"Студентски град" - депо за дрога, Николай не е на върха на веригата

Подобни групи работят на принципа на терористични организации
Обновена: 28 май 2020 09:54 | 28 май 2020 09:51, Ния Христова
70

Вчера беше открито рекордно количество кокаин в столичния ""Студентски град". Наркотикът е с общо тегло 327 кг и е била разпределена в пакети. 31-годишният Николай Петров, в чийто автомобил бяха открити 40 кг кокаин, остава за постоянно в ареста.
 
Криминалистът Иван Славов каза в ефира на Bulgaria ON AIR, че "Студентски град" най-вероятно е депо за наркотика, а задържаният е само една малка бръмка от цялата схема.
Още по темата
 
"Този човек не е връх на веригата и със сигурност не е познавал боса на групата. Това е междинна станция, където наркотикът е трябвало да престои известно време и да се разфасова. Подобни групи работят на принципа на терористични организации", посочи криминалистът. 
 
Славов допълни, че българският пазар не е голям, нито атрактивен за търговия с наркотици, но пък е междинна станция за разпространение по света. Граничните ни власти не са способни да налагат драконовски мерки. 
 
"Те проверяват само хората със съмнително поведение и не добре оформена документация. А хората, пренасящи наркотици, използват легални превозвачи и са по-трудни за разпознаване", обясни той. 
 
Иван Славов допълни, че кокаинът е най-скъпият наркотик и от него се реализира най-голяма печалба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
6
 
5
 
! Отговори
f преди 3 години
Докога гугълът ще преснима всякакви библиотеки в бг за гугъла само с американски достъп, без да си плаща?Докога от гугъл ще крадат паролите и документите на хората през корумпирания Уиндоус?
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой родител от провинцията си мисли,че е изпратил детето си в студентския град да се изучи,много се е излъгал.Най-много да го направят наркоман,пр..тутка или ***..рас.
40
1
 
10
 
! Отговори
One преди 3 години
След такова нещо и то за 2-ри път очаквам война на нарко пазара. Ще има войни за преразпределение. Дано д аняма пострадли невинни.
39
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Болно ми е, че вместо прекрасен кампус където младите да развиват своите таланти и интелект се превърна в място, където върлуват пороци по- страшни и от коронавируса, но на властите не им пука
38
0
 
2
 
! Отговори
до 36 преди 3 години
Това е най-строгата госпожа по телевизиите, така е.
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Студентски град всеки го свързва с дрога *** и т. н и само какви наркоман чета ще ни управляват.
36
1
 
16
 
! Отговори
Шашма преди 3 години
Коцето се е побъркал толкова бело да хванат,какво сега ще продават в дискотеката му.
35
0
 
5
 
! Отговори
До 26 преди 3 години
По-добре да преживям кебапчета,отколкото да се тровя с дрога.Ай сик.тир!
34
6
 
4
 
! Отговори
БИВШО ЧЕНГЕ преди 3 години
НИЩО НОВО:Преди години , по времето на "народното власт" ,България наистина се водеше , като склад и депо за наркотици , но СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО , те се изпращаха по куриери на ДС/КГБ за западните страни , като "пудразахар за холандската младеж" / както се изразяваха в тия ченгеджийски среди/....!НИЩО ЧУДНО , ДА ИМА ОСТАТЪЦИ ОТ ТИЯ КАДРИ ОЩЕ "В ДЕЙСТВИЕ"!ПРОВЕРЕТЕ И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ!
33
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Студентския град беше замислен като средище за образование и култура.И точно по соц.време имаше и образование и култура.А след така наречената демокрация този квартал беше оставен на самотек,което доведе до опростачване,чалгаризация ,пиянство и наркомании.И образованието отиде,та се не видя.
32
0
 
6
 
! Отговори
Koko преди 3 години
Тая водеща ако чете, усмихвайте се по- често госпожо, много строго гледате. Стресирате зрителската аудитория.
31
0
 
20
 
! Отговори
Коооо??? преди 3 години
Някой наясно ли е колко са 300 кила чиста кока ?! В крайния си "пазарен" вариант говорим за около 2.5 до 3 ТОНА !!! Поли Пантев го гръмнаха на Аруба за по-малко от 100 кила кока. И някой, нещо ме уверява, че толкова коко си се съхранявала кротко от някакъв михлюз ?! Вие, честно ли пускате такива димки ?
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Покровителство от най-високо ниво,затова никога няма да разберем кой е на върха на пирамидата.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Т.Н. "СТУДЕНТСКИ ГРАД" Е ЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА *** , ЗА КОНТРОЛ НА ПОДРАСТВАЩОТОПОКОЛЕНИЕ И НЕГОВОТО МАНИПУЛИРАНЕ ОТ "НАРОДНАТА ВЛАСТ"!КОГАТО ТЯ СЕ СРИНА И СИ ОТИДЕ --"СТУДЕНТСКИЯ ГРАД " ОСТАНА , КАТО НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЛУКСОЗЕН ВЕРТЕП ЗА МЛАДЕЖТА , С "УЖ ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН НА ЖИВОТ" , НО РАЗСАДНИК НА РАЗВРАТ , ПРЕСТЪПНОСТ НАРКОТИЦИ И ПОКВАРА НА МЛАДИТЕ!ТОВА --ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ!ЗАКРИЙТЕ ГО!!
28
4
 
3
 
! Отговори
Ган4о Балкански преди 3 години
Взеха коката на черепа...
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БЕЗ ПОЛИЦИЯТАДобре ли сте?
26
3
 
22
 
! Отговори
БЕЗ ПОЛИЦИЯТА преди 3 години
Митниците, Съдии и правителство такива коридори за стотици килограми кокаин няма. Всичко е под контрола на ТИКВО ГЛАМАВИЯ ШЕБЕК от БАНКЯ
25
8
 
5
 
! Отговори
Джингила преди 3 години
До АнонименАвгуст месец наближава. Ще ходите ли да преживяте кебапчета на Бузлуджа?Ама за дискотеките си се загрижил.
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"демократите" разреши отварянето на дискотеки и увеселителни заведения в студентския град. И все още няма закон който да спре това. За пореден път се убеждавам че в управлението на бай Тошо е имало много повече мисъл и перспектива отколкото сега. За сегашото образование да не говорим - децата тръгват 1ви клас почти на 8 и завършват почти на 20. Аз на 20 бях трети курс в университета.
23
1
 
14
 
! Отговори
НА ВЪРХА Е ЦАР-ТИКВА преди 3 години
ГЕРБ=СИК в един легален варизнт на ОПГ