Ремонт на релсов път променя маршрута на трамвай 11 в София

Столична община с подробно обяснение за новото трасе
10 май 2020 09:15,
5
Ремонт на релсов път променя маршрута на трамвай 11 в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Въведена е временна организация на движението във връзка с ремонт на релсов път по трамвайна линия 11. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Още по темата


От 08.00 часа до 16.00 часа
ще се работи по ул. „Скопие” в участъка от трамвайно депо „Банишора” до ул. „Йосиф Щросмайер” по маршрута на трамвайна линия №11.

За времето от 4.30 часа до 16.00 часа трамвайна линия 11 ще се движи (в посока кв. „Илиянци“) от кв. „Княжево“ по маршрута си до кръстовището на бул. „Александър Стамболийски” и бул. „Константин Величков”, надясно по бул. „Александър Стамболийски”, през площад „Възраждане” по маршрута на трамвайна линия №3, бул. „Христо Ботев”, Централна жп гара”, бул. „Княгиня Мария Луиза” и през транспортен подлез „Надежда” по маршрута си до кв. „Илиянци“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
тигъра преди 3 години
До ATAKA_FOREVER--ДЕТЕ заядливоГледам,че в Барселона има трамваи.
4
1
 
3
 
! Отговори
тигъра преди 3 години
До ATAKA_FOREVERБля.Не бърка трафика,не бави трафика.Не замърсява.Най евтиният транспорт.Какво значи да Подмениш Тролей с друга линия.Ако някой се удари в стълб е некадърник дето си е купил книжка,или не е карал с 50 щом последствията са фатални.То добре ,че такива камикадзета ги спират стълбовете да не се забиват в сгради или да мачкат хора по тротоарите.На Сливница едно камикадзе се утрепа в стълб,иначе щеше да влезе в гумаджийницата.Още стоят ламарините пред софийско градско от BMW-то.
3
1
 
3
 
! Отговори
тигъра преди 3 години
Колко пъти ще я ремонтирате тази улица?А булевард Македония?Няма ли кой да снима булеварда в какво състояние е от години?Пясък,прах,трамвайните релси пропадат.Какъв хубав булевард беше на времето с пешеходни алейки,трева,цветя и го съсипаха за да направят паркоместа за зелена зона.Ама как ги направиха.Насипаха пясък на паркоместата пък сега ми викат ,че във въздуха има прашни частици и били от колите.Много искам да намеря снимки на булеварда от едно време когато се казваше Димитър Благоев.
2
2
 
2
 
! Отговори
О,о преди 3 години
Тази толкова важна новина от световно, национално, регионално, местно и квартално значение, трябваше да се сложи като водеща(поне от 11:00 до 16:30ч), някоя бабка от "многобройните" потребители на сайта, да не се обърка и да не чака напразно.
1
5
 
3
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 3 години
Къде в света има Трамваи и Тролейбуси Бее???..Айде Демонтаж..и закриване на Ел.транспортаКазах!!!Минусите са:-Върви само по определено трасе.-Вдига Шум. Тракане.-Вибрации-Ако има препятствие-Спира.не заобикаля.-Бърка Трафика.-Бави Трафика-Замърсява(Колите ГО чакат и замърсяват)-нужда от Жици. Инфраструктура и т.н.-Нужда от Стълбове-сълбовете за Тролей са Скъпи и Тежки.При Удар с такъв Стълб. Пораженията са Фатални.-Тока е СКЪП!-НЕ е възможно да се Подмени Тролей с друга линия.