Голямото завръщане: Колони от коли на входовете на София

В столицата се допускат основно тежкотоварни автомобили
Обновена: 20 апр 2020 19:31 | 20 апр 2020 19:22, Анисия Иванова
321

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

София отново се пълни след поредицата от празнични дни. Въпреки призивите на оперативния щаб, в началото на великденските празници много хора напуснаха столицата и София беше затворена.

Леките коли се отбиват отстрани, основно се допускат тежкотоварни автомобили, информира репортер на Bulgaria ON AIR.

Полицията връща много от автомобилите, опашката от коли е почти до Равно поле. Има и хора, които не са попълнили своята декларация правилно.

Всички минават през щателна проверка от органите на реда. Изисква се наличие на специална декларация, в която да бъде посочена причината за влизане. Ако е заради работа, е необходимо да бъде упоменат телефонен номер на управителя, за да може от МВР да се свържат с него и да потвърдят предоставената информация.

Според МВР всяка пета декларация при проверка се оказва, че съдържа неверни данни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гергьовден с Корона какво се чудите. чевермето не е за изпускане,нищо ,ме после идва реанимацията.там дори памперс не ти слагат.
258
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за Гергьовден....
257
0
 
10
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 3 години
Е как да не ти стане хубаво ... :)) Едни си стоят в къщи, други се правят на тарикати. Но тези последните трябва да знаят, че един път минаваш, друг път - не . Едни си стоят у дома други хитруват ... ами понякога има справедливост ...
256
2
 
2
 
! Отговори
Инфо преди 3 години
ще ви разсмея ;))Вижте кой е на всяка снимка горе .........."Кьосемарлиев"....... хахахахахах
255
7
 
1
 
! Отговори
Инфо!! преди 3 години
Ще ви кажа истината защо са толкова строги мерките .В България има много хора заразени, много малко хора го знаят това .Истината се крие от Генерала и Бойко , но тя ще излезе видна .. 100% сам убеден.Мерките са като в Италия , но разликата е в истината и лъжата .При 1000 заразени няма да има такива строги мерки повярвайте ми . А има много малко починали .Но Истината ще излезне .Насете маски и ръкавици пазете се защото Corona Virusa e mnogo опасен .
254
2
 
11
 
! Отговори
Инфо !! преди 3 години
Вие не знаете какво е Corona Virus !!!Ще разберете , за това се заразяват хората в България . Мислите си че е някаква шега и Грип нали ?Абе ей .... Море .... Планина.... Ахахаахаха...............Най много 2 месеца ...да издържи Българина на това просто управление по тоз начин.Правителството ще падне скоро поради таз причина ..Corona Virus .... ама той умрял *** ;))
253
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тази "някоя_си" сън не я хваща, ДЕН и НОЩ пише ли пише коментари, едни и същи, разбира се, но затова пък настървено. До каква превъзбуда само /искам да кажа - на мозъка/ може да доведе медийното облъчване...
252
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И с какво тези, които искат да се приберат по домовете си в София са по-опасни вирусоносители от тези, които бяха пуснати да се върнат от чужбина ?! Как така хората, пътувайки с личните си автомобили се оказаха по-голяма заплаха от стотиците хиляди, кацнали на летището и пуснати да се реят по влакове, рейсове и таксита ?! Едните са тарикати, безотговорни, сеещи зараза /както доста качествено ни обработиха власт и медии/, а другите са наши съграждани, на които трябва да се помогне да се приберат.
251
4
 
7
 
! Отговори
Инфо!! преди 3 години
хахаха ;)) хахаCorona Virus a ...Не искате да се саберете 1 километар пред "Народното Събрание" е няма нищо ...Сега сте като "0вце" на опашка 1 километар да си влезете в кошарата .
250
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай *** се интересува само от ракия, салата, свински уши на скара, шкембе чорба, политика, диктатура, хунта, паркове, планина, сланина, мезета,далавера и чалга...А тия го тормозят с някакъв вирус, който е измислица...
249
6
 
21
 
! Отговори
Някоя си 2 преди 3 години
Мисленето на хората се променя за 50 години.За 31 години демокрация у нас положението е трагично,просто някои си въобразиха,че демокрацията е свободия,а не уважение и спазване на законите.Това е извънредно положение,бе драги и тук не важат общите критерии.Само когато започнат да умират най-близките ВИ/ако имате такива/,само тогава ще разберете защо е необходимо да спазвате правилата.
248
3
 
3
 
! Отговори
179 преди 3 години
Ще мине още време и България ще се превърне в град-държава. На там са тръгнали нещата. Вече е 100 % сигурно ,че до 2030 година със този тепм на деморафско развитие 70 процента от цялото население ще живее във 4-5 града.
247
11
 
15
 
! Отговори
Картофчо преди 3 години
Всичко си е добре обмислено! Трябва да направим тълпа на магистралата, която да няма нито храна нито вода. Хората да започнат да си общуват и да си подават вода и храна. вирусът малко да вземе да живне, че съвсем го закъсахме с бройката и няма да имаме очи да искаме едни милиарди от ЕС за лапане. Същото беше и със супермаркетите. Всеки от тях има по 10 и повече каси, но виждаш ли за да не стават опашки там, хората висяха на една обща опашка на входоветел Ама не се разболяваме бе -ужас направо!
246
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хвърлих едно око на коментарите... малеее, има една някоя_си, която самоотвержено спазвала социална изолация, г-жо, като ви чета изблъвнатите писания, вие май сте в социална изолация много преди 13 март... ха, бъдете здрава!
245
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е интересно хората от Европа дето УЖ ни се възхищават на мерките знаят ли и какво мислят за тия КПП-та. Много са соц....и са тотално отбиване на номер. И без това нкой не иска да ходи в София ако не работи там. От как и молове не работят - запотрябвала е на някой. Всеки може да си прасне една декларация, после няма кой да звъни на 50000 номера на работодатели.
244
19
 
26
 
! Отговори
fsdsadfa преди 3 години
Манипулиране на масите чрез всяване на страх. Днес в магазина ме погледнаха накриво, защото маската ми не покривала носа. Нищо не било, щял съм да заразя целия магазин. Погледнах ги ... покрих носа. Въпросът не е в егото ми и направената забележка. Просто осъзнах колко лесно се манипулират масите. Много по-лесно отколко съм си мислел. От един месец други болести няма. Всичко е коронавирус. Край. ...
243
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лека нощ другари. Ние си спим в леглата, други хора може би спят в колите си... Да имаме предвид, че утре може да се окажем и ние в тяхното положение по един или друг начин и да им пожелаем да се оправят по-леко с това изпитание.
242
17
 
25
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Хмм. За каква блокада става въпрос?!? Няма такова нещо! Просто някой му стана криво, че хората решиха да излезнат от Сф и реши да им покаже, че е по-силен и трябва да го слушкат следващия път. Ама аз питам - с какво тези дето идват в Сф на работа са по-безопасни от тези, които не могат да се приберат вкъщи?!? И с какво съседското куче превъзхожда моето дете, че него го извеждат два пъти дневно, а моето дете почти два месеца седи и гледа през прозореца? Видяхме, че има достатъчно полицаи!
241
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако затворят София, първите жертви ще са курортите. То и без това с изключение на два три големи градове - всичко друго е лeш, но тия дето живеят от туризъм, да почват да си търсят друг поминък.
240
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да ходят на работа.