лесни за ловене"
175
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Баш тарикатПовторих ти коментара без да искам, напълно си прав човече. Кой ще хукне ей така от София защото видиш ли полицаите с декларациите и километричните опашки са му много симпатични. На хората им се привиждат някакви селски хитреци, а всъщност тръгват защото нямат избор.
174
2
 
7
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
До Анонимен Ами като не могат да ловят престъпниците гражданите са най лесни за ловене
173
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПерничанинАми отивай в Германия бе, кво чакаш? А може би знаеш, че такива като тебе вече са прекалено много там и ще си останеш само с отиването и връщането и празните приказки.
172
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Адресната регистрация не е основание за влизане в София".. Да го измислите това СЛЕД като ВИЕ ГИ ПУСНАХТЕ да излезат преди 3 дни и сред като пуснахте поне 300 000 да влезат от чужбина и да се приберат точно, където им е адресната регистрация... Е, за това се иска да си или безнадеждно неадекватен или просто... мазохист.
171
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига фейкове, ако пчеларят трябва да ходи до пчелина, ще има документи че е законово -регистриран производител.
170
2
 
5
 
! Отговори
Митев преди 3 години
До северозапад Ти го цитирай закона след десетина дена в черноморските градчета като пламне и при тях. И да видиш как любезно ще те посрещнат лятото като кажеш, че си от София.
169
3
 
14
 
! Отговори
Striker преди 3 години
Това са столичани в повече. Колите са с регистрации ЦВ, РА, РВ, ЖМ, СР, ЦВ и подобни паланки. Софиянци си стоим в града, роднини и близки са тук. Великден е празник на семейството, а не да се наядеш като *** на другия край на България. Има карантина, да сте мислили. АЙДЕ кръгом!
168
6
 
3
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
До някоя_сине се подигравай с хората че има и господ.Защо не ми отговори относно заповедта на Здравния министър за ваксинациите на децата от утре
167
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Баш тарикатДа бе, разбрахме вече, че всички старци по селата са се разболяли точно преди Великден и затова "спешно" отидохте при тях. Сега вече са здрави и затова се прибирате. Няма как да е друго.
166
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Времето когато хората сами си слагат оковите и после се оплакват ,че нямали права !-кой разбрал,разбрал.
165
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина ли някой си мисли, че хората, които чакат с колите на входовете на София, са тръгнали да пътуват от хубаво? Причините в повечето случаи са прозаични и са много далеч от тарикатлъците, които МВР и националният щаб бълнуват. Стари родители, които трябва да се нагледат в провинцията по време на почивните дни? Малки семейни стопанства за да има нещо на софрата през зимата? Опазване на имущество от набези? Цинизъм е отношението на щаба и МВР, които виждат потенциални престъпници в тях!
164
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КПП-та пред всеки дом, 1984-аhttps://imdb/title/tt0087803/
163
7
 
12
 
! Отговори
Перничанин преди 3 години
Абе стига с тия игри, или да ги махат тия КППта, или да блакират икономиката на София. Стига вече са ни правили на мймуни, бележки, декларация, на майкаму фйрчилото.В най лошия случай самолета или колата и към Германия, там в строителния сктор не ги спират, а и можеш през цяла Германия да се придвижваш без бележке и КППта.
162
0
 
4
 
! Отговори
Сурикат преди 3 години
До 168Да сме живи и здрави, след около месец, два пак ще говорим/пишем./
161
9
 
15
 
! Отговори
Баш тарикат преди 3 години
До някоя_сиМоме, ти, ако наистина си адвокат ще умреш от глад.Ти, имаш милиционерско мислене ! Ти, не можеш да бъдеш защитник на хората.Това е призвание, а не диплома взета като си вирнеш краката пред някой професор.И кои хора наричаш "нарушители" ?Човекът тръгнал да види онкоболния си баща на село и да му занесе лекарства, защото в селото няма аптека "нарушител" ли е ?Пчеларят, който е отишъл за два дни да си захрани кошерите на вилата "нарушител" ли е ?Гледайте Европа и се учете !
160
4
 
6
 
! Отговори
Митев преди 3 години
Доживях СОФИЯНЦИ да си признават, че са си присадени селяни и краката им миришат още на ***!!! Народа е казал за хитрата сврака, но кой да чуе?!