40 000 коли напуснаха София за денонощие

Шофьорите са поизнервени, винят полицаите
Обновена: 1 май 2020 09:18 | 1 май 2020 08:45, Камелия Цветанова
74
40 000 коли напуснаха София за денонощие

От София за денонощието са излезли около 40 000 автомобила, съобщи комисар Любомир Костадинов, зам.-началник на отдел „Пътна полиция“ при СДВР.

Засилен е трафикът през последното денонощие. От София за денонощието са излезли около 40 000 автомобила.

Около 3 000 - 4 000 сме върнали, а около 7 000 - 8 000 са върнатите граждани“, посочи той, цитиран от „Фокус“.

„В момента трафикът се позасилва. Около 18.00 - 18.30 вчера беше пикът за излизащите от София. Връщаме хората заради информация в декларациите, която не отговаря на изискванията, а това са най-често неоснователни причини за напускане на града. Всеки втори човек посочва, че отива на работа. Всичките декларации досега, които показаха, са за хора, които се връщат от работа или зареждат обекти“, добави той.

„Имаше доста изнервени хора вчера, които не се съобразяват с нашите разпоредби. Имаме и неподчинения и хора, които не попълват декларации, сърдят се и търсят причината в нас.

Хората са длъжни да се съобразят и да си намерят начин да се придвижват, но трябва да се спазват разпоредбите и изискванията. Рискът е еднакъв за всички“, каза още Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже единствено това племе от уногундури наричани софийски Гююбрета не спазват никакви мерки още от началото съвсем скоро просто им е бедна фантазийката какви мерки и какво са им подготвили за тия полски тиквочи олюпени които нямат хал хабер ,че пътуванията им ще бъдат спрени веднъж завинаги.КППТ тата са само за загрявка софисйки гурели.
59
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Ние вече влезнахме в серия. Сега че пиеме до нова година. Дреме ни за вашите КПП та. После че мислиме. Оправяйте се.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "те са заради пpocтаците като теб", но май простака си ти хубаво размисли...
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин каза лично че продава бензин,гас и нафта на 35% от официалното на бензиностанциите у нас.сложи го 15% такси и налози,50% от продажната цена е чиста печалба за мародерите,чиито протежета коват законите в Парламента в техен интерс.
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Не...ми ти като та чета всичко си разбрал предполагам знаеш и какво трябва да се направи.
55
2
 
12
 
! Отговори
Не... преди 3 години
...мога да разбера сега? Когато нафтата беше 2,50 литъра, можеше където искам да пътувам. Сега когато е 1.45 не! Също така не разбирам, защо тогава държавата не можеше да свали цената, сега може - и тогава руснаците продаваха нафтата ефтино. Дали държавата не я купува тая нафта на около 0.60 ст литъра ( предположение ) пък със собсвеника делят другите 1,90 ( пак предположение )? И ако е така, кой позволява това варварство - печалба на държавата и собственика на бензиностабцията от 70%?
54
0
 
4
 
! Отговори
Превод преди 3 години
До АнонименОколо 3 000 - 4 000 са върнатите коли, а 7 000 - 8 000 са върнатите граждани. И аз не съм полицай, и на мен ми отне време да го осмисля. Уловката е в заглавието.
53
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименкакви са тия кпп-та и задължителни маски?"те са заради пpocтаците като теб
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДДРОнегдо ДДРОнегПък и вече Швеция е за примерединствения пример е, че слушат някакъв местен мангър.Швеция - 256 умрели на 1 млнБългария - 9 на 1 млн
51
7
 
14
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Абе отменяйте я тая така наречена "карантина" и това така наречено "извънредно положение" !!!Щото нито се спазват, нито има полза от тях !!!Пък и вече Швеция е за пример, а там не са въвеждали такива глупости !!!
50
2
 
10
 
! Отговори
Накрая преди 3 години
Всеки се връща,от там от където е тръгнал!Родно наше село,китно,хлебородно!
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе от дек на дек бе??
48
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Около 3 000 - 4 000 сме върнали, а около 7 000 - 8 000 са върнатите граждани, посочи той, цитиран от Фокус." Може ли превод на това за хора, които не са полицаи и могат сами да си връзват връзките на обувките?
47
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "нали ви казват че сте имали най- либералните мерки? какви са тия кпп-та и задължителни маски?"
46
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КПП тата са нужна мярка. Който излиза има декларирана причина. При разминаване и евентуално участие при определено в последствие огнище, освен за декларация с невярно съдържание, може да бъде съден и за неспазване на противоепидемиологичните мерки. Не дай боже, да е участник в епидемиологично проучване, в огнище с смъртен случай.Така че не им завиждам на тези които ще се на треска на такива подводни камъни, заради едната софра.
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КПП пред Банкя!
44
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормалните хора делят мерките на адекватни или неадекватни, а фуражките ги делят на строги и разхлабени. За съжаление в България обикновено и строгите и разхлабените мерки не са адекватни.
43
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителството е за Гинес по най-неадекватни мерки. Над три месеца вируса идва от чужбина в България, е те ни затварят нас здравите, а пускат заразените да разнасят заразата из България.
42
1
 
12
 
! Отговори
- преди 3 години
Моля не казвайте, че няма мерки, защото ще ни задължат да ходим и с плавници накрая. Сигурно следят и соцмрежите.
41
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези КПП-та са пълна идиотщина! Ако си от Смолян и работиш в София може да пътуваш по 2пъти дневно, ама ако си от София и вилата е в Смолян не може да отидеш! Здрави хора не могат да си идат на двора, да се порадват на слънцето, а междувременно болни индивиди кацат на летището без никой да ги прегледа, такситата си ги развозват из страната и контролът е нулев. Що за дивотия?!?!?