МВР: Пешеходците от катастрофата с Милен Цветков да се обадят на 112

Полицията призова за съдействие
28 апр 2020 18:58,
63
МВР: Пешеходците от катастрофата с Милен Цветков да се обадят на 112
Снимка: МВР

МВР призовава всички пешеходци, пресичали на 19 април 2020 г. на пешеходна пътека на кръстовището на бул. „Черни връх“ и ул. „Хенрик Ибсен“ в момента на настъпване на тежкото пътнотранспортно произшествие, при което загина Милен Цветков и станали очевидци, да се свържат чрез тел. 112 със СДВР.

Още по темата


Тежката катастрофа отне живота на журналиста Милен Цветков. От видеокадри се вижда как множество пешеходци са могли да бъдат премазани от дрогирания водач Кристиан Николов, който в момента е в ареста

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кръстовището има камери, защо ги канят да звънят на 112, като е 100% сигурно че знаят кои са. Защо в съда не важи видео записа? В коя година живеем? За какво има инсталирани камери и хора, който наблюдават по цял ден и им се плаща, а видеото не се вземе под внимание и драпат за свидетели?
52
0
 
18
 
! Отговори
Корумпиран съдия преди 3 години
Хората ги е страх, защото живеят в бананена република.
51
0
 
13
 
! Отговори
info205 преди 3 години
Сложете една камера на това кръстовище и в рамките на 5 дни ще преминат поне 50% от тези същите пешпдци, което прави поне 3ма души. 5 дни защото е пандемия и хората, по-рядко излизат. А ми ходите на специализация в Щатите и ние ви плажаме за еккскурцията. Фуражки прости недоспециализани.
50
0
 
6
 
! Отговори
info205 преди 3 години
Пуснете кадри на 6-тимата пешеходци от катастрофата и Попитайте обществото кои са те.
49
0
 
9
 
! Отговори
info205 преди 3 години
МВР толкова ли е трудно да кажете, Моля хората които разпознават хората от катастрофата да сигнализат. Вместо това да се обръщате към 6-те души на пешеходната пътека. Вие се обръщате кум 6 човека, а шанса да получите информация е по-голяма, като попитате хората които познават тези от пътеката. Защо сте толкова прости, бре фуражки недомислени?
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сигурно съм много ***, въпреки , че имам доста добър IQ и няколко образования. Какво има да се разпитват хората и какво да се доказва, поне 5 камери са снели какво се случи. колко години ще се влачи делото в съда?
47
0
 
8
 
! Отговори
Покитайчен българин преди 3 години
Притаяване на истината
46
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да попитам.момичето каква вина има че сее возило не.смятам.дори.че.е.виновно виновен е шофиора.тои носи.отговорност останалите не са.тои да.си носи отговорноста другите вина нямат седели всеки седиа такива.като.тоя.да.берат.последствията.доживот вътре.и.да си.тегли.теглото
45
0
 
25
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Ясно, ще се опитат да ги забъркат в опити убиецът да бъде оневинен, било то частично или напълно. Това би била единствената възможна причина да ги привикват. Защото около катастрофата нещата са ясни. Но, уви, също така е и ясно, че живеем в държава в тежък морален колапс, където тежестта на присъдата се определя не от тежестта на престъплението, а от тежестта на портфейла ти. Справедливостта е напът да бъде изнасилена за пореден път.
44
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 39Местан уби дете и е убиец,има и свидетели - родителите на убитото дете,но понеже е политик,не го пипнаха,а трябваше да лежи в затвора!
43
0
 
1
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 3 години
ДА, ДА, ПОЛИЦЕЙЩИНИ ..................
42
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само платени момичета на повикване могат да пишат, че колата на убиеца не е виновна за сблъсъка и Местан е спрял на стопа.Но... за всеки си има ред.И над царя има Цар.
41
11
 
3
 
! Отговори
русофил преди 3 години
Местан никога не е виновен всеки вярва на компетентноста на съда ще видите че и тук има нещо гнило и младежа не е виновен
40
41
 
1
 
! Отговори
В.Узунов преди 3 години
Абе тоя Милен даже и умрял не спря да дразни хората. Е сега хиляда човека разкарват и закони променят та да набеждават някои.
39
9
 
9
 
! Отговори
До 39 преди 3 години
Докажи че Местан не е спрял на СТОП. Дори и да е спрял, какво значение има като от завоя някой ти излиза с 130км/ч, при ограничение 50км/ч, в момента в който вече си тръгнал от знака СТОП, като си видял че няма идващи автомобили.
38
29
 
0
 
! Отговори
нормален не гей преди 3 години
Да се предадат доброволно че по камерите не могат да ги индетифицират не би трябвало заради тях обвиниха младежа защото бил някога друсал наркотици то всеки младеж е взимал дрога
37
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 36 анонименТой е спрял, и после е тръгнал.
36
5
 
7
 
! Отговори
До 36 анонимен преди 3 години
Ако Местан беше спрял на стоп знака нямаше да се случи.
35
9
 
13
 
! Отговори
Всичко помним преди 3 години
До Байчо1. Местан не е шофирал нито пиян, нито дрогиран с 4 вида дрога.2. Ударът между джипа и колата на Местан става в платното на Местан (дясното).3. Джипът на другия шофьор се е движил с 92 км в час, при ограничение от 50 км в час.4. Има множество клипове на същия шофьор отпреди фаталния инцидент, показващи лудо шофиране и със скорост 140 км в час и нагоре.Има и още, но засега стига толкова, Байчо.
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми да пешеходците са виновни бедняци само щъкат и пречат на шофиорите