Нови, боядисани, красиви: Показаха още 2 станции от софийското метро

"Метрополитен" показа станциите "Медицински университет" и "НДК"
18 май 2020 16:52, Красимир Ангелов
53

Видео на две от новите станции по третия лъч на софийското метро  показаха от столичния  "Метрополитен".

Заснети са станциите "Медицински университет" и "НДК".

Ще може да се насладите на станциите и на живо през втората половина на лятото, когато бъдат пуснати в експлоатация, съобщават от Софийското метро.

Според последната информация от Столичната община първите 8 км от третия лъч на метрото ще бъдат пуснати през това лято – през юли или август. Участъкът ще свързва "Хаджи Димитър" и "Красно село".



За да осигури максимални условия за безопасност на пътниците, "Метрополитен" пусна от седмица зимното разписания на влаковете, което предполага мотрисите да се движат максимално начесто.

Така в сутрешния пик от 7.30 до 9.30 интервалът вече е 3 минути за първа линия и 6 минути за втора, а от 9.30 до 10.30 часа 3 минути и 30 секунди за Л1 и 6 минути и 30 секунди за Л2.

Във времето на вечерния пик – от 16.30 до 19.30 часа влаковете се движат на интервал 3.30 мин за Л1 и7 мин за Л2.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
алекс преди 3 години
аз не съм от тъпите хейтъри къде си чоплят по дупките по 12 часа в денонощието...как пък не видях нито един коментар някой да каже че е станало добре? щото повечето от вас не са си показвали задниците извън българия... ние имаме едно от най хубавите метра в европа, даже и света... поразровете се малко
47
0
 
1
 
! Отговори
Петърчо преди 3 години
До 18 Ти разбра ли какво съм написал? Не видях един оплюващ коментар автора на който да е посочил кой ще се справи по-добре от тези които управляват в момента. И колкото и да ги боли тъжната истина е че няма такива. Който и да вземе властта на което и да е ниво все ще има "Наши фирми" "усвояване на едни пари" крадене, корупция и пр. Защото сме експерти по посочване на виновни а не и експерти по решаване на проблеми. Всички партии са един дол дренки ама ти това не го разбра от написаното от мен.
46
1
 
2
 
! Отговори
Петърчо преди 3 години
Аз не видях нито един коментар в който някой да критикува а и да напише да речем "Манолова щеше да се справи по-добре и нямаше да има "наши фирми" и "усвояване на едни пари"" или "Нинова ако беше премиер нямаше да се краде на нито едно ниво на властта и всички щяха да са богати и щастливи". Еми докато има експерти от тип "ей този е виновен!" а няма експерти "ей този ще оправи нещата!" нещата както обича да казва Нинова ще си останат "Status Quo" пък който ще да е на власт. Който разбере, разбере
45
1
 
3
 
! Отговори
Иван Донев преди 3 години
До #26 Анонимен Явно си доста неосведомен и глупаво разсъдлив с опита си да квалифицираш някой, който явно знае нещо повече от теб! Имам предвид коментара на "бай Илич". Не го познавам човека, но е прав за тунела под Стара планина. Ако не знаеш ти или тези, които са гласували положително за твоя коментар, то вземи прочети и ти и те, за да не ставате смешни. Много глупав народ има в България. Четете повече и мислете! Не пишете коментари без да знаете нещо! Явно ти имаш тунел между ушите си!
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е да ги ремонтират.
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи са м. август е планиран първия ремонт на метрото! Ясно. ГП груп така работи.
42
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБавите крадльовци като трябва да кърпят имидж след пореден корупционен скандал и пускат *** статии за метрото. На мен пък МЕТРОТО в този му вид НЕ МИ ХАРЕСВА. Архитектура на късен соц и некачествено изпълнение.
41
7
 
9
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
Чудя се,дали няма някакъв начин членовете на ГЕРБ,да крадат/усвояват/ средства по разни програми и от бюджета без да правят ремонти и без да строят.Така улиците и тротоарите на София ще са по-здрави и запазени,мръсотията по-малко,столичани по-спокойни и по-малко изнервени.Просто трябва да се измисли механизъм,за това усвояване,пардон кражби и всички ще са доволни
40
6
 
7
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
аааа не така молякъде сте тръгнали без нашето слънце ?без присъствието на боко не може да се обявява никакъв проект нашето слънце трябва да излезе пред медиите да се затупа в гърдите ...и да рече че всичко стана единственно и благодарение на самия него
39
5
 
10
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
ЦИТАТ::""Фaндъĸoвa: Πycĸaмe пъpвитe 8 ĸм oт тpeтия мeтpoдиaмeтъp дo ĸpaя нa 2019 г.Дo cpeдaтa нa 2020 г. щe ca гoтoви и 4-тe ĸм пpeз Oвчa ĸyпeл дo Oĸoлoвpъcтния път пpи Гopнa Бaня" Оставам с впечатление,че основната до момента функция на трети метродиаметър е за показване и срамежлива хвалба.Сгреших,най-най-основната функция на всички строежи и ремонти извършвани от ГЕРБ е кражбата и личното обогатяване на всички нива,но най-вече на високите етажи
38
4
 
2
 
! Отговори
а защо не преди 3 години
До Анонимен 26Може и между двата ти крака-отзад напред.
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младият общински съветник Борис Бонев днес го каза вправ текст.Мързи ги,та ги боли.Но ако някоя добра идея не е от тях,веднага скачат и се съпротивляват.Тяхното да е,ей така-напук.
36
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Фандъкова кажи,Кога се е отлагало?
35
6
 
8
 
! Отговори
Фандъкова кажи, преди 3 години
от Красно село през Овча купел до Горна баня кога? Пак ли се отлага и докога?
34
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Пак чехите да ви отворят очите.Ян Скравил с огорчение казва,че ако не е приближен на
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31Кажи и Б.Кажи думите на Домусчиев в контекста.
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29Че тя свекървата Радев въобще има ли нещо общо с каквото и да било?
31
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Домусчиев казва нещо доста интересно за тази хартийка от Божков,те са изрязали думите на Домусчиев от контекста и са представили в съвсем друга светлина нещата с плащанията,те просто манипулират
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До True StoryА къде е бъдещето?В БСП?Или във вас красивите, умните и корумпираните?Ще съдите ли Хайнке? Ко стана?
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 16Абе, ***, какво общо има президента с метрото, че го цитираш?Явно много ви бърка в здравето, че гледате да го оплюете навсякъде. Да се радваш, че няма право да разпуска правителството, че онези, на които им лижеш задниците нямаше да излязат от панделата.