100 от 300 декларации за влизане в София са неверни

Работодателите, посочени в декларациите, не знаят кои са тези хора
27 апр 2020 14:39,
31
100 от 300 декларации за влизане в София са неверни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

100 от 300 декларации, подадени през КПП-тата в София, са с невярна информация, стана ясно от съботната проверка на полицията в столицата, съобщава БНТ.

Още по темата


За 45 лица проверката е извършена на самия пропускателен пункт и те не са допуснати да продължат пътуването.

Повечето лица, които са декларирали пътуване за работа, не са установени на обектите. Има декларации, в които са отбелязани неработещи или несъществуващи обекти. За 21 лица работодателите са заявили, че нямат и никога не са имали връзка с тях. Проверките на полицията продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 24На властите не им е работа да ме следят къде ходя след като лично не съм карантиниран. Само *** пропуснал комунизма би се съгласил да го следят с апликации!
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе не ги знаят когато им бачкат за жълти стотинки на половин работен ден, а работят цял ден и без договор ги знаят, но сега видите ли не са чували за тях.
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е супер елементарно само че властимащите са доста прости и не знаят как да го направят. Прави се мобилен апп който сканира QR кода на всяка декларация . В QR кода има данни за фирмата лицето за къде е тръгнал и квото там още се сетиш... Веднага се разбира кой лъже и кой не.
21
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма част от тези хора работят за съответният работодател, който обаче не ги пуска на договор. Когато го попитат (работодателя) той естествено отрича да има такива служители, защото иначе сам ще си вкара главата е торбата! Много е сложно да се разбере, нали!?
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
партенки
19
0
 
11
 
! Отговори
Провинциалист преди 3 години
Другите сигурно са с неверни имена ЕГН-та и адреси. Никой не иска лична карта да се увери дали имената в декларацията и на лицето което я дава са еднакви ...
18
1
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До азТо за Фандъкова следващ път няма да има. Окъде ще я сваляме.
17
5
 
14
 
! Отговори
аз преди 3 години
Само Софиянци са блокирани и са ограничени така,редовно пътувам по работа в страната,там всичко е в пъти по спокойно.Следващият път да се замислят като искат да свалят Фандъкова!
16
5
 
15
 
! Отговори
мак преди 3 години
Софиянците се напразнуваха, налудуваха на воля и това се нарича карантина.
15
13
 
13
 
! Отговори
леля Пена преди 3 години
Оптимисти,вярвате ли,че в държавата,в която няма държавност ще има наказания за тарикатите?? Те си позволяват лъжите,защото си знаят,че ще минат метър,както по принцип си се случва.В нашата държава освен некачествени магистали и навременни мерки срещу пандемията,,нищо хубаво несе случва.
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ден пиша на ушаците, че отивам духасково и то вика фнимателно.
13
4
 
19
 
! Отговори
6 преди 3 години
До MKII Предстои едно големо нищо както с всички мерки разписани от неграмотници. Незаконна заповед за съда следва НИЩО.
12
32
 
22
 
! Отговори
MKII преди 3 години
Предстои яко опердашване на всички тарикати с глоби. Мислите си, че като не са ви хванали в лъжа на самото КПП, значи сте се минали метър. Да, ама не. Подхода е различен, от това, което си мислите и скоро ще има много изненадани. Тези пътувания, накрая ще ви излязат златни.
11
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БауГаньо ще опитва, докато не усети адекватност на мерките. Градския работи - 30 см. дистанция, сядането и пипането на дръжки, перфоратори и други повърхности е разрешено. Паркове - 2.5 м. отстояние, не може да се сяда, не може да се пипа нищо. В супермаркета контрол на входа, вътре - никакъв - 20 човека се прескачат в плод-зеленчук секцията. Строг контрол на КПП, който се състои в хвърчащи хартийки, с които някой вероятно си бърше нещо. Плача от смях.
10
15
 
18
 
! Отговори
аз предлагам преди 3 години
за тези тарикати по 10 дена обществено полезен труд..... да ходят и да дезинкфиктират обществени тоалетни.....аз разирам да тарикатееш...ама да не те хванат....хванат ли те плаща си като поп....така трябва да е ....
9
19
 
18
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Тежко е да си некадърник и слухтиш от прозореца на панелката какво прави съседа. Но това е положението който го мързи ще гледа от прозореца. Другите ще ходим където си поискаме.
8
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко става , ами той ,ако е по правилата - оревани от Боко и придружаващия го генерал, БЮджета още в понеделник би трябвало да се е напълнил с огромен излишък ,та чак Горанката да се чуди как ще го изхарчи ..подигравките с обикновения българин си текат с пълна сила .."наште" хора са я на море , я на Балкан , я при авери..останалите ми..жи..тур..ки - бой и глоби ..в парка -като затворниците -в кордон на разстояние 5м един от друг..ами "Димукратичнъ държавица сми"
7
8
 
21
 
! Отговори
Пн преди 3 години
От кога стана да отидеш или да излезеш от София престъпление?
6
21
 
6
 
! Отговори
тарика от класа преди 3 години
Който може - го може. Нека да не се страхуваме и да не си проваляме почивките. Мина Великден, отидохме на почивка. Идва 1 Май, че и 6 Май, време е за 6 дни почивка. Пишеш си декларацията и минаваш през КПП-то, не е проблем. Всеки има фирма или работи за такава, тя ще му разреши.
5
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак глупости за медиите. Никой не ги проверява декларациите.