На живо: Събарят недостроената печатница "Родина"

Движението по булевард "Цариградско шосе" е спряно
Обновена: 26 апр 2020 09:43 | 26 апр 2020 09:39, Камелия Цветанова
86
На живо: Събарят недостроената печатница "Родина"
Снимка: БГНЕС

Взривяват недостроената сграда на ИПК „Родина” в София. Движението по булевард "Цариградско шосе" е спряно.

На място има пожарни и линейки.

Гледайте на живо!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: родинавзрив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Остап Бендер преди 3 години
До Анонимник 53.Засрами се,бе братко.Същият този Б.Б. плачеше по ТВ с крокодилски сълзи за 800-Не милиона заем,които Орешарски искаше да вземе,щели да ги плащат и внуците ни.Веднага след това същият Б.Б. изтегли 16 милиарда,без да обясни защо.С тях може да се купи не имение в Барселона,а цял квартал.Или 3 авиополка Ф16,от баба ми от времето.(Турция ги произвеждаше по лиценз преди 40 години).
61
0
 
0
 
! Отговори
Остап Бен преди 3 години
Ало,модератори,като не ви е изгоден текста,сто пъти ми пишете,че кода е грешен.Когато бях малък ,такива дребни лъжци като вас,ги убивах на място,с прашка.
60
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До Анонимен 48Грозотии започнаха да строят по време на ...."демокрацията".
59
0
 
2
 
! Отговори
Кика преди 3 години
Мария лекува паркинсон. Само казвам.
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А по морето кога?
57
0
 
7
 
! Отговори
До адвокат преди 3 години
Е слава богу, тези, които са се занимавали със събарянето на сградата не са завършили право, иначе щеше да има и невинни жертви. Гледайте си това, за което сте учили, ако имахте повече капацитет, щяхте да бъдете я инженер, я лекар, я ИТ специалист.
56
4
 
2
 
! Отговори
Адвокат преди 3 години
Според мен си е чист късмет, че падащата сграда не бутна Уолтопия. Нали по планове ИПК Родина трябваше да падне навътре към квартала ? Нещо ми мирише на саботажи хмммм ......
55
0
 
11
 
! Отговори
неделя преди 3 години
Тълпи от хора наблюдават събаряне на сграда защото парковете и планините са забранени.
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Насъбралите се фотографи са с гъстота 5 бр./кв.м., но важното е, че на Безбог няма никой. Не ги обвинявам хората, живи и здрави да са, но що за глупост ръководи държавата???
53
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къв е тоя артрит дет държи камерата? Получих главоболие.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зет ми колко пъти го доведох от провинцията да го оперират в София, един път не съм дал пари? Иначе прителче лежа по живково време в болницата цяла нощ със спукан апендицит без да го оперират. Аз, в студентска поликлиника като студент една година ходих всяка седмица да ми пилят един зъб и така не успяха да ми сложат коронка! На село върналия се от Мароко зъболекар ми сложи веднага коронка! Дори цвят избира! Тук не бяха чули за това!
51
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 51Я пак влез в сайтовете на БНБ и Финансовото министерство и виж справката за ДЪРЖАВНИЯ дълг на България. Стига си повтарял Гечев и сие. Виж с очите си. От този дълг 8 милиарда евро Тошови, 2 милиарда Оршарски КТБ, БДЖ, Костови американски централи, БЕХ червени мафия в енергетиката. От всичкия дълг само изтребителите са на ББ!
50
2
 
5
 
! Отговори
@ преди 3 години
До Анонимен 55Мен са ме оперирали няколко пъти, включително в Пирогов по спешност от перитонит и никой никога не ми е искал нищо. На жена ми не са й искали пари за да роди, но ние платихме за екип, който сами си бяхме избрали в Шейново. Мои познати родител техен трябваше да му се прави сърдечна операция: доплатиха, за да оперира най-добрия хирург в България. Такива неща струват, ако искаш качество. Държавата е крала от хирурга, за да ти даде на теб. Тая аванта за такива като теб свършИ.
49
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 49Ами от Костов нататък с почивка при Тройната доста неща се направиха. Особенно последните 11г. Тунелите след Правец кой ги прави? От София до Благоевград тунелите кой ги прави? Виж ги сега тунелите до Правец. "Вълните" между Стара Загора и Чирпан кой ги направи? Магистралите до Бургас и Кулата кога трябваше да бъдат завършени? Софийското метро кога трябваше да бъде построено? "Асфалта не се яде"кой повтаряше! А без инфраструктура какво ще ядеш? Китай и Ю Корея как го направиха?
48
1
 
11
 
! Отговори
@ преди 3 години
До Анонимен 54Значи метрото не беше "национален проект", така ли, другарю? На хората им взеха земята на която живееха за да построят всички тия блокове. Взеха им и земята на която работят, за да си направят ТКЗС-та а хората ги навряха в панелените кутийки изпиващи душата на хората: къде трябва да отидат тия хора, които са си загубили местата и връзката с дома. естествено че ще живеят там. И на това полека лека ще му дойде края. Вече се вижда даже.
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 51Ти забрави да споменеш, че нито социалистическите ви "сметки" са реални, нито сегашните ви. "СоциализЪма се оказа едно НЕДОНОСЧЕ"Тодор Живков
46
3
 
9
 
! Отговори
@ преди 3 години
До Анонимен 49Напротив, другарю. За 20 години комунистите не можаха да завършат един лъч на метрото, а София за трийсет направи 2 нови и всъщност изгради това, което комунделите не успяха. Явно живееш на село, защото не си виждал по Цариградско 30 етажните сгради от стъкло, всяка от които е построена за максимум 5 години.... за разлика от сградата за която си говорим, която не успяха да построят за 8.
45
3
 
7
 
! Отговори
@ преди 3 години
До Анонимен 48Историята може да се пази и без да се държат уродливите остатъци от нея. Не ни трябва тази сграда, за да знаем какво са направили комунистите. Достатъчно е да има точно отразяване на деянията им. Много бивши соц републики събраха социалистическите паметници на едно място в покрайнините/извън градовете им, и направиха от него тематичен парк за който иска да гледа назад в историята. Ние още си държим паметника на съветската армия на центъра на София.
44
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До @Историята трябва да се пази, за да не се допускат същите грешки! А не сега някои да обясняват колко било хубаво. Шоколад "Фери" 17ст. Билите билета за градски транспорт 2ст. Само дето държавата нямаше ток. И от космоса мислеха, че си правим дискотека. Тоалетна хартия нямаше и без ковид 19. Набързо на Тошо му направиха магистрала до Правец. Тунела Топли дол не спирал да тече от пускането му в експлоатация.
43
2
 
8
 
! Отговори
@ преди 3 години
До Анонимен 47Бузлуджа редовно се класира в селекциите за снимки от най-призрачни места, наред със снимки от изоставени градове в близост до Чернобил, изоставени бивши болници за умствено изостанали пациенти и други подобни. За друго не става.