Още два клиентски центъра на "Софийска вода" се завръщат към нормален график

Ще работят при стриктно спазване на мерките за безопасност
Обновена: 13 май 2020 17:27 | 13 май 2020 15:17, Камелия Цветанова
0
Още два клиентски центъра на "Софийска вода" се завръщат към нормален график
Снимка: "Софийска вода"

От 14-ти май „Софийска вода“ възстановява нормалния работен график на още два от центровете си за услуги в ЦУМ и НАГ.  Центърът за услуги в Бизнес парк София, Младост 4 също преминава към първоначалния си режим на работа, като минава на свободен прием и отменя условието за предварително записване на час, въведено по време на извънредното положение. Дружеството отново ще предоставя пълния си пакет технически услуги, но само с избор на обикновена поръчка. Касите на клиентските центрове също ще бъдат отворени за плащане в брой.

Центровете за услуги ще работят при стриктно спазване на мерките за безопасност, препоръчани от Здравното министерство: измерване на телесна температура, редовна дезинфекция на помещенията и работните места след всеки контакт с клиенти, проветряване и използване на предпазни средства от служителите на „Софийска вода“. Задължително условие за посетителите остава носенето на маска при влизане в клиентските центрове и спазване на дистанция не по-малко от 2 метра. Секторите за изчакване ще допускат не повече от трима души.

Работното време за клиенти е организирано при следния график:

ЦОК ЦУМ: понеделник-събота: от 09:00 до 18:00 ч., от 13:00 до 14:00 прекъсване на дезинфекция
ЦОК Бизнес парк София: понеделник-петък от 08:00 до 17:00 ч., от 12:00 до 13:00 прекъсване на дезинфекция
ЦОК НАГ понеделник-петък от 09:00 до 17:00 (клиентският център предоставя само технически услуги)
Междувременно, с отмяната на извънредното положение поради пандемията в страната, „Софийска вода“ започва поетапно да възстановява и изпълнението на планираните си ремонтни дейности за поддръжка на ВиК мрежата, както и  валидността на 30-ния срок за заплащане на фактури, регламентиран в Общите условия за предоставяне на ВиК услуги.

Дружеството благодари на всички свои клиенти за разбирането и съвестното спазване на наложените мерки за здраве и безопасност, предприети, както за тяхната безопасност, така и на нашите служители.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Софийска водаклиенти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари