Къде в София няма да има вода във вторник, 19 май?

Причина за спирането са строително-ремонтни дейности
Обновена: 18 май 2020 10:21 | 18 май 2020 10:21, Елка Василева
0
Къде в София няма да има вода във вторник, 19 май?
Снимка: "Софийска вода"

На  19  май 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Лешникова гора“ вилна зона „Киноцентър“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Мавровец“ от ул. „Лешникова гора „ до ул. „Мащерка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мавровец “ ъгъла с ул. „Лешникова гора“ .

На  19  май 2020 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Акад. Георги Наджаков“ кв. „Манастирски ливади - изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Акад. Георги Наджаков“, ул. „409-та“, ул. „Шарл Шампо“ от ул. „Костенски водопад“ до ул. „409-та“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шарл Шампо “ ъгъла с ул. „409“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

 

 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари