Билбордове с лика на Милен Цветков изникнаха в София

Кампанията е за безопасност на пътищата
3 май 2020 20:38, Петя Славова
40

Билбордове с лика на загиналия в катастрофа журналист Милен Цветков се появиха на няколко места в София, предаде Bulgaria ON AIR.

Поводът е нова кампания за безопасност по пътищата. Припомняме, че Милен Цветков беше убит в тежка катастрофа навръх Великден.

Тогава пияният и дрогиран 22-годишен Кристиан Николов се вряза с джипа си в чакащия на червен светофар Цветков. Вследствие на зверския удар водещият издъхна на път към болница "Пирогов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Pench Penchev преди 3 години
За мен истината за смъртта на този човек е, че беше убит понеже беше неудобен и много приказваше. Беше убит по такъв начин, че журналисти, хора говорещи истини, хора даващи гласност на истината, каквато всеки си я вижда, да замълчат. Защото наказание за извършителя все по-ясно се вижда, че няма да има. Посланието за говорещите, за малкото останали истински журналисти, е ясно -"Ето, вижте, убихме го, посред бял ден, по този начин, и безнаказано! " Неудобните въпроси около инцидента са много. Кои
33
0
 
1
 
! Отговори
dk преди 3 години
адвокат и съдиякак живеят тези хора ,ако мога така да ги нарекаимах познато момиче ,което завърши право и не можа да работи като адвокат ,защото не можеше да краде ,лъже и обира последните парички на хоратаотказа се
32
0
 
8
 
! Отговори
16 преди 3 години
От Великден досега колко материала пуснахте за Априлското въстание???!!Търсите ефектни псевдогерои! Да капе в паничката!!!!
31
0
 
8
 
! Отговори
С билбордове нищо преди 3 години
няма да се постигне, а трябва крумови закони за всички. Олигарсите закони не ги ловят, защото са си зовладели цялата държава. Законите са само за кокошкарите.
30
5
 
6
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Като демонстрация на власт? "Убихме ви любимеца и нищо не можете да ни направите!"
29
1
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
"силно въздействащо", няма що! Представям си как сина на Лъчо Мозъка и стотиците себеподобни му ***, безчинстващи надрусани, пияни, по пътищата, изведнъж отпускат газта и започват да спазват всички правила, смирено свели глава при вида на М. Цветков на някой билборд. Кога най-накрая ще се действа КОНКРЕТНО! Всеки полицай и КАТ със снимаща и предаваща директно за запис камера на рамото, за да се пребори корупцията, основен катализатор на престъпността и безнаказаността.
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаме си спец по въпросите на журналистиката/от ДС/,който години наред ни превеждаше статии от немския печат и ни ги пробутваше,като авторски,който казва,че журналистиката е:"проверена информация и експертен анализ". За съжаление,Милен Цветков не боравеше винаги с проверена информация. Мир на праха му.
27
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде бяха всички тези хора,които възхваляват Милен Цветков,когато бе уволняван и прехвърлян- от медия,в медия?
26
1
 
0
 
! Отговори
Чегевара преди 3 години
Ха, дано ... ама, на дали.
25
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аааа ще го търсят Милен,а навремето като правеше предавания за катастрофите никой не му обръщаше внимание.Той обаче е в по-добия свят вече,но тук остана убиеца му!Въпроса е дали ще влезне до живот или ще го пуснат след някоя годинка и пак ще гази нови жертви?!
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяко чудо - за три дни...Българинът е късопаметен, с добро здраве, но противно на рецептата за дълголетие, оглавява класацията за най-бързо изчезващите нации."Гражданско общество в България" е оксиморон.
23
2
 
22
 
! Отговори
@ преди 3 години
Преди една седмица като се пуснеше нова статия вътре имаше по 800 коментара и няколко статии паралелно се пълнеха. Сега статия за СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ не може да събере 30. Толкова за "гражданско общество" в България.
22
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да сложат повече в квартала на убиеца и пред заводите на майка му!
21
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало, автора, наясно ли си какво означава думата лик?Какво означава "с лика на"?
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 16Ако бълг политици не се бяха оляли толкова много и то всеки божи ден,че вонята вече не се трае и Милен нямаше да бъде героизиран толкова,но политическата класа се постара да изчисти мафиотската ни държава от по смелите ЖУРНАЛИСТИ и останаха само бокоизбраните ***.Не случайно вече всички българи наричат журналистите ***,защото знаят че са кът и ако е останал тук там някой свестен дето няма да пита" Вие г-н Биросов как живеете без заплата ,не е честно "
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой е решил да дразни Пунта Мара....
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14Ако не си долен,а горен,кажи на шиши да дари на децата на Милен некой лев в сайта Платформата,а не да се фука с милиони,ужким на болници,ти да не видиш.Хората даряват кой лев,кой два.
17
1
 
12
 
! Отговори
една българка преди 3 години
До АнонименИ на полицаите, които взимат подкупи за да пускат ***.
16
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 16В смисъл?
15
50
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оляхте с героизацията му.